Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Állítsd már sötétre a böngésződ színsémáját, vaze! Oszt csodálkozzál...
Ako ugyanilyen tré. Vegyé lapostelot vagy lapostetüt.
Honnan tudjam, hogy nálad milyen (kérdőjeles)nem tudok hasonlítani,(karját széttáró) se tablet se laposteló (kezével nemet mutogató)az csak a gazdag hülyéknek van(röhögős)
Minden esetre itt ilyen-e(okos szemüveges)
Má proész van helyette. Kiglancolta és.eladta megkimélt kevés km-eres családi autonak.
Milyen? Mint amikor magad alá szarsz a Hájeszben.
na az milyen az a fészek(fetrenge röhögős)
ki is löknének maguk közül 😁
hát emojlinak vagy mi a szarnak írják, egyszer láttam valahol. A szmájlik azok nem mozognak azok az ilyen szarok amik most is vannak. Azek az emojliok vagy emojik mindegy ezek meg igy izegnek mozognak kifejeznek érzéseket, ami eddig volt is csak elbaszták a nagy fejlesztők.
Asztali gepen, feher hatteren szart se latom az elozmeny fosbarna szinre valtasat, es a fetrengős hianyzik.
Nem vagyok olyan gazdag mint, te, de ebben a hónapban két elektromos gépet is vettem: egy állványos fúrógépet a Lidlből, meg egy fedélzeti kamerát az autóba. Nekem ennyi egyelőre elég volt.
Ezeket mind kipipaltam. Az ss198 nagyon jo volt.
kujtorog a retyóval mert megteheti 😁
De, hogy egy normális elektromos gépet vegyen magának azt nem 😁
Nem értünk egyet (ebben sem), a dizájn szerintem tök jó lett, nekem csak a régi, animált szmájlik hiányoznak, de azok nagyon.
jó lenne baszki elkezdenénk egyszerre lázadozni ez ellen a szar ellen mert oltári fos lett ez az egész. 👿
Ha tudom, hogy nem tudok jégszobrot faragni hát nem kezdek hozzá.(karját széttáró) Ők is tudták, hogy fingjuk sincs az egészhez akkor miért erőltetik? Kezdjünk el tüntetni(gondolkodó)
Emléxem az előző"fejlesztésekre" is hát kár volt akkor is bármit csinálniuk.(fülét két újjal bedugó)
Akkor is annyit csináltak,hogy elbaszták a jót(karját széttáró)
Az egész SM elfért 1 oldalon. A főcím nevek alól lehetett gördíteni, hogy épen melyik topicba szeretnél menni. Aztán a nagy fejlesztés az lett, hogy kicsomagolták az összes altopic-ot, lehet azt hitték, ha egyszerre látszik az egész majd akkor ismét beindulnak az évek óta elhagyottak. Hát nem így történt. Cserébe elszédül az egér görgője mire az oldal aljára érsz. A beírásoknál is nem közvetlen küldte be, hanem csinált egy piszkozatot, majd úgy tudtad beküldeni( bár ez a funkció végül is mindegy) Aztán akkor is elvették a fasza emojilokat, pár nap múlva visszajöttek, mert akkora volt az ellenállás.
Szervezzünk tüntetést.
Hol van az sm központja, vonuljunk fel ásóval, kapával(nagyharang most nem kell)
Ja, megvolt a kőelefánt is végre...persze pont javítják...
Kis...
Egyébként mis felbontású (1280 pixel széles) windowsos tableten piszok jól néz ki az új dizájn a régihez képest.
Számitogépen is ilyen a felület?
Meg lesz az.......mé.ahogy olvasom van fészek immunitás is....bár még a nyájimmunitás se szerepel a tananyagban de már szakszó 😀
Mondd inkább azt, hogy meghaladja az értelmi képességeidet.
Pedig nehéz elképzelni amint az alábbi kommentje mutatja......kibaszott nagy káosz lehet a fejében 😀
Képes leirni a régi szmájlikat......
A magyarok nyilait várom mát nagyon 🤓 Azt mi neveztük el 😂
inkább zakónak mondanám...
..... bíztam benne, hogy a neten keresztül még Pipi sem képes megfertőzni. 😁
Annyira szarul fogalmazol,(gondolkodós) hogy nem tudom értelmezni, hogy most dicsérsz vagy szidsz(karját széttáró)
Egyik mondatotba azt írod, hogy hülye vagyok a szövegértelmezésbe, a másikba, meg igazat adsz, hogy tényleg szét lett baszva az egész.(karját széttáró) Ha ezt a szöveget kell értelmeznem ebben tényleg nem vagyok jó. (újával mutogató,hogy nem),Ha csak nem direkt ellentétpárokat kell keresni.(röhögős) Ha nem ezek a gagyi jelek lennének egy mondat hangsúlyának kifejezésére talán lehet értettem volna valamit a zagyvaságodból így sajnos semmit(karját széttáró)