Hú, de el lehet szokni 3-4 hónap alatt a motortól - kellett legalább 50 km, mire valahogy elkezdtem érezni, addig legszívesebben hazamentem volna. De a végére már nagyon jólesett, még a végsebességét is kipróbáltam az M9-en: óra szerint 180-at, (GPS: 162-t) most is tudja, ennél jobban sose ment.
Ja, műszaki jellegű kérdés: ma kilyukadt a kormányon a fékfolyadék-tartály kerek műanyag kémlelő ablaka. Lehet valahonnan ilyesmit szerezni? Szépen elfolyt a fékfolyadék legalább fele, de csak hazajöttem vele.
Én úgy soha nem ülök motorra, csak teljesen beöltözve (4 évszakos Shox cucc, most bélések nélkül). Mivel a meleget nagyon nem bírom, így kánikulában egyszerűen nem szoktam motorozni - idén is utoljára talán május legelején voltam. Ma meg rohadtul rákívántam...
Hazaérve várt a hűtőben tegnapról egy fél Argus jéghidegen, most azt szopogatom éppen. 😂
A fenét: én inkább elmentem motorozni. Igaz csak bő 140 km lett, de ennyi idő alatt is rám rohadt a ruha.
Most a kétkerekű rettenettel látogattam mag a "rozsdás szarjaimat", ahogy Sanyi bá' szokta emlegetni őket.
a beragasztás inkább a bajos, és drága