régen errefelé is voltak aranyifjak, azért nem egy idejekorán letérdelt.......
a sok pénz nem mindig jár sok ésszel is
még mindig van olyan cég ahol apuci kihalt vagy már nem bírja a cégvezetést és utána erősen lefelé ível minden mutató
régen errefelé is voltak aranyifjak, azért nem egy idejekorán letérdelt.......
a sok pénz nem mindig jár sok ésszel is
még mindig van olyan cég ahol apuci kihalt vagy már nem bírja a cégvezetést és utána erősen lefelé ível minden mutató
nem tudom van e gyereked de ezt kellett volna neki is csinálni veled Nem kuporgatok megvan mindenünk meg elég sokat el is járunk, bár most a kártya miatt kicsit korlátozottabbak a lehetőségeink, mert pont a pénzköltős helyekre nem engednek
én nem baszakodok kint nappal a keszegekkel, kicuccolok sötétedés előtt max egy órával, de sok esetben akkor dobok be amikor már erősen szürkül, nézek egy filmet és alszok
reggel meg felébredés után összecuccolok és megyek haza a kedvenc kanapémra
nekem nem kell a napfény a szúnyog a fasz tudja mi stressz ami nappal van
sajna az idei évem elég gagyi még egy 9 kilós pontyot fogtam még csak aztán ennyi az eredmény, múlt évben ilyenkor már 5-6 ponty is megvolt
mondjuk a sok buzi kocapecás miatt nem lehet tervszerint horgászni mert szétbasznak minden helyet
nem is etetek mint múlt évben, kicsattogok felbaszok 1-1 24es bojlit a horog mellé aztán ha akad örülünk ha nem akad legalább nyugodtan alszok
én úgy számolom, hogy effektív mennyibe kerül. értem,hogy 4-be van de ha az auris visszahoz egy milkát nekem nem 4-ért kell zsebbe nyúlni csak 3-ért. A pözsónál is így gondolkodtam és bejött
Egyébként leregisztráltam az előbb még egyszer Az autómata azt írja, hogy elküldtek az ímélcímemre egy megerősítő ímélt de baxtak küldeni. Hétfőn rájuk csörgök
aludni vagy horgászni jársz
ki kell vinni egy katonai ceruza őrbódét ami a telephelyen volt Abba max leülni tudsz legalább nem alszol el fent leszel a kapásnál, ázni nem fox benne
felrakja pirosra ha bejön duplázta
Sok életet láttam itt a környékünkön tönkremenni úgy ahogy írod Azokból megtanultam, hogy nem lehet szabadjára engedni a gyereket az értékek feletti önálló döntési jogkörrel Voltak itt ilyen rulettezős gyerekek. Nálunk pl a 2000 években volt 1 faszi aki elkezdett egy tüzépet (valakitől átvette) szépen kezdett gyarapodni jól csinálta Aztán nyílt a következő meg a következő. Aztán nyílt másik városban is meg megint egy másik városban. Volt egy kb. velem korabeli gyereke aki csinálta együtt vele a tüzépeket. Első időben dolgoskodott, szorgoskodott a fiúcska is. aztán ahogy egyre több lett a tüzép ahogy egyre több a pénz a munkásruhát felváltotta az öltöny Már csak az irodai munkát csinálta aztán eljött, hogy szabad kezet kapott az összes vagyon felett. Vadonatúj jobbnál jobb audik, nagy nyaralás, nagy ház stb. ahogy ilyenkor ez szokás Aztán egyszer csak ki lett téve a tüzépre,hogy eladó. Meg az összes tüzépre is. Egy ceglédi nagyvállalkozó vette át bagóért az egészet. Mint később kiderült szó szerint feltette a gyerek az egészet a rulettra. kaszinózgatni szeretett járni a jó dolgába az nagyon ment itt akkortájt. Koldusbotra jutottak egy pillanat alatt. Asszem az apja öngyilkos lett bár mintha nem sikerült volna talán túlélte Volt több ilyen is Volt akinek italnagykereskedései voltak több városban éjjel-nappali bolthálózat stb. az a vagyon is ugyanígy úszott. Aztán volt néhány kamionos nagyvállalkozás hasonló módon mentek csöcsre. Ezek a rohadék üszkök elbaszták a pénzt és az egész életüket. Voltak itt nagy rongyrázások, meg hatalmas bukások. Az apukák a rendszerváltás környékén lévő zavarosból összehalásztak vállalkozásokat, keserves munka árán felfuttatták az aranyifjak meg kis pillanat alatt nullázták Abban az időben már több száz milliós meg fél milliárdos tőkéről beszélgettek talán akkor még egy átlag ember ki se bírta egyszerre mondani
A spórolás onnan kezdődik amikor a napelemes rendszered ára már vissza jött
Addig nem beszélhetünk spórolásról
Ennyi erővel veszek egy benzinkutat és spórolok a benzinnel
én ezt értem de nálunk az asszony belecsavar évente kb 15 ezret itt azért összejön némi spórolás. évente marad rajta fél milla, ha az auris elmegy 1 milkáért akkor mindjárt csak 3-ba van 6 év múlva meg ingyen, meg valami értéke csak lesz még egy 6 éves autónak
tervező mérnökként lehetne rendes munkád is, aztán nem keresel annyit mint ismerős gyereke aki szeméttelepeket számolnak fel......