én ezt smirglivel mindig megoldottam Aztán mikor mondták, hogy na mutassak valamit itt a mátrában akkor mindíg nagyon fájt valamim ami miatt most nem lehet
Nagyon faszák ezek Az a baj, hogy egy ilyen lakóautó semmi másra nem használható. Ez annak éri meg aki 1 évben legalább 1-1,5 hónapot ráér vele kempingezni.
Nekem nem érné meg. Van egy beszállítom, mondjuk úgy, hogy teli van mint a bolháskutya ő szokott ilyeneket venni most megint vett valamit 30 mikulásért. Azt 1 év alatt kempingezik vele 8 napot Mondjuk van az a gazdagság amikor ezt leszarja az ember spec én nem kerülgetném évente 357 napot feleslegesen, meg fizetném rá az adót és a biztosítást. Az árán inkább veszek 2 padlószőnyeges putrit ahogy írod azt 1 év alatt keresek vele 2 milkát + jó esetben az ingatlan ár növekedéssel legalább még 2-őt. Abból a pénzből meg inkább viszem a családot munkásszállóra Ez a himler meg csak veszít az értékéből Az ingatlan olyan mint a jó bor. Ahogy telik az idő annál értékesebb Ez a lakóautó meg az idő előrehaladtával egyre kevesebbet ér.
Most amit te csinálsz az teljesen rendbe van. {os30 }Megvettél egy kettéfűrészelt autót varázsolod a szarból a várat kicsi pénzből Mire elkészül lesz egy pikk-pakk kis motortárolós lakóautód pénzed nem áll benne mert az egész értéke kb. a belefektetett munkád. Az a 2-3 mikulás amibe össz belekerül értéken többért eladható ha megunod
kb. 2 hétvége lesz az 1 éves futása mégsem bux vele. Egy ilyen új himlerért nem tudnék pénzt adni Vagy legalább is nagyon gazdagnak kellene lennem, hogy hülyeségre költsem ne befektessem.
Eddig komoly fiúnak tartottalak, most sem tartalak szellemi fogyatékosnak, de a "majré" észrevételed és az abból viszonyított motoros tapasztalat, kicsit elgondolkodtatott.
Az a csúnya vicc, hogy ott te vagy a legtapasztaltabb, legokosabb legmenőbb, aki embereket motoroz körbe, fél kézzel kanyarodsz ott ahol más a fasorban sincs, vergődsz, hogy te már mióta és mennyit motoroztál.
Igazad van, a kevesebb most több lett volna!
De elfogadom, mert nem ismerlek.
Ez a legjobb gumi
A sportgépesek vért izzad a döntögették a műszert előttem én meg lazán mentem utànuk ezekkel
Volt amikor egy kézzel fogtam a kormányt mert a másikkal videóztam
Istenem... anyira kiszámítható vagy. Jössz megint a tereléseddel meg a kibeszéléssel mint itt eddig szinte mindig akárkibe álltál bele, Mlas vagy Fire nem tudom pontosan a nevét tűzoltó srácba. Epekedve várom hogy erre most mit fogsz reagálni
A H.A.B 1-est körülményesebb leírni
Nekem nem érné meg. Van egy beszállítom, mondjuk úgy, hogy teli van mint a bolháskutya ő szokott ilyeneket venni most megint vett valamit 30 mikulásért. Azt 1 év alatt kempingezik vele 8 napot Mondjuk van az a gazdagság amikor ezt leszarja az ember spec én nem kerülgetném évente 357 napot feleslegesen, meg fizetném rá az adót és a biztosítást. Az árán inkább veszek 2 padlószőnyeges putrit ahogy írod azt 1 év alatt keresek vele 2 milkát + jó esetben az ingatlan ár növekedéssel legalább még 2-őt. Abból a pénzből meg inkább viszem a családot munkásszállóra Ez a himler meg csak veszít az értékéből Az ingatlan olyan mint a jó bor. Ahogy telik az idő annál értékesebb Ez a lakóautó meg az idő előrehaladtával egyre kevesebbet ér.
Most amit te csinálsz az teljesen rendbe van. {os30 }Megvettél egy kettéfűrészelt autót varázsolod a szarból a várat kicsi pénzből Mire elkészül lesz egy pikk-pakk kis motortárolós lakóautód pénzed nem áll benne mert az egész értéke kb. a belefektetett munkád. Az a 2-3 mikulás amibe össz belekerül értéken többért eladható ha megunod
kb. 2 hétvége lesz az 1 éves futása mégsem bux vele. Egy ilyen új himlerért nem tudnék pénzt adni Vagy legalább is nagyon gazdagnak kellene lennem, hogy hülyeségre költsem ne befektessem.
Leírtam a véleményemet, tapasztalatomat olyan gumiról (PR5),amit már használtam.
El vagy tévedve most egy picit.
Igazad van, a kevesebb most több lett volna!
De elfogadom, mert nem ismerlek.
Tényleg többet vártam tőled.
Maradj a bt016-nál elfogadom, csak lazíts már!
A sportgépesek vért izzad a döntögették a műszert előttem én meg lazán mentem utànuk ezekkel
Volt amikor egy kézzel fogtam a kormányt mert a másikkal videóztam
Csodálkozva gyűjtöm az információkat a gumikról és használatukról.
Csak ne hangoztasd más körökben!
Ennyi
Beállsz a parkoló a és az a menőbb csávó, akinek kissebb a "majré"
Többet vártam tőled.