Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismét kőkemény szövegértési problémáid vannak, de hát nem ez az első eset és nem csak nekem tűnt ez fel.
enyémnek ez nem volt kérdés 😂
7-8 hónapos terhesen még a szőlőben szórta a kukoricaszárat, pedig alig ért le a földig a keze akkora pocak volt előtte
😂 😂 😂 👍️
"ez a megye az egyik legjobb"

"Nekik mi a jó az állandó fenyegetőzésbe?"

El kellene már dönteni, hogy biztos jó helyen szolgálsz???
Egyszer a legjobb megye, de állandóan fenyegetőznek.
Mi van?
Vagy élvezed, hogy állandóan fenyegetőznek?
Melyik a túlzás?

Ezt még magyarázd már el légyszíves!
Mert aki velünk normális annak nem szoktunk fájdalmat okozni.
Mert az gerinctelenség felénk.
Ini! Valld be, hogy ez a te feleségeddel történt anno. 😅
" Egy terhes asszony ellenőrzésre megy a nőgyógyászhoz. A vizsgálat után szégyellősen megszólal:
– A férjem megkért, hogy kérdezzek meg valamit…
– Tudom, tudom – feleli a doktor.
-Megnyugodhat, a szeretkezés nem veszélyes egészen a terhesség utolsó hónapjáig.
– Nem egészen erről van szó. A férjem arra kíváncsi, hogy nyírhatom- e továbbra is én a füvet!? "
Igen-igen.
Furcsa lett volna, ha pont ezt ne tudtad volna megmagyarázni....
De neked mindent elhiszek.
Miért gányolnánk a kaput? Nem értem ezt miből olvastad ki. A kapu egy hónapos volt mikor ez történt, felment teljesen majd gondolt egyet és elindult vissza az autó felénél. Hibakód benne volt, garanciába javították. Tolatásirányító sem segített volna.
Ahhoz nem kell segéd hogy lássam egy kapun hogy kinyilt vagy sem. Szóval ilyen viszont nálunk nem fordul elő.
Nem vagyunk sztársofőrök, de ti gányoljátok a kaput.
Nálunk is előfordul, hogy a kapu nem megy fel teljesen, és a segéd azonnal megállít, nem törjük össze a kapukat.
Ezek szerint veletek van valami gebasz kolléga.
Ti érzitek magatokat sztárnak. Vagy bátornak, hogy ti úgy is befértek?
De kértelek, hogy jegeljük!
Köszönöm.
Ezt már mo
ndtam a múltkor is, te sztársofőr. Nézd meg hogy hány méterről látsz rá az autó három oldalára, úgy hogy az autó bukik előre. Tehát hol van az a pont mikor te biztonsággal rálátsz mindenhova egyszerre, segítek, nincs akkora szertár. És hogy szerinted ha a tető és a kapu között 15 centi van és az a kapu elindul lefelé az autó felénél akkor az vajon kivédhető egy segéddel? Kötvehiszem.
Hagyjad már!
Szar volt a kapu???
Na azért van a tolatássegéd, hogy figyelmeztessen, hogy nem férsz be a rossz kapu miatt.
Jegeljük!!!
Hát, te írod hogy jaj szegények miért nem írtad alá azt a papírt, hisz ők csak a te javadat akarják...... Azt, a faszt.
Szerinted nem akartak miatta fenyíteni? Dehogynem, csak nem hagyta a sofőr és a szpkh. Ennyi. A kapu volt szar.
Ha összetöritek a kaput ami több százezres tétel és szó nélkül tűrik, akkor elég korrektnek tűnnek.
És te azt honnan veszed, hogy ki,hol, mit nyel le?
Ja hallottad a sarkon.
Ez igen.
Ne merülj bele jobban!
Van még így is elég. Nem vagyunk egyformák. Ti lenyeltek mindent, tapsoltok a baromsághoz, mi meg nem,vagy kevésbé. Ennyi. És nem azt írtam hogy korrektek, egész másképp fogalmaztam.
"ez a megye az egyik legjobb"

"Nekik mi a jó az állandó fenyegetőzésbe?"

El kellene már dönteni, hogy biztos jó helyen szolgálsz???
Egyszer a legjobb megye, de állandóan fenyegetőznek.
Mi van?
Vagy élvezed, hogy állandóan fenyegetőznek?
Melyik a túlzás?
Na mivan, megfűztem az agyadat? már csak a vellanyos jó neked is? A végén még OV-ra szavazol 😂
Ha ilyen korrektek veletek, ahogy most írod akkor ti miért éltek ezzel vissza???
Még azért se fenyítenek meg benneteket, ha tolatássegéd nélkül töritek össze a több százezres kaput.
Miért boldogít benneteket, ha "fájdalmat láthattok az arcukon?? ?
Furcsa egy ember vagy te kolléga.
Írod ezt te, olyan helyről ahol még akkor is fenyítenek ha nincs tolatásirányító. Jönnek mennek a hírek az országban, elmondhatom hogy még így is ez a megye az egyik legjobb, már ami vezetőség agymenéseit illeti. Ennél még csak rosszabbról hallottam.
Egyszerűbb lett volna aláírni? Nem aláírni még egyszerűbb volt. És így nem jártam el jogtalanúl sem.
Ez nem drága és kurva jó cucc
https://kertmotor.hu/product/o...
Bitang erős, jobban vág mint egy kis Stihl
Volt-van mindkettő össze tudom hasonlítani
22 rugo, parkside. 😆
Benzines nem kell, a jó vellanyos meg drága.
Az kevés, egy láncfűrész is kell egy rendes hetero férfinak 😁
Itt vidéken ha nincs flexed, akkor buzi vagy. 😆
Az van, egy Black and Decker.
Sziasztok! SEGÍTSÉG!!! Yamaha SR 125 10 F-hez lenne szükségem oldalburkolatra, mindkét oldalra, de sehol nem találok, még bontva sem. Ha valakinek van tippje, hol érdemes még megpróbálni, vagy tud esetleg bontott motorról, kérem hívjon fel a 30-5579114-en, vagy küldjön sms-t, nagyon ritkán férek hozzá nethez. Előre is köszönöm.