Az igazi kolonial zalaegerszegi er valamit, a mű felkolonial butorlap utanzat nem.
De ma, olyat talalni, aki ertekeli az ilyen nehez, regi dogoket, beillik a lakas butorai koze........ . ... na ez olyan mint az igenyes szalodaban megszallo pipi. 😆
Ja, ugy kezdi hogy teljs lakasba minden kell.Meg is mondtam hogy ja, altalaban akinek minden kell nem vesz semmit. 😆
Picit be is sertodott.
Na mondom fussunk neki, mi az a minden konkretan.Mondja is hogy halo meg sarok, de a szekreny olyan 240-es,odaig jutottunk hogy ja, itt a Divian 240 ese, van agy is hozza, ledes, ejjelivel, maris rendelem. Mar csak a vicc kedveert. 😆
Kerdi, a szekreny 150e,az agy mennyi? Mondom legutoljara 97e.
Erre elkezdi mutogatni a mobelixben fotozott kepeit hogy ez van 140e ert, ez az U sarok meg 200.
Hat ja, ilyeneket nem tartok.A 200e-res saroknak van 54e afa tartalma, ha a ceg keres 10% ot (nem annyit, de legyen buko, promo) meg a gyarto ceg is 10-et,levesszuk a szallitast, raktarozast, adokat, munkabert marad kb anyagkotsegre 80e,az kb szőrös tetőlec-olcso kinai szovet-5 centi szivacs-hullamrugo-osb vaz combo par tuzokapoccsal.
Az kb a 2 eves gari felere hulladekul nez ki, es az aprobetus reszben tuti bennevan hogy ha az osb-n ul az osszement szivacs miatt, akkores garis mert nem eri el a 20%meretvesztest.
Mondtam hogy tök jo, megtalalta az elkepzeleseinek megfelelo butort, nincs ertelme kutatni masik helyen.
Beult a ducatojaba, elhuzott, szerintem a mobelixbe.
A heten szereli a fasza szekrenyet ossze. Majd akkor anyazik egy sort.
Hát ez egy ilyen szakma. Nem fogok jótékonysági intézményt nyitni, másrészt meg nem ennyiből áll az egész. Én pl az összes gépet amit árulok olcsóbban adom a neten fellelhető áraknál. Szerelni is inkább az átlagár alatt, de ugye télen meg a fene se vesz klimát gondolom akkor munkanélküli segélyen kéne élni. Nagykeráron te sem kapod meg.....aztán ha valami kinod van vele gariban felveszem a telefont kimegyek és nem kerül egy filléredbe sem a javitás.....az meg hogy mi a szar majd nagyjából a vevő eldönti, de olyat árulunk amit nem sűrűn kell utánna javitgatni. Neked meg jogod van máshol vásárolni, nem mondtam hogy vegyél bármit is. Viszont rengeteg szarul felrakott, gázt elengedő jódrágándolgozó kisiparos után megfordultunk az ilyen okostojás mindent jobbantudó megrendelőknél aki talán spórolt tiz-huszezret is.
Tudom, milyen fényesre gondolsz, ez nem az. Matt fa színű, de politúr. nagyon szépen csukódott. Sajnáltuk is szétbaxni... de most árulgatni, alkudozni hetekig...
Összes geci szerelő így áll mindenhez, akkora urak lettetek B+. Bocsi, de ez a hozzáállás nem szimpi. Mindegyik csak lehúzni akar... és a saját szarát tukmálja. Ö is ugyanabban a diszkontban veszi...
Zoli, ma vertünk szét egy szekrényt, az mennyit érhetett? Kiba masszív volt, fa, és a címke a hátulján: gyártva 1962. ára 4700 Ft... akkoriban az fél évi fizetés volt...
Gondolkodtam, hogy fel a jófogásra, de nagyon útban volt, és ketten se tudtuk mozgatni, olyan nehéz...
Ezek olyan pipifélék, nem? 😀
Ma én is.majdnem árnyékra vetődtem egy ilyennel 🙂
Felhiv szomszéd faluból.ember hogy klimát kéne szerelni. Mondom min'um kéthét.....á, az sok hamarabb kéne.
Aztán kiderült van 17 éves klima fent működik de cserélni kéne és hát beltéri.marad de kültéri tök máshová legalább 5-6méter és két fal átfúrás.....itt már kezdett gyanus lenni. Mondom ha működik.ráér, lecseréljük de addig ugyis hűt a régi. Aztán kiböki hogy még szétnéz meg már szerdán jön a klima......hopp.....milyen klima?whirlpool akciósan de kéne a gari. Mondom felejtős, idegen klimát majd ősszel ha unatkoznék, meg amugyis annak ott a márkaszervize ugyis csak akkor van kiterjesztett gari. De hát azok is három hetet mondanak. Na akkor azt várja ki, mert épeszű fel nem teszi annyi meló van és mindenkinek van saját gépe nem a vevő vackát akarja felszerelni aprópénzért ami.vagy indul elsőre vagy nem és hát pénzt meg akkor.lát a szerelő ha működik a lom.
Kezdő koromban beleszaladtam pedig a régiek már akkor monták hogy hülyeség. Gagyi gép felszerelve nem indult, vevőnek kicseréli 24 órán belül a Metro, de csak visszacsomagolva kültéri beltéri komplett. Felrakod, leszeded, másnap ujraszereled......egy szerelést fizet.....nagy üzlet vót 😄
Ma volt egy pasmag,neki 140e ert kell halo,komplett,agy-szekreny-ejjeli,meg 200 ert U-sarok.
Mondom ennyiert nekem nincs,de van a mobelixben.
Hamondom hajra,vegye meg.
Az kb hulladek mar megvetelekor,alapjaban o is tudja de akkoris.
Mondom akkor ha megvan a tuti minek keresi,csapjon le ra........meg korozott parat es elhuzott.
Az ilyen mar eldontotte,csak onigazolast keres.
Ezekbe a cuccokba regen is belefutottam,a legolcsobb akartam lenni,de nem lehet,a multis ilyen porteka behuzo csali termek,kb bukoban aruljak,es meg akkoris olyan hogy 1 ev es szethullik.Volt hogy osszeszereles utan rogton.
Es nincs akkora arres amivel tudja az ember a koltsegeket fedezni.
A vevo meg ugyanazt a minoseget varja el.
Feladtam az ilyet,van hogy segitek megkeresni a konkurenciat,boldogitsa oket. 😆
Tessék, itt van egy. Kooperálj a Zolival, ő majd kihegeszti szépen.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mitsubishi/l_300/mitsubishi_l_300_2_5_td_4wd-17129551
De ma, olyat talalni, aki ertekeli az ilyen nehez, regi dogoket, beillik a lakas butorai koze........ . ... na ez olyan mint az igenyes szalodaban megszallo pipi. 😆