Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ekkora szopás nem őket kéne vele orális kényeztetésre bírni.De te tudod.
Az asztmába belecsorgatok havonta egy 20-asért benyát,meg félévente cserélek valami lepukkant alkatrészt a bárdiból 40% akcióval.Nemigen érzem az anyagi spórt az asztma fenntartásához képest.
azt a szopást nem kívántam ingyen senkitől
még maradt 1,5 négyzetméter hátra remélem pénteken felveszik a telefont
prius kell neked
Persze,persze.
többe került nekem az a haveri szőnyegfelszedés, mintha leburkoltattam volna járólappal de mindegy
Ezt 4,5-ért még én is bevállalnám ha lenne.
Ez legalább hunyorogva autónak néz ki.
nem kell annyi
De a 20. lepukkant panelnél is ő tépkedje 70 évesen a szőnyeget a haverokkal hogy fillérbaszkodjon a melósbrigádon.
nincs ennyi időm végignézni de amit láttam nem tűnik rossznak
Hajrá akkor 30 év alatt megspórolhacc egy újabb lelakott panel árát, az meg hoz évi 1 millát. Már csak 9 ilyen kell, hogy 2 évente vehess rajta egy újabb panelt
Nem pipikém,én magamtól eldöntöttem egy jópár gumi elkoptatása után hogy nekem mi a jó,majd leszarom ki mit mond.
legyen 4,4M... annyi a "dacia fullos"
én sosem állítottam,hogy tudok motorozni Szerettem gyorsulni és gyorsan menni erre a ring pont nem alkalmas (Ennek ellenére szerintem többet jártam ringezni mint te
Soha nem is kezdtem el senkivel azon vitatkozni, melyik gumi miért jó vagy nem 100%-k meggyőződésem, erről neked sincs halvány fogalmad se. Szépen elkopik a gumid közepe azt veszel olyat amiről jókat írnak, majd megmagyarázod, hogy milyen tapasztalatok alapján választottad
megnézem, kipróbálom megpróbálom az asszonyt is elvinni végül is mégiscsak neki lenne
Ha teljes körűen intézik az állami támogatást 4 mikulásért elég elfogadható lehet. Azt próba közben kiderül
Kösz jelentkeztem. 25-27 kecskeméten vannak
Dacia.hu
Most indul az állami támogatás, azzal érdemes.
Hát itt írja ezt: "Szinte magától vetődik fel a kérdés, hogyan lehet ennyi pénzből egy elektromos autót kihozni?"
Én ezt kb. meg tudom mondani a kecskeméten gyártott cla mercik ami a szalonban alapáron 15 millától indul a gyárnak kb. 3 millájába van benne. Ebbe benne van a melósok fizetése a gyártósoron dolgozótól az irodista csajokéig az utolsó tollig-papírig, fűtésig világításig. Elég abból kiindulni, hogy egy első szélvédőt a gyár 5 euróért vesz meg innen tovább nincs miről beszélni, hogy mi mennyibe kerül egy autón
Pipikém,te "rendszeres ringjáró voltál aki ott baszilja el az összes hétvégéjét"?
Nem csak egy bőrruhához tornacipőt felvevő pozer?
Igényelni kell (megint lehet) a 2,5 milla állami támogatást. A Dacia.hu-n iratkozz fel tesztvezetésre: https://www.dacia.hu/modellek/...
ezt valahol ki lehet próbálni? vagy van ilyen ennyiért eladó?
az asszonynak városi közlekedésre a gyereket hordani ide-oda tökéletes.
Mondjuk a hétvégi kirándulásoknál a 125-ös végsebesség nem annyira pozitívum, bár ha lehet ezt a tempót tartani vele akár autópályára is elég lehet.
mondjuk én spórólnék vele évi 400 ezret
pofámat nem törtem össze
A kezem lett szilánkos