ez nem is volna megoldhatatlan hanem ki dolgozná ezt fel és honnan lenne erre ennyi kapacitás. Ezért van úgy, hogy bevisznek bizonyos szavakat amire figyel a számítógép és csak ezeket rakja margóra. Mit tudom én terrorizmus, orbán viktor stb. szavak
szerintem ha az összes bűnöm összeszednék, beleértve a gyerekkori rágó lopásokat is akkor se hinném hogy a felfüggesztett is összejönne
szóval ha nekik jó hallgatózzanak
állítólag az ájfón biztonságost azt nem lehet meghekkelni 😂
És ?! Ne csinálj olyat amitől félned kell.
Nekem van nyomozó ismerősöm(navos is) és több mint 3éve hallgatnak le egy embert, éjjel nappal. Be is buktak milliárdokat sikkasztottak. Meg is érdemelték.
A mostani balhé nem a hívásrögzítésről szól, hanem hogy bárhol, bármikor be tudja kapcsolni a telefon mikrofonját, tehát kvázi viszed magaddal a "poloskát".
Egyenlőre még az sem tisztázott hogy ki telepítette.
Azért az is érdekes hogy eddig azt se tudtam (szerintem nem csak én) hogy kiahalál az a Panyi szabolcs és mi az a direct36.
Na szóval kb ennyire fontos láncszemek.
Az meg ahogy most utánanéztem,hát az is kérdéses hogy miféle titok miatt kéne őket megfigyelni?
Az biztos hogy azért mert ellenzékiek és oknyomoznak azért nem. 😆Az nyilvánvaló.
A másik érdekes momentum hogy a kémszoftvernek fontos eleme hogy titokban működik.
És hát az Amnesty titkos kiberbiztonsági csapata akkora penge hogy ránéztek,és tudták hogy pegazus. 😆
Rajtahagyták az árcetlit a telefonon?
Az is viccs hogy a telepítéshez fizikai kapcsolat kell,egy titkosszolgálati behatolásnál meg kb egy DNS mintát sem hagynak,nemhogy összedobálnak mindent.
Ráadásul többször? 😆Baszki,minek többször feltörni úgy hogy a delkivens mindig rájön? 😆
Ez kurvasok sebből vérzik.
Bár arra jó hogy lehet terelni arról az apró tényről hogy csehkatka egy igazi fajsúlyos NER-lovag. 😂
Tudtommal minden hívást rögzítenek. Egy ismerősnek párkapcsolati balhéja volt, telefonos zsarolás is történt. A per során visszahallgatták a telefonbeszélgetést.
Szerintem 9/11 után kb. minden ország elkezdett minden hívást rögzíteni. Az más kérdés, hogy ki és milyen körülmények között hallgathatja meg ténylegesen.
Egy kémszoftver esetén a legfontosabb kérdés, hogy ki ellen és milyen célból vetik be. Nemzetbiztonsági okból teljsen elfogadható, sőt. Viszont pusztán politikai okokból politikai riválist, kormányfüggetlen újságírók után kémkedni nem jogállami tempó.
azért minden hívás rögzítéséhez egész sok tárhely kellene
plusz azért elég gépigényes 15 millió telefon hívását rögzíteni és rendszerezni
mert ugye nem csak egy natúr hangsávot kell rögzíteni
Ja, hülyítik itt az embereket a kémszoftverrel, közben a központ letárolja a beszélgetéseket... hogy mindet-e, vagy csak a kiválasztottakat, nem tudom, de a technikai lehetőség megvan rá.
Vitya és sintér. 😂
szóval ha nekik jó hallgatózzanak
állítólag az ájfón biztonságost azt nem lehet meghekkelni 😂
Nekem van nyomozó ismerősöm(navos is) és több mint 3éve hallgatnak le egy embert, éjjel nappal. Be is buktak milliárdokat sikkasztottak. Meg is érdemelték.
nemrég teszteltük, ha jacuzziról volt szó akkor azt dobálta a hirdetésekben ha motor(pontos típussal) akkor azt
Milyen érdekes, a tűzoltók mindenféle csüngőkkel, kikötve, sisakban, a darukezelő meg pólóban...
:-D
Azért az is érdekes hogy eddig azt se tudtam (szerintem nem csak én) hogy kiahalál az a Panyi szabolcs és mi az a direct36.
Na szóval kb ennyire fontos láncszemek.
Az meg ahogy most utánanéztem,hát az is kérdéses hogy miféle titok miatt kéne őket megfigyelni?
Az biztos hogy azért mert ellenzékiek és oknyomoznak azért nem. 😆Az nyilvánvaló.
A másik érdekes momentum hogy a kémszoftvernek fontos eleme hogy titokban működik.
És hát az Amnesty titkos kiberbiztonsági csapata akkora penge hogy ránéztek,és tudták hogy pegazus. 😆
Rajtahagyták az árcetlit a telefonon?
Az is viccs hogy a telepítéshez fizikai kapcsolat kell,egy titkosszolgálati behatolásnál meg kb egy DNS mintát sem hagynak,nemhogy összedobálnak mindent.
Ráadásul többször? 😆Baszki,minek többször feltörni úgy hogy a delkivens mindig rájön? 😆
Ez kurvasok sebből vérzik.
Bár arra jó hogy lehet terelni arról az apró tényről hogy csehkatka egy igazi fajsúlyos NER-lovag. 😂
Szerintem 9/11 után kb. minden ország elkezdett minden hívást rögzíteni. Az más kérdés, hogy ki és milyen körülmények között hallgathatja meg ténylegesen.
Egy kémszoftver esetén a legfontosabb kérdés, hogy ki ellen és milyen célból vetik be. Nemzetbiztonsági okból teljsen elfogadható, sőt. Viszont pusztán politikai okokból politikai riválist, kormányfüggetlen újságírók után kémkedni nem jogállami tempó.
plusz azért elég gépigényes 15 millió telefon hívását rögzíteni és rendszerezni
mert ugye nem csak egy natúr hangsávot kell rögzíteni
Üzlet. 😎