Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen az is. Ezek nem annyira kifejezőek. 😱Most ha lett volna úját lefelé fordító simán betettem volna neked 😵 De nincs 😡 Nincsenek meg azok a mozgó emociók amik igazán jók voltak. 👿 Tudtam, ha elkezdtek garázdálkodni fejlesztés gyanánt akkor megint balul sül el az egész 😡 A legutóbbi ("fejlesztéskor") is eltűntek ezek az emóciók. Azt nagy nehezen közkívánatra visszakoldultuk. És igen 😧 mivel nem szemtől szemben beszélgetünk egymással minél kifejezőbb egy emoció annál jobban lehet tudni valaki valamit milyen hangsúllyal mondott. Ezt most poénnak szánta vagy komolyan elküldött az anyádba. 👺
Amikor ezt a "fejlesztés" dolgot pödzögetted is megmondtam, hogy tuti szarabb lesz mint volt és nem csak azért mert szokatlan 👿
Az normális ha 8 oldalról ezelőttről írt valamire reagálok akkor kibasz ide az első oldalra azt keresgethetem, hogy hol fejeztem be a visszaolvasást???? MIÉRT NEM LEHET AZT, HOGY SIMÁN NEM CSINÁLTOK SEMMIT MINT EDDIG IS TETTÉTEK????? Igazán nem kérek sokat. Rakjátok vissza a régit úgy ahogy volt azt ne csináljatok semmit. Szerintem ez korrekt kérés, nektek is jó nekem is.(ide egy széttárt karú emóciót tennék most ha lenne)
Arra a maradék kis időre (pár hét) neked már nem mindegy?
Tehát akkor dupla rendszert kell kialakítani a lakásban.

Megkérdeztem a tervezőt a kéményről. Nem kötelező már, de az alternatív fűtési lehetőség igen. Ha villamost akarsz, akkor szóba jöhetne a gáz, de mivel ha nem lesz villany, a gázkazán sem működni, így az nem jó. Fordítva viszont megfelelő, de azért, mert a gáz az elsődleges fűtési rendszer. Tehát a geotermikus sem jó, mert az is elektromosságon alapszik. Mondtam a megoldást, mi van, ha áramfejlesztőt építek a rendszerbe, erre azt mondta, hogy jó a kérdés, erre nem tud mit mondani, forduljak a kérdésemmel az építési szakhatósághoz.
újonnan 800 ezerért 😃
Ahogy korábban is írtuk, kb. pixelre ugyanaz minden. Mindenestere vicces, hogy a legnagyobb problémát az operációs rendszerbe beépített szmájlik jelentik. Megpróbáljuk rávenni a Microsoftot, Applet meg a Googlet, hogy kapják már össze magukat. 😆
Szélterelő rég fenn van a kocsin. A krómozott küszöbdíszlécet várom. 😎
"válasz", meg "előzmény", te anti-értelmiségi néprajzos! 😁
Szegény bogyó alig várja már a szélterelőit 😀 Most úgy is nyár közeleg nem kell neki felhúzni az ablakokat 😀
Így azt honnan tudjam melyik marha melyik marhának mire válaszolt?
46 ÉVESEN MÁR NEM SZERETEM A VÁLTOZÁSOKAT PLÁNE A NEGATÍVOKAT..................
CSINÁLD VISSZA AHOGY VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez egy szar, mond ki ini nyugodtan. nem tudom mi a fasz az az éjszakai üzemmód, mert éjszaka aludni kell.
Van az egész sm-en kb 30-40 felhasználó. Többnyire azért van itt ez a néhány marha is, mert vagy nem akart fészbukozni vagy már kibaszták onnan őket. Miért kell ilyenekkel borzolni az ideget? Húzzon el az a 30-40 felhasználó is? Esküszöm utálok már szmájlit rakni is annyira szánalmasak mint ez az oldal lett felhasználhatóságból...
Az előzmény egyelőre csak az adott oldalon megjelenő hozzászólásokat mutatja.
Az előzmények gomb random működik 👿 bogyót sem dobtátok innen még ki a faszba ez is a ti bűnötök. 👿
remélem nem gondolták komolyan, hogy ez így maradhat. 😬
egyedül ami tetszik az éjszakai üzemmód, az okos ötlet volt
a többire azt mondanám hogy szar, persze csak ha bunkó lennék, így inkább azt mondom szokatlan, és nem az igazi :)
A dukinak hány csillagos a töréstesztje? 🤓
Pipi berágott es elszabadult. 😂
Nem szoktam elolvasni. 😇
Tisztelt Sportmotor!

Testületileg kérnénk a Pipi hozzászólásainak hosszát 40 (-negyven-) karakterre redukálni!
Köszönjük! 😁
Mé vagy buta pipike? 😂 😂 😂
nem tudok innen kilépni ha kikapcsolom a gépet akkor sem. Cserébe előzményt sem tudom nézni. Miért nem volt jó ez úgy ahogy volt? Ha kaptatok rá állami támogatást költsétek el nyaralásra, de ne itt tegyétek ezt tönkre...
ez, hogy a gecibe lép ki innen? Mik ezek az okádék szmájlik? 😒 Ugattam,hogy ne nyúljatok hozzá. Tudtátok,hogy hülyék vagytok hozzá. Tudtátok vagy nem? Csináljátok vissza a faszomba a régit 👿
a faszom kivan tisztelt sportmotor a hülye újításotoktól 😵
lehet fél a bogaraktól 🐝
Menjen ki a hortobagyra,olcsobb.