Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20éve kb egy havi pénzem volt, legyen most az 250 ezer
és 20 éve ezek egész újszerűek voltak, nem karcmentes de pár 10 ezret futott a többsége
ÉS? Mennyit kerestél 20 éve? Sztem ma olcsóbb... Én M zárolt 30 éve álló KRAZT tudtam volna venni kilóra pár 100 ezer lett volna akkoriban... nagy selejtezés volt... azért nem vettem, mert nincs rá jogsim, pedig azóta kikereste volna az árát többszörösen. Akkoriban más vállalkozásom volt...
http://monstershow.hu/kraz-255b/
Pont ilyen volt... anno katonaságnál vezettem is - pedig nem voltam sofőr, csak jáccásból...
500ért még ma elmennék érte, 700 felé gondolkodnék 1-2 napot utána
lehet ér ennyit, képekről úgy néz ki hogy egész jól rendbe van téve, legalábbis festve..... de nekem nem
az a vicc hogy ezek 20 éve ilyen 80-100 ezrekért mentek
csomóba tettünk be gázt kb annyi volt a gázszett(néha 2-3 tartállyal) mint a uaz vételára
https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/uaz/452/uaz_452_2_4_3741_4x4-16929200
csapj le rá
dobozos UAZ-nál se jobbat, se olcsóbbat nem fogsz találni. Az igénytelen, faék egyszerű, és lehet hozzá szerezni mindent. Kár, hogy már alig lehet normálisat találni...
A starex 4wd
Lexus rx450h….. most akcióban van
4wd a cél
subaru libero lett volna de ahhoz alkaztrészt találni nehezebb mint baz megyében munkamániás cigót
H200 starex sincs?
egy traktor pót is csúnya sok 100 ezer

az l300 kisbusz volt a cél, megveszek 500 felé egy olyat ami még megy és van rajta pár hónap műszaki
azán ki lesz lakatova ésszerű áron fasza színre lefújom aztán jó lesz az évi 1-2 ezret menni
csak 500ért nincs semmi, még nagyon duplájáért se, és az is egy foshalom szóval az l300 kicsit jegelve van, mert nem ér 1.5 milla körüli összeget ez a projekt
Építs egy kidobott mg. utánfutóból egy komfortos, fűthető, zuhanyzós lakókocsit, traktort úgy is bírsz kölcsönkérni....
kb 2 milla egy jó állapotban lévő dobozos uaz amiben nem a gyári benzines motor van
600ért láttam legolcsóbban rendszámost, de az nagyon lom volt
rendszám fontos mert úton is kell menni
Akkor igazából csak egy guminő kéne neked a kocsiba és nem kell hurcolnod a muttit., hát a nagy O szájat valahogy meg lehet magyarázni.
Szerintem a neje agyonütné egy rendszám nélküli, de legalább jó drága lomért....
Van felénk az út szélére kirakva egy összkerekes, hogy eladó........platós uaz, mondjuk rendszám nincs rajta, de neked az nem is kell a partra, ponyvát dobsz rá és máris gázolhatsz a halak után a vízbe is és köztük alhatsz.............egyenlőre még nem keresztapa módban. .....megkérdezzem mennyiért adják?
Öreg hiba.
A dácsia nem lenne rossz,kicsit kevésbé szánalmas bohócautó mint az e-miev és társai.
De csak kicsit.

http://youtu.be/XGeYjoJYK2o
Ini-t nem érdekli az ára, csak a fenntartási költség.... ő írta
Ezt pesten nem szopják be
Nem is a fenntartasi koltseget vitatom hanem hogy sokba kerul megvenni,mig az asztma csak némi benzint ker,meg egy egr szelepet.
a közteres ha odajön amikor szállunk ki akkor bukó
de nem szálunk ki amíg ott van, várakozni lehet
az nem fizetős
pesten ritkán járok akkor is inkább csak este-éjjel akkor meg amúgy se fizetős
"drága Biztos Úr, eskü, az előbb még itt volt anyám, biztos valahova megint elszaladt!"
Én tudom, mennyit lehet egy villanyossal spórolni... de kérdés, Pipi mennyit spórolna... ő azt írta, 400-at évente, de az asszony kisautójával az 12-14 ekm/év... nem hiszem, hogy annyit megy. Esetleg ha cégnéven futtatja a kicsi autót is, az maga évi 200 körül van, az villannyal nulla lenne, 200-at meg elautózhat simán.
hátul senki sem ül
ezért vettük a toyota kocsit avval szállítjuk a nyugger bandát
a 2 méteres habszivacs elfér becsukott ajtóval is, azon alszok 2 éve
Amúgy egy csomó EV-ben lehet aludni.
Tesla Björn pl. végig próbáltam már alvásra az összes Teslát, de a Skoda Enyaq csomagtartója is van akkora mint az opeledé.
VW ID4. ÉS ezek potom pénzért vannak, a 60millió harmadáért