Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mágnes nem fogja?
sokan összekeverik a savállót a rozsdamentessel
amúgy ezek nem alu lécek? audiban alumínium volt
az avatar filmet láttad?
a film amúgy összességében egy fos, a grafika az kitűnő, egyes ötletek is jók
de nem ez a lényeg
a kék emberek esznek isznak dugnak, mindenféle sportot űznek és elvannak a természettel, boldogan élnek amíg tudnak
nem hiányzik nekik a 1000 lóerős tesla, a 100megapixeles fotógép, a sok kínai biszbasz stbstb
Olyan vagy mint az Ini: kibújsz a munka alól. 😂
Konzultálok Pipivel, az első 4627 mondatot vele íratnám le. 😷 💩
Tökjó 4000-ért ingyen postával. 😂 Ez saválló, tezsvírem, SAVÁLLÓ! 😁
Nem spórolnunk kellene, hanem többet keresni (de legalábbis többet találni...) 🙃
Ha egy kacat megvétele örömet okoz, akkor meg kell venni - ha megvan a rávaló. Semmit (a párnacihába dugott pénzt sem) tudod átvinni magaddal a túlvilágra.
Alis küszöbvédő a renyóra. 😆
ha itt volna az asztalon a komplett havi költésed utána megmutatnám
Őszintén kíváncsivá tettél, szóval vezesd le, légy szíves! 😆
Mondjuk a második mondatoddal nem értek egyet hisz mindent a zabálásért és a dugásért veszünk meg áttételesen. Még te is a fényképezőgépet, simán levezetem 4628 mondatban, hogy mi köze az előző kettőhöz. 😃
Azok a "faszságok" azok a dolgok, amik szebbé / kellemesebbé teszik az ember életét. Nem minden a zabálás meg a dugás. 😁
Milyen fasságokra? Nekem pl. minden amit megveszek abban a pillanatban ér annyit amennyit kiadtam érte. 😇 😵 👽️
vicces hogy 4-5 családi pizza ára már csillió forint, aztán 10x enyit költ az ember egyéb faszságokra
Ja, vén sem leszel, hiszen a Pipi megmondta: két hét, és tikk-takk! 😂
Öcsém, leszel még te is vén...
Hülye már nem, mert az már vagy. 🙃
Nem is valo neked.
Inkabb #rohaggyotthon. 😆
Nekem ugyanilyen volt, az 5 év alatt múlt ki. (Anno még 16 ezerért vettem.)
Hibátlanul fűtött végig, de a napsugárzástól (vagy akármitől) mindkét markolat gumija egy nyúlós ragaccsá változott. Én is sokallottam az új garnitúra árát, így hagyományos markolat ment a helyére. Télen már úgysem akarok motorozni (sőt lassan már nyáron sem nagyon...).
Felmerül bennem hogy pontosan mit jelent a csillió ár?
Mer egy gyári markolat kitt a worldoftriumphnál 76 font az KB 32e forint+posta.Asszem az 10-15 font szokott lenni,tehát hasraütve 40e angliából,ha nincs vám,de ha német dealertől van rendelve az szerintem megáll 40e-ből.
Viszont egy komplett oxford fűthető markolat motoralkatresztől 27e-be kerül.
https://motoralkatresz.eu/termekek/Oxford/Heated_Grips_markolatfutes_premium_adventure_OF690/
fűtőszálas a motoromon a kormány markolat. a gumi megkopott rajta. persze csak egyben lehetne cserélni csiliókért. ajánlották hogy húzzak rá rezgéscsillapító szivacsot. hol lehet ilyet beszerezni? a markolat külső átmérője 32mm
köszi.
Ez a cel.
könnyebb felvinni a nyolcadikra....
Már te is a JYSK-es lapraszerelt vackok összeszereléséig süllyedtél? 😁
Akkor add el 😆
Nem jo.