Hamisítja az, csak a másik irányba. A helyzet sokkal rosszabb volt mint amit a számok tükröznek. És jelenleg is egyre gázabb a helyzet, csak nem mondják. Ausztriában stabilan 800-1000 az új megbetegedések száma. A határ egy átjáróház, vagyis Magyarroszágon ugyan az a helyzet. 2-3 hét kell mire ez a kórházakban is látszani fog, rá két-három hétre meg jöhetnek a korlátozások...
Szerintem annál is hülyébb. mondom, szükség lesz még azokra a lélegeztetö gépekre. Ennyire kevés szürkeállománnyal bármikor megszünhet az a képesség, hogy az ember nem felejt el levegöt venni...
Ennyire hazudni bele a világban...Ja, senki sem halt meg Covidban...
Az összeesküvés elmélet lehet csak igaz. egyszerre hazudják ugyan azt az Irániak mint az izraeliek, az oroszok mint az amerikaiak, a kínaiak mint a japánok...Mind hazudik, csak hogy mi azt higgyük, hogy mindenki Covidban halt meg....
Ja, nyilván csak engem vezetnek meg orromnál fogva, mert te annyira okos vagy hogy téged nem tud 100.000 tudós megvezetni :-)
Bullshit. A világ tele van ellentétes érdekekkel. Jobb és baloldali kormányok, demokráciák, diktatúrák, gazdag és szegény országok. Szakmai rivalizációk. A covid járvány miatt meg mégis összefog 100.000 orvos, tudós, kutató és kormány, csak hogy megvezessenek engem? Mi hasznuk lesz belőle? Hogy beadattam magamnak egy 20 dolláros oltást? Egy tollvonással a tízszeresét kiszedhetik belölem adók formájában évente!
Neked nincs olyan ismerősöd akkor nem is létezik?
Ennél szarabb, logikai bukfences érvelést nem is lehetne már kitalálni. Ez kb az a szint, mint amikor egy 3 éves kisgyerek próbál hazudni...
Előző héten voltunk osztrákiában, talám a legkiaebb határon Bulcsunál mentünk át, magyar határőrt oda-vissza nem láttunk, de kifelé az osztrákok mimdenkitől kérték az igazolásait.
Vagy hatvan évet lenyomtak harcok közepette egymást irtva és területét cserélgetve, nem értem mitöl gondolják ezek a képviselök hogy hatásdal lennének rájuk
Esetleg atdobnak par rettegett lmbtq,klimavedelni es feminista NGO t ejtoernyon es megbuktatjak a talib rezsimet az eu forrasok mrgvonasanak a fenyegetesevel. 😂
Vektort nem kaphatok harmadiknak (Astra, Szputnyik), annyit fizetni nem tudnának hogy a kínai xarral beoltassam magam, tehát marad a Pfizer vagy a Moderna. Már ha szükség lesz rá.
De most is vannak számok, csak nem mondják el neked, hogy ne aggódj.
Az összeesküvés elmélet lehet csak igaz. egyszerre hazudják ugyan azt az Irániak mint az izraeliek, az oroszok mint az amerikaiak, a kínaiak mint a japánok...Mind hazudik, csak hogy mi azt higgyük, hogy mindenki Covidban halt meg....
Miért?????
Bullshit. A világ tele van ellentétes érdekekkel. Jobb és baloldali kormányok, demokráciák, diktatúrák, gazdag és szegény országok. Szakmai rivalizációk. A covid járvány miatt meg mégis összefog 100.000 orvos, tudós, kutató és kormány, csak hogy megvezessenek engem? Mi hasznuk lesz belőle? Hogy beadattam magamnak egy 20 dolláros oltást? Egy tollvonással a tízszeresét kiszedhetik belölem adók formájában évente!
Neked nincs olyan ismerősöd akkor nem is létezik?
Ennél szarabb, logikai bukfences érvelést nem is lehetne már kitalálni. Ez kb az a szint, mint amikor egy 3 éves kisgyerek próbál hazudni...
Bar ez a zilaltan asszodt szakallas vilagfajdalom kinezet nem lehet ritka,kurvasok heroin alapu cuccot gyartanak arra.
Hogy ezeknek nem kell,az mar az o bajuk.
https://mandiner.hu/cikk/20210...
😄