itt nem romlik meg a pénz és nem kell agyalni hogy mit ér a befektetés
én leszarok mindent, ha valami miatt szarul állunk majd elvállalok valami lakatosmunkát, szerencsére ez a dolog nem fenyeget, heti 2-3 napokat dolgozok ennyi pont elég ahhoz hogy a bőröm alatt lévő 70 kiló szalonna ne csökkenjen
Na inikém te pont ez a kategória vagy 😆
Amikor feldobta a pacskert az egyik rokon az örögségből mindjá audi meg tojota lett. Amikor a másik is eldobta a kanalat akkor meg milliós konyha 😁
akkor forgasd meg pláne bankbetétbe 😫 Oda már a leghülyébbek sem rakják éves 1 %-ért 8%-os inflációnál. Neked az ott annyira forogna, hogy 3 milliód évent 200 ezerrel érne kevesebbet 😂 Gyakorlatilag a te megtérülési számításaiddal 10-15 év múlva a bankbetétben lévő pénzeden tudnál venni egy doboz gyufát de nem biztos. Nem kellene napelem megtérülésen gondolkodni rajta. Mindig mondod, hogy vállakozásba forgatnád akkor meg hát az csillagos ég? Ha ennyire okos vagy miért nem vállalkozol? Adhatnál nekem is tippet melyik szegmensbe törjek be 😑
megint iderakott a 9093-as oldalról. Remek kis fejlesztés lett ez az sm 👎️ Legalább ezt a jelet megtaláltam a 800 db felesleges közül.
Az indiaitól azok krepálnak be akik leoltatták magukat, úgy hogy nektek R.I.P 🙂
na ennek semmi értelme 🙈 Te akarsz arról meggyőzni én mit vegyek az asszonynak mikor hobby kirándulásra vásároltál autót magadnak. A kiránduláson kívül van olyan amire használod?
nem tudja kivel kezdett... 😅
én leszarok mindent, ha valami miatt szarul állunk majd elvállalok valami lakatosmunkát, szerencsére ez a dolog nem fenyeget, heti 2-3 napokat dolgozok ennyi pont elég ahhoz hogy a bőröm alatt lévő 70 kiló szalonna ne csökkenjen
Amikor feldobta a pacskert az egyik rokon az örögségből mindjá audi meg tojota lett. Amikor a másik is eldobta a kanalat akkor meg milliós konyha 😁
De hát hiába mondom neked, te még motorra ülni is gyáva vagy.
Az indiaitól azok krepálnak be akik leoltatták magukat, úgy hogy nektek R.I.P 🙂
És igen nem mindegy,hogy töltöm el a maradék néhány évemet 👹