Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nincs összefüggésben...
Miért jó neki a sok oltás, ha kamu az egész? egy csomó pénzbe kerül!
De most is vannak számok, csak nem mondják el neked, hogy ne aggódj.
Hamisítja az, csak a másik irányba. A helyzet sokkal rosszabb volt mint amit a számok tükröznek. És jelenleg is egyre gázabb a helyzet, csak nem mondják. Ausztriában stabilan 800-1000 az új megbetegedések száma. A határ egy átjáróház, vagyis Magyarroszágon ugyan az a helyzet. 2-3 hét kell mire ez a kórházakban is látszani fog, rá két-három hétre meg jöhetnek a korlátozások...
Ja, végstádiumos rákost, ha elüti a villamos, az meg balesetben hal meg, vagyis a rák nem is halálos...
Az ilyeneknek szerencséjük van (többnyire)
Szerintem annál is hülyébb. mondom, szükség lesz még azokra a lélegeztetö gépekre. Ennyire kevés szürkeállománnyal bármikor megszünhet az a képesség, hogy az ember nem felejt el levegöt venni...
Ennyire hazudni bele a világban...Ja, senki sem halt meg Covidban...
Az összeesküvés elmélet lehet csak igaz. egyszerre hazudják ugyan azt az Irániak mint az izraeliek, az oroszok mint az amerikaiak, a kínaiak mint a japánok...Mind hazudik, csak hogy mi azt higgyük, hogy mindenki Covidban halt meg....

Miért?????
A bagósok ki vannak tiltva mindenhonnan, ahol másoknak árthatnak a tevékenységükkel...
Voltál a szélén? lehet, hogy le is verik!
Ja, nyilván csak engem vezetnek meg orromnál fogva, mert te annyira okos vagy hogy téged nem tud 100.000 tudós megvezetni :-)
Bullshit. A világ tele van ellentétes érdekekkel. Jobb és baloldali kormányok, demokráciák, diktatúrák, gazdag és szegény országok. Szakmai rivalizációk. A covid járvány miatt meg mégis összefog 100.000 orvos, tudós, kutató és kormány, csak hogy megvezessenek engem? Mi hasznuk lesz belőle? Hogy beadattam magamnak egy 20 dolláros oltást? Egy tollvonással a tízszeresét kiszedhetik belölem adók formájában évente!
Neked nincs olyan ismerősöd akkor nem is létezik?
Ennél szarabb, logikai bukfences érvelést nem is lehetne már kitalálni. Ez kb az a szint, mint amikor egy 3 éves kisgyerek próbál hazudni...
Előző héten voltunk osztrákiában, talám a legkiaebb határon Bulcsunál mentünk át, magyar határőrt oda-vissza nem láttunk, de kifelé az osztrákok mimdenkitől kérték az igazolásait.
Bogyo remiszto kepzodmeny.
Bar ez a zilaltan asszodt szakallas vilagfajdalom kinezet nem lehet ritka,kurvasok heroin alapu cuccot gyartanak arra.
Vagy hatvan évet lenyomtak harcok közepette egymást irtva és területét cserélgetve, nem értem mitöl gondolják ezek a képviselök hogy hatásdal lennének rájuk
Mondjuk bogyo most bizonyithatna. Szerintem két-három o1g hir után simán leszámol az egész bagázzsal.
Export termek.Mint az amcsi demkracia.
Hogy ezeknek nem kell,az mar az o bajuk.
Eu értékeket odaviszik? Vagy már ott is van?
Esetleg atdobnak par rettegett lmbtq,klimavedelni es feminista NGO t ejtoernyon es megbuktatjak a talib rezsimet az eu forrasok mrgvonasanak a fenyegetesevel. 😂
Ez a szemmelveres esete.Katka addig nez csunyan mig hirtelen tiszteletben tartjak az emberi jogokat,es europai ertekeket.
szedd össze innen a brigádot és lehetőleg induljatok már holnap(meghajlós)
Most akkor a momentum hadat üzen, vagy a tálibok már uniosok lettek? Mer akkor oda is lehet menni személyivel 😃
Ez kesz.Asszem a taliboknak reszeltek. 😆

https://mandiner.hu/cikk/20210...
Nem kell nagyobb melltartó?
😄
Én csak elintézném neked a kinait, hátha az agysejtjeid helyrehozza 😁
Akkor szóljon neki valaki, hogy átbaszták!
Vektort nem kaphatok harmadiknak (Astra, Szputnyik), annyit fizetni nem tudnának hogy a kínai xarral beoltassam magam, tehát marad a Pfizer vagy a Moderna. Már ha szükség lesz rá.