Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy érted!
Az öccsét a halálba szekálja vele, már több mint másfél év óta.
A szerencsétlen már azt kívánja, hogy inkább valami libsi családba született volna hajdanán, sokkal könnyebb volna az élete. 😂
értem(meghajlós)
Van segitseg.
egyébként bátorkodom megkérdezni ezeket a lakatos és festőmunkákat te csinálod rajta, vagy van valaki segítséged hozzá?
vicc lett volna zotyám(sípolós)
A bal oldali doblemez ugyanolyan min amilyen volt a jobb oldali,csak azt cseréltem,a balos cseredarab a pincében várja a beépítést.
Általában rétegelt lemez dobozban szokott lenni,mert egy 0,8-as papírlemez,és mindenki szétrúgja.
gondolom a bal oldali kerékdobot nem úgy akarod beburkolni ahogy most van(kérdőjeles) Azt azért remélem kivágod, kikalapálod, majd vissza heggeszted mielőtt jönne rá bármiféle burkolat(meghajlós)
zsalupressz nem olyan nehéz ha nem tetszik az asszonynak simán csinálsz belőle konyhapultot(kezeit széttáró)
Alakul ez. 😆
26 fok van bent, nem kell az a klíma
Őrület, mi? 😄
Még szerencse hogy nálad ez csak gondolati szinten jelent problémát: második hete dúl a 38 fokos kánikula, de simán kibekkeled a nyarat anélkül hogy behódolnál az asszonyodnak és feltetetnél egy klímát. Pedig csak a dugást kellene megtagadnia tőled erre a kis időre, és egy héten belül fenn lenne az a fránya klíma. 😂
ha nem ismerném a háttered most azt mondanám buzi vagy 😂

csak azért mert fogalmad nincs a nőkről
ma ezt gondolják holnap azt...
pl az enyémnek 2003 ban tetszett az f astra most meg nem
számomra érthetetlen mert ugyanúgy néz ki, nekem most se tetszik kevésbé mint amikor vettük
ilyen a bútor is
20 év alatt több mindent cseréltünk ami ellátta a funkcióját, számomra értelmetlenül
Olyat kell tervezni, ami neki is tetszik. Az efféle bútor arra kényszerít, hogy vállald a meghozott döntéseket. 😆
ötletnek nem rossz
de ha valami megpattan az asszonynál geciszar lenne átrendezni
amúgy a matrac a lelke az egésznek, ugyanolyan kényelmes a betonon mint a fán vagy épp a vason
Pihepuha ágyikó:
A belsejében meg audiofil minőségű, labirint mélysugárzónak is lenne helye: ez nem fog berezonálni! 😂
Egy fenét: hulladék deszkával (OSB-lappal) kizsaluzod, szépen kibetonozod és jöhet rá a szivacsmatrac.
Na ez a bombabiztos sarokkanapé! 😁
annyit számoltam
fa, csavarok, festék, matrac, kárpit anyag+ varrás
ez egy 200x250-es bombabiztos sarok kanapé anyag ára volt ezelőtt kb 2 évvel
Ez a legkisebb összeg, amiért a Mészáros Lőrinc lehajolna. Afféle etalon. 😂
ha meg nincs ilyen akkor honnan ez az 5 kilás szám?
hát láttam ilyen kanapét valamelyik bútor multiban. Messze nem volt 500 mondjuk nekem a tetszésemet sem nyerte el(kezeit széttáró)
hülye(vigyorgós) csak azért írtam,hogy baxsza a csőrét, hogy egy fél millás bútorból sok munkával tűzi fát csinált(fetrengős)
nekem volt egy órám még az 1vh előttről
kicsit megsínylette a tárolást mert egy sufniba volt bebaszva 40 évig
azt mondta a hozzáértő hogy ha rebdbe van téve 100 ezres értékű, de legalább ennyi rendbetenni
aztán nyúlház lett abból is 😂
az órát a láncot meg a súlyokat el lehetett adni de az is max egy heti béremet érte
ilyen kb egy méteres ingás cucc volt
nincs ilyen mert egy rakat foshalom mind
láttál olyat amit az ember lakásba betenne?
a kertbe madár szaratónak jók ezek
nem tudtok 150 kilósan gondolkodni
amúgy egy habszivacs kb 3 év a gyerekemnek is, japó stílusban tolja a földön alszik, kb 70 kiló és 2-3 év alatt kuka a 10 centis habszivacs
nekem 15-18 éve volt egy 90x200 as matrac közel 100 (93 vagy 97)ezer, de azóta is nyúzom és hibátlan
eléggé lehúzásnak tűnk akkoriban az a matrac de a vasutas egészségpénztárra ott lehetett vásárolni így megvettem mert nem tudtam mit kezdeni a pénzzel
de így utólag azt mondom megérte az a matrac