Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó ég, mi baj van? ha nem titkos?
Kawa, Pipi, ótassátok magatokat! Holnap fizunap, és maszk nélkül szeretnék este boltba menni! 😁
https://index.hu/belfold/2021/...
Ha van ilyenhez kedved, meg eröd még :-)
ez így van
el kell baszni minden vagyont, kicsi kölcsön is belefér
legalább őszintén sírnak az örökösök a temetésen
Ja,érdemes meggyógyulni.
Ha pedig aszongya a doki hogy reménytelen akkor pia,kurvák,yahtok,kokó,fű rogyásig míg nem reszeltek. 😆
Igyekszem majd. Nem terveztem ezt így, az biztos...
Gyógyulj meg!
Még nem tudni...soha sem reménytelenamíg az ember még él :-)
Bár csak sok lett volna. Alapban nem eszem sok húst, inkább úgy van, hogy amikor igen, akkor valamit jót és akkor kicsit talán többet is. De van hogy napokig egyáltalán nem.
az ember idióta
a pénzért tönkreteszi az egészségét, utána pénzért megpróbálja visszaszerezni az egészséget
egész évben hajt-gürizik-elfárad, csak azért hogy tudjon pár hétig "pihenni"

idióták 😂
ezt mondogatom egy éve amikor azt mondják meghalt a "vírusban" egy olyan ember aki teljesen egészséges volt
szerintem inkább teljesen nem tudtak milyen hibák voltak a szervezetben
A tiéd? 😀
Vagyunk akik tudjuk már az a legfontosabb. Remélem azért nem reménytelen a helyrehozása...
Vagy a korom.
a sok hús bebaszott
Srácok, vegyétek komolyan az egészséget, amíg van, becsüljétek meg. Egyik napról a másikra olyan diagnózist kaptam az orvostól, hogy azonnal leültem :-(
de durva(meglepődős) tőlem csak annyit kérdezett elmúltam e 18(gondolkodós) azt kamuztam, hogy igen(kezeit széttáró)
Ha van a jófogáson ócska, akkor vhol lehet újat is kapni. Rákérdezek vmi ótógázos cégnél. Azé' köszi!
laptopról u block origin
https://chrome.google.com/webs...
Egyre gázabb lett, duplázott és egyre sűrűbb reklámjaival élvezhetetlen
nem is tudtam hogy már ez a youtube is ennyire buzi lett
azt tudtam hogy a hangsávokkal baszakszik, meg az idióta családbarát szarságával
de hogy igazolványt is kér ez új
Ráadásul azt meg tudja is mert a következő oldalon beadja, majd ezután kéri a fénképet a személyiről
megnézetem mindkét használatos címmel nem kért semmit
az biztos hogy anno a profil létrehozáskor kért születési évet
Hát ezaz 😄
Mondjuk gépen nem néztem mit akar.