Csak nem Kaskantyún lakik?!
17 éves koromban ott voltam 2 hétig építőtáborban. Valami szaros szőlőt metszegettünk tavaszi elfagyás után - az akkori állami gazdaságban.
kikerülöd, rá satu fék, aztán a rendőrnek elmondod, hogy beléd jött a marha, neked fékezned kellett az őz miatt, ő neg nem tartotta be a követési távolságot ezért ért utol(kezeit széttáró) Egy időre kiiktattad volna(fetrengős)
...csak mondom, hogy az alternatív kapcsolóban szabályosan minden szál fekete 😁 mivel mindegyiken fázis lehet... nem bonyolult a villanyszerelés annyira 😁
szomorú eset. nálam szerencsére szabályos minden. Reggel hallottam,hogy gödöllőnél motorost gázoltak de látom zotya fent van, úgy, hogy még 2 hét(óráját nézegető)
"korábban szabálytalanul vezették be a villanyt," "kikapcsolták az áramot és figyelmeztették" "úgy gondolta, meg tudja oldani egyedül is ennek a cseréjét" (mert a kiérkező villszerelő biztos bemondott egy nagy számot) "csere után azonban a tárgyak továbbra is ráztak, a fiú emiatt visszakötötte a régi, hibás kábelt" "vasból öntött kádban fürdette meg, majd amíg pár percre magára hagyta a gyereket"
- azért ezek mind kúúúúrvára jellemző dolgok az etnikumra...
Én nem vagyok biztos benne elég elolvasni Pipi vajúdását és megoldását a bojler témára.......amúgy egyik lányoméknál is volt hasonló, rokon öreg villanyász kötötte be a delejt a házba új vezetékek stb, 2-3 hónap múlva szól a lányom (addig bírták sőt talán szerették is), hogy fürdés közben bizsergés van a víz alatt így ilyenkor kihúzzák a bojlert és akkor nem kell kapkodva fürdeni, de eccercsak kibaszta a biztit a bojler így kénytelenek voltak egy hozzáértővel is megnézetni aki említette, hogy a földet és valamelyik másikat felcserélte az öreg valahol. 😄
17 éves koromban ott voltam 2 hétig építőtáborban. Valami szaros szőlőt metszegettünk tavaszi elfagyás után - az akkori állami gazdaságban.
Muti má lécci, hol van benne a nulla... 😂
amúgy az alternatív egyik felén ott a nulla, szóval nem mind fekete
festő amikor leszette az alternatív kapcsolót imádkoztam egy kicsit mire összejött a helyes kapcsolat
- azért ezek mind kúúúúrvára jellemző dolgok az etnikumra...
túl sok ész nem kell hozzá