Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

próbáltuk ilyennel van vésőgépem hidd el csak játékszer
Az a rokkantkocsi bizalomgerjesztő . Ráülnék ha nem figyelnék oda még a házad is eltolnám
szerinted milyen boldog volt a szomszéd amikor konyhaszekrényt fúrtunk fel a panelban egy 3 ezer forintos praktikeres fúrógéppel
8 lyuk kitartott egy teljes délutánig
felváltva berregtettük meg fogtuk a befőttesüveg vizet mert abban hűtöttük a fúrót
aztán még azt akarta haver furkáljak fel vele kb 50 méter kábelcsatornát
na azt már kihagytam......
Pipi hajléktalanjai időbéresek - úgy melóznak, hogy minél tovább tartson!
Mit szerencsétlenkedtek már ezzel a szőnyeggel. Hőlégfúvó+egy rezgő vágó, ha nincs, akkor egy erős éles penge. Egy ember húzza egy melegíti vágja. Ekkora szoba egy óra, max 2,de akkor már nyugger tempó van.
Hogy örülhetnek a szomszédok egy panelházban az ilyennek!
Jé, a Homlokrakodó megszülte a Bobcat-et, és most nagypapa lett, ez a kütyü az unoka fiatal, egyelőre még csak játszik
Megnézném, ahogy egy ilyen motoros rokkant széken ülve egy 20 centi széles "tolólappal" bohóckocc
https://aktivkft.hu/makita-sds...
Itt a megoldás, írtam már. Ez a régi töredezett aljzat kiegyenlítőt is könnyedén felkapta, a szőnyegragasztóra is biztos jó.
a nagyszoba nem is lesz felszedve kitakaríttatom van itt rá cég, oszt mén rá a laminát
mai napig nem értem miért kellett felszedni
30 pénzért kibérelsz 2 napra egy ipari takarítógépet és patyolat a szőnyeg az egész lakásban
utána mehet rá a legolcsóbb parketta
amúgymeg van gyémántos beton csiszoló tárcsa, ember még nem talált ki olyat amit az ne karcolna meg pl: https://burkolatszintezo.hu/Be...
de fel is lehet égetnia maradékot disznónperzselővel
Hogyhogy hogy?
Megfogod és felviszed.
miért nem rakja be elsőre ez a szar a képeket
Ja most lett újítva az sm sikerült
na ez már bizalomgerjesztőbb mint amit előtte láttam
Csak az a kérdés,hogy jut fel a 4-ikre?
kínomba mindent megnézek a szőnyegfelszedésről de azt látom másnak sem esik jól
Találtam rá egy bérelhető gépet de ránézésre is gyerekjátéknak tűnik a feladathoz mérten
elkérem bogyótól a kártyát azt mehetek Neki úgy sem kell Soha nincs egy kanyi vasa sem ha véletlenül még is akad elkölti valami kínai vacakra a tuningverdájára
Úgyse….
Pipi utal neked és problem solved…. O gyár mehet sehova
az sokkal jobb
Na látod, ez a baj veled. Az index idiota paneljeit huzod rá azokra akik mertek lépni és sikeresek.
Ilyen a legtöbb magyar maszek, csak általában kisebb tétekkel játszanak: https://index.hu/gazdasag/2021...
Ez így igaz
Geci mind
Szemét maszeeeeeeek.
Baszki a 90 es evek lecsuszott panelkomcsijainal hallottam utoljara ezt a szofordulatot.
többféle horgászat van
nekem a nagy ha kifogása a cél, szóval nem a sok hal és legyen közben nagy is, 5 kiló alatti pontyot nem fogtam már évek óta
pl múlt évben olyan vizen ahol ilyen maximum 2-3 kilós ponytokat fog szinte mindenki, néha beeesik nekik egy-egy 5-6 kilós is
csak nagyokat fogni nem egyszerű
Még 8 - 10 - 20 év a kiérdemelt nyugdíjig, addig én már nem fogok megváltozni.
Hát azzal a gondolkodásmóddal amivel éli.az életét nem csoda hogy eddig jutott
Mert te nem szeretsz horgászni...
Az igazi horgász egy bottal horgászik és azt kézben tartja :-)