szerinted milyen boldog volt a szomszéd amikor konyhaszekrényt fúrtunk fel a panelban egy 3 ezer forintos praktikeres fúrógéppel
8 lyuk kitartott egy teljes délutánig
felváltva berregtettük meg fogtuk a befőttesüveg vizet mert abban hűtöttük a fúrót
aztán még azt akarta haver furkáljak fel vele kb 50 méter kábelcsatornát
na azt már kihagytam......
Mit szerencsétlenkedtek már ezzel a szőnyeggel. Hőlégfúvó+egy rezgő vágó, ha nincs, akkor egy erős éles penge. Egy ember húzza egy melegíti vágja. Ekkora szoba egy óra, max 2,de akkor már nyugger tempó van.
Jé, a Homlokrakodó megszülte a Bobcat-et, és most nagypapa lett, ez a kütyü az unoka fiatal, egyelőre még csak játszik
Megnézném, ahogy egy ilyen motoros rokkant széken ülve egy 20 centi széles "tolólappal" bohóckocc https://aktivkft.hu/makita-sds...
Itt a megoldás, írtam már. Ez a régi töredezett aljzat kiegyenlítőt is könnyedén felkapta, a szőnyegragasztóra is biztos jó.
mai napig nem értem miért kellett felszedni
30 pénzért kibérelsz 2 napra egy ipari takarítógépet és patyolat a szőnyeg az egész lakásban
utána mehet rá a legolcsóbb parketta
amúgymeg van gyémántos beton csiszoló tárcsa, ember még nem talált ki olyat amit az ne karcolna meg pl: https://burkolatszintezo.hu/Be...
de fel is lehet égetnia maradékot disznónperzselővel
kínomba mindent megnézek a szőnyegfelszedésről de azt látom másnak sem esik jól
Találtam rá egy bérelhető gépet de ránézésre is gyerekjátéknak tűnik a feladathoz mérten
elkérem bogyótól a kártyát azt mehetek Neki úgy sem kell Soha nincs egy kanyi vasa sem ha véletlenül még is akad elkölti valami kínai vacakra a tuningverdájára
többféle horgászat van
nekem a nagy ha kifogása a cél, szóval nem a sok hal és legyen közben nagy is, 5 kiló alatti pontyot nem fogtam már évek óta
pl múlt évben olyan vizen ahol ilyen maximum 2-3 kilós ponytokat fog szinte mindenki, néha beeesik nekik egy-egy 5-6 kilós is
csak nagyokat fogni nem egyszerű
Az a rokkantkocsi bizalomgerjesztő . Ráülnék ha nem figyelnék oda még a házad is eltolnám