Dehogy érted!
Az öccsét a halálba szekálja vele, már több mint másfél év óta.
A szerencsétlen már azt kívánja, hogy inkább valami libsi családba született volna hajdanán, sokkal könnyebb volna az élete. 😂
A bal oldali doblemez ugyanolyan min amilyen volt a jobb oldali,csak azt cseréltem,a balos cseredarab a pincében várja a beépítést.
Általában rétegelt lemez dobozban szokott lenni,mert egy 0,8-as papírlemez,és mindenki szétrúgja.
gondolom a bal oldali kerékdobot nem úgy akarod beburkolni ahogy most van(kérdőjeles) Azt azért remélem kivágod, kikalapálod, majd vissza heggeszted mielőtt jönne rá bármiféle burkolat(meghajlós)
Őrület, mi? 😄
Még szerencse hogy nálad ez csak gondolati szinten jelent problémát: második hete dúl a 38 fokos kánikula, de simán kibekkeled a nyarat anélkül hogy behódolnál az asszonyodnak és feltetetnél egy klímát. Pedig csak a dugást kellene megtagadnia tőled erre a kis időre, és egy héten belül fenn lenne az a fránya klíma. 😂
ha nem ismerném a háttered most azt mondanám buzi vagy 😂
csak azért mert fogalmad nincs a nőkről
ma ezt gondolják holnap azt...
pl az enyémnek 2003 ban tetszett az f astra most meg nem
számomra érthetetlen mert ugyanúgy néz ki, nekem most se tetszik kevésbé mint amikor vettük
ilyen a bútor is
20 év alatt több mindent cseréltünk ami ellátta a funkcióját, számomra értelmetlenül
ötletnek nem rossz
de ha valami megpattan az asszonynál geciszar lenne átrendezni
amúgy a matrac a lelke az egésznek, ugyanolyan kényelmes a betonon mint a fán vagy épp a vason
nekem volt egy órám még az 1vh előttről
kicsit megsínylette a tárolást mert egy sufniba volt bebaszva 40 évig
azt mondta a hozzáértő hogy ha rebdbe van téve 100 ezres értékű, de legalább ennyi rendbetenni
aztán nyúlház lett abból is 😂
az órát a láncot meg a súlyokat el lehetett adni de az is max egy heti béremet érte
ilyen kb egy méteres ingás cucc volt
nem tudtok 150 kilósan gondolkodni
amúgy egy habszivacs kb 3 év a gyerekemnek is, japó stílusban tolja a földön alszik, kb 70 kiló és 2-3 év alatt kuka a 10 centis habszivacs
nekem 15-18 éve volt egy 90x200 as matrac közel 100 (93 vagy 97)ezer, de azóta is nyúzom és hibátlan
eléggé lehúzásnak tűnk akkoriban az a matrac de a vasutas egészségpénztárra ott lehetett vásárolni így megvettem mert nem tudtam mit kezdeni a pénzzel
de így utólag azt mondom megérte az a matrac
Az öccsét a halálba szekálja vele, már több mint másfél év óta.
A szerencsétlen már azt kívánja, hogy inkább valami libsi családba született volna hajdanán, sokkal könnyebb volna az élete. 😂