Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Putri ez az év, olajcsere óta 1ezer km gurultam wg-vel.
Amugy meg ma is satrat kellett epiteni mert megin borul az eg, mindjart szakad az eso.
Nincs, pont.
Pro vagyok.
O1G!!!
Mire szilárdtest akkuval tud Corsát vanni
Te ezt így tudod?
Szóljunk a kutatóknak hogy álljanak le mert Zoli megmondta, hiába minden törekvésük

Ennek a technológiának 500Wh/kg az elméleti határa.
A szilárdtestnek 1000Wh/kg a jelenlegi ismereteink szerint.
Ezek valóban olyan számok amiknek az elérésében én sem hiszek, de azért van még hova továbblépni.
Van ra esely.
Akkor sose lesz kész?
Mert az soha nem fogy el.
Szerintem neheztelnek rad.
Legutoljata a telefon tarto jott,az 2 hete itthon,ugyanazt rendeltem a furgonra csak 5 centivel hosszabb alu karral,egy nillkin qi adapter impulzus vasarlas miatt,meg egy BN3M akku a mi9se be,csak mert egy honap es afa van.
Meg tervben az 5" motoros abdroid gps csak az 35e,meg egy 40ah akku probara.
Ezek egyenlore kimaradtak.
Tévedés: csak megfelelően kell felszerelni. A lengyel HEKO-val simán működik, ha a hozzá adott U-alakú kis vackokat pontosan jó helyre teszed be. Elsőre én is elbaxtam az egyiket.
A 90-es évek végén volt nagy divatja, de sajnos idővel karcolni kezdi az üveget is a portól tisztítani meg senki sem tisztítja, na meg amit írsz az is gond manapság. Az összes régi kamionon van ilyen, de mindnek karcos az ablaka.
Én szűk két éve rendeltem tőlük ezelőtt utoljára, akkor nekem is megjött - egy kivételével - minden időben. Az az egy az soha, de annak meg vissza utalták az árát hajdanán. Idén ezt a két sz@rt rendeltem még csak, de nem akarnak ideérni.
épp most beszéltem ismerőssel betett az első ablakokhoz szélterelőket, azóta automatán nem tudja az ablakot felhúzni mert mindig visszatekeri egy kicsit mert azt hiszi beszorult egy ujj
mondtam is neki ez a kocsi túl okos a hülyeségeidhez
Nekem idore jon minden.
Nem jönnek, vaze, nem jönnek!
A krómozott küszöbdíszléc-garnitúra állítólag 2 hete Magyarországon rohad valahol....
A fedélzeti kamera polárszűrője is "itthon" van már 2 napja.
Amikor elfogy az aliexpresszes kacat a fosrenyohoz.
Mikor lesz már kész ez a sz@r?!
Mar reg volt festes.
Sziasztok!
Budapest belvárosában, a Kuny Domokos utcában található garázsba keresek bérlőtársakat. A garázsban víz és áram van, illetve kisasztal és satupad is, a gely kissebb szerelések elvégzésére is alkalmas. Jelenleg 1 motor parkol bent, de 3 kényelmesen elfér, így 2 bérlőtársat keresek. A garázs havi díja 37500 ft, ez oszlana 3 felé, azaz 12500/hó. Ha érdekel a dolog írj rám fb-on, a bevem: Orlovácz Mirkó. Széles utat!
Nem így van, de akár lehetne ez is 1 megközelítés. 1 év múlva többet tudok akkor leírom számokkal alátámasztva.
Tavaly a szerelvény boltba mikor hoztam rengeteg holmit naponta kifizettem, nem a végén mikor minden kész lett mert heti szinten emelkedtek az árak.