Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak úgy süt le róla az értelem állítólag tanáremberféle ránézésre kazánfűtő egy 424-en(fetrengős)
az most úgy is nagy divat lett...
én már 2-szer mostam az enyém mert a téli só kiült a karosszérián a mátrából hazafelé januárban.8kezeit széttáró) Egyébként most is elég tiszta, mert a múltkori nagy esőkor kint volt épen a szabadban(meghajlós)
a híradóba volt az is ezek az autóversenyesek 20-ból 16-an szívárványszínű sisakban akarnak indulni. nem csak a nemváltás lett a divat de divat lett buzinak is lenni.(taps) Szerencsérte annyira ismertek már, hogy én nem követem a divatot(kezeit széttáró) De tényleg kezd nagyon átlendülni ez a buziskodás a ló másik oldalára.(gondolkodós)
a tüzi víz tározóba? (kérdőjeles)
ezt én is írtam(fetrengős)
egyébként ezt én sem írtam volna alá(gondolkodós) Ki ki milyen jogon akar lehallgatni(kérdőjeles) meg még vágjak hozzá jópofát azt írjam alá. (ujjával lefelé mutató)A telefon, az email gyakorlatilag intim szféra. A következőleg mit kell aláírnotok?, hogy bebújhatnak a hálószobátokba megfigyelni? Elmennek a jó qrva anyjukba. hallgassák a bűnözőket azoktól még engedélyt sem kell kérni, de legjobb lenne saját magukat hallgatnák szétlopták az országot gyurcsótányék ezekhez képest csak ipari tanulók voltak(kezeit széttáró)
Tegnap belenéztem a hiradóba(azt nem tudom minek) Nos a twitter alkesz tomi azzal fenyegette cseh katkát,hogy feljelenti az olafnál(szemeit körbeforgató) Komolyan mondom a picsám beszarik gyerekek. A magyar történelem eddigi legnagyobb köztörvényes bűnözői jelentik fel a másikat lopásért? Milyen erkölcsi alapon? Komolyan nem tudtam, hogy sírjak e vagy nevessek erre mondják, hogy a pofátlanságnak is van határa úgy látszik a fidesznél nincsen.(kezeit széttáró) én már politikán nem idegesítem magam így a nevetést választottam(fetrengős)
Egyébként most láttam először ezt a katinkát elég formás darab, valószínű nem lökném le az ágyam széléről(gondolkodós) Miért van az, hogy az ellenzéki összefosás hemzseg a jó nőktől a fideszben legfeljebb selmeciig jutunk?
dehogy baxszák. nincs munkaerő. olyan szar fizuért már nem találni senkit ilyen munkára, úgy, hogy blődinek is inkább lenyelik a faszságát.(kezeit széttáró)
nem, nem vagy az(ujjával nemet mutató) (fetrengős)
Parancsnok? Semmi baj nincs a parancsnokkal. Mint írtam a parancsnok csak egy bábu a rendszerben. Tudod hányadik parancsnoknál járok mióta itt szolgálok? Az ötödiknél. A valós problémák magasabb szinten vannak,nem a parancsnoknál.
Hát, akarod, hogy holnap csináljak egy képet a 6-700 km-es Pattexről, vagy elhiszed, hogy ott van a helyén?
Így van ezek általában leszóródnak.
Ez nem biztos hogy jó
Sok mindenre jó de gyorsan forgó dolgokra nem feltétlen
Van itthon ebből több féle is de még sosem teszteltem hogy mennyire tapad
Én speciel most a Pattex ilyesmi gyártmányát használom, az ára kb. a harmada, mint a motorosboltokban kapható xxx márkájúé.
A Lidl forgalmazza a Pattex termékeket is, olyan 1100-1200 forintért vettem. Csak azért, mert márkanév, nem vagyok többet adni semmiért.
De.

https://www.hungarolube.hu/mot...
Nem ismerem, de jónak tűnik köszi.
https://mesterekfutara.hu/webs...

Ettől kell jobb? Ez csak példa.
tiszta szerencse hogy nem jön le
hiszen a sok por rajta van és bőszen reszeli, így előbb tudsz venni másikat
okleveles fogysztó vagy hiszen erősebben tolod a gazdaság szekerét
ne is mond ismét van egy 30-as ládával
Egy titka van, szokatlanul hosszú ideig kell recskázni a dobozzal és ezt meghálálja, szerintem a legjobb cucc a piacon, extra ideig takar a motulhoz képest is, a legutóbbi fújásom óta közel 1000-et mentem vele melóba és még mindig nem fényes.
Ugyan már, ne túlozzunk!
Láncolajzó nélkül? Akkor legyen inkább 1,4! 😆
azt hiszem idén ősszel már 1,3 lesz a kiírt vételár
nagyon emelkedik a kaja ára 😂
Nagyon helyes! 🤗
most nem hirdetem, néha elmegyek a gyerekkel fagyizni
meg oda adom néha az egyik haverjának aztán csapatnak egyet-egyet
majd ha bejönnek a szar idők ismét elkezdem geci drágán árulni hogy jövő nyáron is tudjak vele menni pár kört 😂