Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert nem jó kötötted(kezeit széttáró) A fázist a föld helyére kell kötni, szerintem hamarébb szabadulsz tőle (kezeit széttáró)
Hol-hol? Hát a lámpa másik végén.... 😆
tettem fel már néhány fotót magunkról, nekem nem tűnik kamunak (fetrengős)
Csak nem Kaskantyún lakik?!
17 éves koromban ott voltam 2 hétig építőtáborban. Valami szaros szőlőt metszegettünk tavaszi elfagyás után - az akkori állami gazdaságban.
https://www.novill.hu/magazin-...
Muti má lécci, hol van benne a nulla... 😂
Csak egy rommá tört seggű saját autó meg esetleg eltört nyakcsigolya lett volna az ára 😁 Rajta Pipi, ha neked ennyit megér... 😂
ini 70-el jár kevés a 10 km/h sebességkülönbséghez a biztonságos előzéshez, pláne ha páhi fele indul girbe gurba kanyargós úton(kezeit széttáró)
nekik az egész házban csak fekete van, nincs más szín
amúgy az alternatív egyik felén ott a nulla, szóval nem mind fekete
Esetleg mindegyik ződ-sárga. Akkor lesz igazán "alternatív". 😂
kikerülöd, rá satu fék, aztán a rendőrnek elmondod, hogy beléd jött a marha, neked fékezned kellett az őz miatt, ő neg nem tartotta be a követési távolságot ezért ért utol(kezeit széttáró) Egy időre kiiktattad volna(fetrengős)
Szaros nyárfa - az nem jó semmire, csak papírt gyártani....
...csak mondom, hogy az alternatív kapcsolóban szabályosan minden szál fekete 😁 mivel mindegyiken fázis lehet... nem bonyolult a villanyszerelés annyira 😁
hát nálam fa van annyi amennyit akarok(kezeit széttáró)
szomorú eset. nálam szerencsére szabályos minden. Reggel hallottam,hogy gödöllőnél motorost gázoltak de látom zotya fent van, úgy, hogy még 2 hét(óráját nézegető)
náluk úgy van, minden vezeték fekete 😂
festő amikor leszette az alternatív kapcsolót imádkoztam egy kicsit mire összejött a helyes kapcsolat
"korábban szabálytalanul vezették be a villanyt," "kikapcsolták az áramot és figyelmeztették" "úgy gondolta, meg tudja oldani egyedül is ennek a cseréjét" (mert a kiérkező villszerelő biztos bemondott egy nagy számot) "csere után azonban a tárgyak továbbra is ráztak, a fiú emiatt visszakötötte a régi, hibás kábelt" "vasból öntött kádban fürdette meg, majd amíg pár percre magára hagyta a gyereket"
- azért ezek mind kúúúúrvára jellemző dolgok az etnikumra...
Miért nem segítesz be az áramnak valami ütőeszközzel?.....van amivel még paks sem bír. 😄
Színre színt, a ződ-sárga meg a jolly joker! 😁
Ki tudja?.....vagy az enyémek vagy nem.... 😷
anyóst nem verte még agyon az áram pedig vagy 10 éve megy az a bojler amit én kötöttem be
túl sok ész nem kell hozzá
Te is azt írtad hogy van kb. 6 (+/- 1) gyereked: az sem igaz?
Honnan tudod? ...azért mert írta?......ír itt mindenki mindenfélét és a fele sem igaz. 😁
A Pipinek egy gyereke van és nem tinédzser, hanem 6 éves.
Én nem vagyok biztos benne elég elolvasni Pipi vajúdását és megoldását a bojler témára.......amúgy egyik lányoméknál is volt hasonló, rokon öreg villanyász kötötte be a delejt a házba új vezetékek stb, 2-3 hónap múlva szól a lányom (addig bírták sőt talán szerették is), hogy fürdés közben bizsergés van a víz alatt így ilyenkor kihúzzák a bojlert és akkor nem kell kapkodva fürdeni, de eccercsak kibaszta a biztit a bojler így kénytelenek voltak egy hozzáértővel is megnézetni aki említette, hogy a földet és valamelyik másikat felcserélte az öreg valahol. 😄
Nagyba fogadnék, hogy olyan csálád volt, aki nem az idén barnult le.