Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez csak azért van mert az EÜ alkalmazottak folyamatos expozíciónak vannak kitéve, ezért nekik nem esik vissza.
Szóval ne csüggedj, jó az az érték.
Ezért ha gondolod, jöhet!
Az én irodámból egész jó a kilátás :-)
Nem jól mutat.
Nálam másabb a kontraszt
Akkor te halászol...pontyot egyáltalán nem szeretnék fogni...
Egészségtelen!

Tessék zabpelyhet zabálni, laktózmentes tejjel!
Nem is aggódom.
Az a baj, hogy sajnos nincs mihez hasonlítani az értéket. A 26 éves fiam is azt kapott meg a kollégáim között is pár idősebb.
Biztosan ember- és ember között is más, de gondolom életkor, nem, egészségügyi állapot között lehetne találni valami összefüggést.
az 1994 több mint az 50, akkor aggodalomra semmi okod
Nem.
Azt mondta a laboros, kb egy hónap alatt feleződik, de egy szinten megáll és ott egy konstans értéket vesz fel. Az az érték legyen 50 felett, akkor jó vagy.
Adass be még párat, és van esélyed a győzelemre!
Ez szerintem nem Bramac.
De valóban valami alul lett méretezve. Az enyém 21 éve áll a helyén.
Na, hátha érdekel valakit.
Megnézettem a véremben az antilófaszokat, hogy mit okozott a Szputnyik, nekem 1994,3 az érték. (Leírhatnám a mértékegységet, de mindegy is.)
50 (ötven) az alsó határ.
Örültem neki, hogy ihajj, de a laboros mondta, neki 21 ezer felett volt kicsivel, de a rekord az 40 ezret is elkerülte.
Dehogy rohad el - ha az alja nem áll vízben. Én gombaölő Xilamonnal impregnáltam 2 rétegben, utána meg két réteg kültéri vastaglazúr (természetesen oldószeres, nem az a vízbázisú fos, amit mostanság árulnak). Három évente meg egy újabb réteg vastaglazúr (Gesztenye színű Lazurán). Legalább 17 éves, és semmi baja nincs. A fedést lehetne cserélni fölül, mert az viszont már ronda.
Nekem eddig egy házat és két lakást kellett felújítani.
Ugyan azok a szakemberek dolgoznak és maximálisan meg vagyok velük és a munkájukkal elégedve.
Szakemberekről írtam, nem kontárokról.
Biztos vannak X5-el szaladgáló fővállalkozók, nem is vitattam.Csak nem nálam.
Így, ezek amiket levetítettél, engem nem fenyeget.
A súlyt talán elbírta volna, de átlóban biztos nem volt bekötve - és vége is a dalnak
Pedig jó, ha az ember sok dologhoz ért. Én pl. télen vettem egy esztergát, és egy ilyen alkatrészt megcsináltam negyed óra alatt - utoljára 3000-t fizettem egy esztergályosnak, meg 2x kellett hozzá elmenni miatta... persze még nem nullszaldós a gép, de ha beszámolod, hogy ezután nem kell ilyenek miatt menni sehova, akkor hamar az lesz.
de ha ég kb el is találták a méretezést a fa negyede elrohad 15 év alatt, olyan fos festékeket árulnak hogy semmi nem marad meg rajta tartósan
40 éves olajfesték még mindig egyben van anyáméknál a ragaljon eső ritkán éri(csak ha viharosabb széllel jön az eső) de a nap süti
A nyaron fel kell szerelni a teso ketbeallos cuccat,nala nem fer el.Boldog vagyok nagyon.
Ez már ránézésre el van baxva Nem is kell méretezés, csak minimális arány érzék...
Szerintem jóval masszívabb a faszerkezet mint ez volt, a fedés meg csak bitumenes hullámlemez (Onduline), cseréplécekkel együtt nincs 200 kiló az egész.
fából csak az idióták építkeznek, pl a szomszédom is ilyen
nekem a fészer 100x50 es zártszelvényekből van összebarkácsolva, az oszlopok meg 100as cső 8mm falvastagsággal
ha ez bármi miatt megroppan akkor ott már világvége kezdődik
Ez egyre inkább nem működik. Egyrészt nem tudsz többet tüzet oltani, vagyis az ottani kereseted behatárolt. Marad persze a másod- harmad állás, de akkor meg az életed megy rá.
Másik dolog: rábízod szakemberre. Ja. ha ez ilyen egyszerű lenne mert pl. arrébb kell tenni egy ajtót, felhívod a vállalkozót. Kijön az X5 BMW-vel, hasba akaszt, hogy ez mekkora meló, megállapodtok, megígéri, jönnek. Aztán majd valamikor biztos jönnek, jó esetben két hajléktalan kinézetű munkás, akik megcsinálják úgy-ahogy. A "mestert" többet te nem látod, max. csak mikor a pénzért jön Magyarul fizetted a "szakembert" de a melót lehet olyan csinálja meg, aki előző héten még gödröt ásott
Tied jo?