Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pár cent az alin az az ablakocska
a beragasztás inkább a bajos, és drága
Hú, de el lehet szokni 3-4 hónap alatt a motortól - kellett legalább 50 km, mire valahogy elkezdtem érezni, addig legszívesebben hazamentem volna. De a végére már nagyon jólesett, még a végsebességét is kipróbáltam az M9-en: óra szerint 180-at, (GPS: 162-t) most is tudja, ennél jobban sose ment.
Na de az főfékhengerrel együtt van - és a kora miatt vélhetően pont ugyanolyan xar a plexije, mint az enyém.
Biztos lehet, de nagy szopás kicserélni mert be van ragasztva, keress inkább kompletten bontottat.
Füstölt lazaz, zöldséges tócsnival, hagymás öntettel rózsi fröccsel.
Az biztos jó lehet 😄 müanyag flakonból szénsavmentes hideg lóhugy 😁
Ja, műszaki jellegű kérdés: ma kilyukadt a kormányon a fékfolyadék-tartály kerek műanyag kémlelő ablaka. Lehet valahonnan ilyesmit szerezni? Szépen elfolyt a fékfolyadék legalább fele, de csak hazajöttem vele.
Én úgy soha nem ülök motorra, csak teljesen beöltözve (4 évszakos Shox cucc, most bélések nélkül). Mivel a meleget nagyon nem bírom, így kánikulában egyszerűen nem szoktam motorozni - idén is utoljára talán május legelején voltam. Ma meg rohadtul rákívántam...

Hazaérve várt a hűtőben tegnapról egy fél Argus jéghidegen, most azt szopogatom éppen. 😂
nekik könnyű
ott már a 15+ éveseket gyalázzák, szóval mindig van friss hús.....
Mi 130at voltunk a nyenyőcékkel gatya pólóban. 😀
Az lehet, viszont az ő pöcsök Kamagra nélkül is működik. 😂
A fenét: én inkább elmentem motorozni. Igaz csak bő 140 km lett, de ennyi idő alatt is rám rohadt a ruha.
Most a kétkerekű rettenettel látogattam mag a "rozsdás szarjaimat", ahogy Sanyi bá' szokta emlegetni őket.
.
Én 2x de a gyöszt nyúztam(tuk)... 😁
ma 3x is elmentem a motorom mellett, bár én kemény vagyok, nem mindenki tudja ezt a szintet hozni
Hirtelen felindulásból elkövetett törlés. A lényeg, hogy nem történt vele semmi, csak így gondolta…
Ahhá! 😂
díszbuzi ez itt mind 😂
Mi csak beszélünk róla itt?
Ezentúl full kontaktba tolja a motorozást, nem csak beszél róla.
Laci törölte magát az oldalról.
Az új motorról feltett képei is törlődtek…
Csütörtökön hozta el az új motort.
Bízom benne, hogy az időjárás kegyes feléjük és barátkozik az új vassal.
DoLacival mi történt? Hirtelen eltűnt…
Vagy a tied.
De jó ez így.