Az asztmába belecsorgatok havonta egy 20-asért benyát,meg félévente cserélek valami lepukkant alkatrészt a bárdiból 40% akcióval.Nemigen érzem az anyagi spórt az asztma fenntartásához képest.
Hajrá akkor 30 év alatt megspórolhacc egy újabb lelakott panel árát, az meg hoz évi 1 millát. Már csak 9 ilyen kell, hogy 2 évente vehess rajta egy újabb panelt
én sosem állítottam,hogy tudok motorozni Szerettem gyorsulni és gyorsan menni erre a ring pont nem alkalmas (Ennek ellenére szerintem többet jártam ringezni mint te
Soha nem is kezdtem el senkivel azon vitatkozni, melyik gumi miért jó vagy nem 100%-k meggyőződésem, erről neked sincs halvány fogalmad se. Szépen elkopik a gumid közepe azt veszel olyat amiről jókat írnak, majd megmagyarázod, hogy milyen tapasztalatok alapján választottad
megnézem, kipróbálom megpróbálom az asszonyt is elvinni végül is mégiscsak neki lenne
Ha teljes körűen intézik az állami támogatást 4 mikulásért elég elfogadható lehet. Azt próba közben kiderül
Hát itt írja ezt: "Szinte magától vetődik fel a kérdés, hogyan lehet ennyi pénzből egy elektromos autót kihozni?"
Én ezt kb. meg tudom mondani a kecskeméten gyártott cla mercik ami a szalonban alapáron 15 millától indul a gyárnak kb. 3 millájába van benne. Ebbe benne van a melósok fizetése a gyártósoron dolgozótól az irodista csajokéig az utolsó tollig-papírig, fűtésig világításig. Elég abból kiindulni, hogy egy első szélvédőt a gyár 5 euróért vesz meg innen tovább nincs miről beszélni, hogy mi mennyibe kerül egy autón
az asszonynak városi közlekedésre a gyereket hordani ide-oda tökéletes.
Mondjuk a hétvégi kirándulásoknál a 125-ös végsebesség nem annyira pozitívum, bár ha lehet ezt a tempót tartani vele akár autópályára is elég lehet.
mondjuk én spórólnék vele évi 400 ezret
még maradt 1,5 négyzetméter hátra remélem pénteken felveszik a telefont
Ez legalább hunyorogva autónak néz ki.
http://youtu.be/-xnvgTVMbA8
Soha nem is kezdtem el senkivel azon vitatkozni, melyik gumi miért jó vagy nem 100%-k meggyőződésem, erről neked sincs halvány fogalmad se. Szépen elkopik a gumid közepe azt veszel olyat amiről jókat írnak, majd megmagyarázod, hogy milyen tapasztalatok alapján választottad
Ha teljes körűen intézik az állami támogatást 4 mikulásért elég elfogadható lehet. Azt próba közben kiderül
Most indul az állami támogatás, azzal érdemes.
Én ezt kb. meg tudom mondani a kecskeméten gyártott cla mercik ami a szalonban alapáron 15 millától indul a gyárnak kb. 3 millájába van benne. Ebbe benne van a melósok fizetése a gyártósoron dolgozótól az irodista csajokéig az utolsó tollig-papírig, fűtésig világításig. Elég abból kiindulni, hogy egy első szélvédőt a gyár 5 euróért vesz meg innen tovább nincs miről beszélni, hogy mi mennyibe kerül egy autón
Nem csak egy bőrruhához tornacipőt felvevő pozer?
Mondjuk a hétvégi kirándulásoknál a 125-ös végsebesség nem annyira pozitívum, bár ha lehet ezt a tempót tartani vele akár autópályára is elég lehet.
mondjuk én spórólnék vele évi 400 ezret
A kezem lett szilánkos