Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főni,jobb vagy mint gyurcsok,nem lattad,ket mondatbol bemondasra arazol.
Nem veletlen hogy egyik joslatod se valik be. 😆
Van itt nálunk egy raklapos.
A vatta új raklap 5000 a jó állapotú használt 3500, a kopottas 2500.
Mondjuk ezt az Ini féle 500ezres árat én sem értem hogy jön ki.
Biztos valami kurvadrága szivacsot meg szövetet nézett hozzá, hogy mutogathassa asszonynak miért nem ér meg dolgozni vele 😁
Más kérdés hogy én sem szórakoznék ilyennel, inkább veszek valami olcsót, aztán ha szétesik akkor azt a részét cserélem.
5centi szivacs helyet meg 10centissel már kényelmes minden.
Attól függ melyik cég mennyiért számlázza. Pl. az erdőkémia épen most akarta megvetetni velem a saját raklapjaimat db 3300 ft-ért (fetrengős) szerencsére tudtam igazolni, hogy adtam cserét(meghajlós)
rakj már fel légyszi ilyen fél millés raklapbútor képét
az új raklap kb 5000 ft
de még így is 10ből legalább3 fos kinézet
plusz amit vagdosol kidobós
csak a csavarok annyi mit te gondolaz az össz költségre, mert ugye nem 3.5x40-es csavarokat használ aki nem csak a youtube videónak készít
amúgy a raklap a kisebbik költség, bár szerintem 100 alatt nem áll meg a váz egy sarok kanapénál
szövet, matrac is bazi drága mert az 5 centis habszivacson nem fasza fetrengeni
simán benne lett volna 500ba meg 2 hét szenvedésbe
fél milláért? szerintem annyiért esetleg telket veszel bivalybasznádon
3500 körül mozog az eus raklap db-ja. Néhány telephelyen, ha úgy tudok megállni, hogy a kamera nem lát akár ingyen is(fetrengős) mond már el, hogy tud egy szaros raklap bútor fél millába kerülni??? Mi az igényes rajta, 24 karátos arannyal van körbe veretezve, vagy mi a fene fél milla? Baxmeg ingyen szerzel vagy 10 raklapot, lecsiszolod, lepácolod belakkozod. (miután kialakítottad a formát) Lehet rámegy 2 nap(te esetedben 1 hét) kb. ingyen van. Ha nem tudsz szerezni ingyen raklapot 10 raklapos bútor tokkal- vonóval 40 ezer ft.
Ingatlant csak Bivalybasznád-alsón adnak annyiért....
nem mindenki argus sörben méri a pénz értékét(fetrengős)
Annyi pénzért ezer PET-palackos Argust vehetett volna érte.... 😁
😀
Fogalmam nincs 😃
még annyit hogy terveztem raklap bútort is, de az is simán lett volna 500-ba "igényes" kivitelben
volt terben vas váz+ kókuszos matracok stb
kurva sok meló ha kicsit is szépre akarod csinálni
kondigép felületeit motor ülést simàn megcsináltam szóval ehhez is értek, e nem akarok úgy járni a kanapéval mint zoli a furgonnal
ovál cső hajlítva lett volna a szép, simán maradhatott volna látható helyen a váz, de ehhez legyártani a szerszámokat sok millás költség, így kb egy kis cég sem fogja megcsinálni
olyan fél milla körül mennek a marketplészen
neked kell kifizetni?
Persze hogy ezt mondja, mert a konkurencia árul csak olyat 😆

Na de komolyabban.
Az igaz, hogy kurva sok pénzért is láttam pozdorját meg szőrös fenyőt.
Kellett keresgélni, de azért te sem vagy hülye. Ha valami tömör tölgyfából van, benne van az anyag és normálisan összerakva, akkor az 100évet bír még a bányában beomlás elleni kitámasztóként is.
Rendes fából, rendesen összerakott cucc nem fog szétesni.

És ha boltban nem találsz, akkor komolyan azt mondod, hogy nem értesz a műbútor asztalos szakmához és a kárpitossághoz (IS)? 😋
zolitól kérdeztem hogy mondjon tuti kanapét ami kiszolgálna 20 évet
de azt mondta a 600 ezres is szar
Igazából lehet kapni 50évig tuti cuccot, csak azt nem olcsón.
De van aki elvárja 😀 mert ugy van ahogy mondod, végig nézi az összes ikea möbelix mömax katalógust, leszámol tiz százalékot az árakból ís ez jön ki 😃
Egen, de ne varja el hogy 140e legyen a komplett halo.
Nyilván ebben is van igazság,de a magyar annyira nem helyváltoztató meg néha jó lenne egy két tartósabb darab is. Még ha nem is ötven év.
Kurvara, felesleges 50 evig tuti cuccot gyartani, a legtobb ember foleg a hanyatlo nyugaton 4-5 evig van a seggen vagy kevesebb, es koltozik, alapbol nem sajat hanem berli a pecot, es gondol egyet koltozik, ha stabil a helye akkoris festet es stilust valt.
Mindekepp kidobja, ezert ra is jatszanak, ey tuti mire bekovetkezik mar orommel bassza ki.
Dédöreganyám szekrényeiből meg ágyából nyúlházat csináltunk
Kicsit szúette volt meg megsínylette a pár lovaskocsis költöztetés, de még akkor is többet bírt nyúlházként mint most az ikeás új cuccok bútorként
Annak a szekrények a hátulja is egy centis fa léc volt becsapolva az oldalába nem 3mm farost 8mm tűzőgéppel odahányva
Hát jah......hiába a régi nagyon massziv fasza anyagu butor ha nem.tudod sehol elhelyezni......kibaszott soknszemetet árulnak és már az ár sem.garancia a minőségre sokszor....