A 20%-ot elfogadjuk, az egy kicsit durvább, de még európai mértékű sarc. A 7% többletet nyeli le nehezen az ember. Legalábbis a kisfogyasztó. A maszek az simán lenyelte az egészet még pár éve is. Nem csak a 7-et, hanem a 27-et. Hol kaptál te számlát a rongyosboltban 2-3-10 évvel ezelőtt? Még most is csak akkor, ha adóellenőr pofád van, mint nekem.... 😆
Tehát a vitya emelte 7-tel: megtartotta jótékonyan a ferike 5%-át és még PLUSZBAN tett hozzá kettőt.
Igaz, minden ungarische maszek ebből élt egy évtizeden át: a vevőnek felszámolta, ő maga meg zsebretette.
Vagyonadóból, mint úgy általában a fejlett nyugati társadalmakban. nem a csórót zsigerelik tovább, hanem a konjunktúra-gazdagokat. Például az ingatlanmágnás Pipinket. 😂
ezek jó dolgok
de honnan lesz akkor pénz?
meg is lehet szüntetni teljesen az áfát, meg a jövedéki adót meg mittudomén mit még aztán lesz 60% jövedelemadó
aztán beüt a jólét mert mindenki feketén dolgozik ismét
azt ugye tudod hogy ha ez így lesz dupla annyi adót fizetsz mint eddig 😂
komolyan mondom én drukkolok a feri brigádnak, az ilyen fanatikusak mint te akkorát fognak szopni mint a gyanútlan eltévedt programozó a capella bárban
nekem mindegy lesz max feketén kapom a pénzt ha sok az adó és háztól veszem a disznót.....
Darutervezőként ennyire gyatra matekost még nem láttam. 😂
nem plusz 7 csak plusz 2
és se nem 2 se nem 7 hanem 27 folyik be
Te hülyébb vagy, mint amilyennek látszol.
Ember,te nagyon elszaltal agyilag.
Tehat ferenc 2008 ban levitte majd vissza 5 el.
Vitya csak az agyadban emelt 7-et.
Az 2 barhogy tekered. 😆
Igaz, minden ungarische maszek ebből élt egy évtizeden át: a vevőnek felszámolta, ő maga meg zsebretette.
de honnan lesz akkor pénz?
meg is lehet szüntetni teljesen az áfát, meg a jövedéki adót meg mittudomén mit még aztán lesz 60% jövedelemadó
aztán beüt a jólét mert mindenki feketén dolgozik ismét
Ha ÁFÁ-t akarsz csalni akkor idén tedd, mert jövőre már nem éri meg annyira. 😂
komolyan mondom én drukkolok a feri brigádnak, az ilyen fanatikusak mint te akkorát fognak szopni mint a gyanútlan eltévedt programozó a capella bárban
nekem mindegy lesz max feketén kapom a pénzt ha sok az adó és háztól veszem a disznót.....