Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt is nagy a duma. Kíváncsiságból rendelj be szekrénysorból ugyanolyanból 30 db-ot majd meglátjuk azokat a határidőket 😂
Érdekes,én még sosem követeltem.
pet sör beosztva 2 napra(óranézegetős)
😂
Ha valahogy meg tudod oldani akkor egy jó dolog.Sok halál nyaktörés miatt következik be.Cseszheti a hiper-szuper sisakot,a nyaka ugyanúgy kitörik az embernek.
kénsavat ki se próbáltad amit javasoltam(meglepődős)
na adhatnának is valami támogatást hisz a cégem védi a környezetet(kezeit széttáró) Úgy havi nettó 10 millára gondoltam(kezeit széttáró)
és az enyémmel? (kérdőjeles)
Hulyeseg,foleg a te tempodra,csak szivsz vele.
Mas.

Feltem a szaros eletemet, de sokkal jobban felek egy nyakcsigolya torestol. Egy sisak alatt hordhato nyakvedoben gondolkodom, persze nem a varosi robogozaskor, hanem amikor elmegyek messzebb.
Mit gondoltok rola? Nem szeretnek kibaszni magammal a következő par evtizedre, meg a csaladommal sem.
Csavarbolt, villanyszerelo bolt.
Tippelek, barkacsbolt. 😆
35ft.
El kell menni érte. Az már több mint 50ft, főleg hogy fingom nincs hol árulnak ilyet
Fbs ingyen volt, szerintem az még egy tavaszi kis traktor szereléskor maradt nálam, kb 3/4 része meg volt már kötve a tubusban
Ja, akar 50 forintot is.
A ragasztod az inygen volt?
ez biztos jobb, de pénzt kell adni érte
Aha. En ezzel szemben azon aggodom, hogy mi a lofaszt fogunk csinalni azon paran, akik elve megusszak ezt a virust.
Elő sem kell fúrni, simán betekered ütközésig a hungiba és mehet bele a csavar.
Létezik direkt hungiba becsavarható tipli!!
Én a helyedben (na meg a Zoli helyében is) el kezdenék aggódni..... 😂
Hm. En is azt kaptam...
A Szputnyik vakcina mellékhatása.
Ezt mi lelte?
na megvan a tuti módszer a hungarocellbe csavaráshoz
egy forró tárggyal(6os köracél) csináltam egy kb 10mm ármérőjű lyukat ebbe fbs és ebbe ment a 8-as full rücsis tipli
egész jól tartja a konnektort
fűnyíráshoz meg hasonló sokszor ki-be dugni nem jó de ebből éves szinten jó ha 5x van ki-be húzva a dugó
ha kijön akkor megfúrom a falat, de eddig úgy néz ki atom stabil, a forró tárgy miatt nem töredezik ki könnyen a sok kis golyó, nagyban meg nem tud kijönni mert tartja a háló meg a többi kacat a falon
A 2010-ben a borruhamhoz vett hh dry cicanaci derekban belul egy helyen kopott meg ugy hogy latom a gatyagumit.Hordhato,de hat na.Nem ur aki nem herdal,vettem 7490 ert egy ujatt igy 11 ev utan,pedig volt ev amikor 16ezret mentem benne. 😆
Aze zabos vagyok mer nem vot xl-es polgaron 8e ert,igy menkűdragan 11e ert kellett felsot venni pesten. 😆