Csepel bicikli 5e-ért
Vagy bemész veszel egy villany autót, ingyen töltés van még, nincs gépjármű adó, ingyen parkolsz…. Nulla fenntartás, hiszen neked csak ez számít tehát sokkal olcsóbb a fenntartása, mint a fastranak
nekem egy vakami számít minél olcsóbb legyen a fenntartása
ha pinát akarok fogni akkor persze hogy a 7-es bmw a favorit
ismerettségi körben egy autó sem volt olcsóbb fenntattású mint az astra, após corsa kocsiján kívül, de az nem ment évi 1000km
A ringre járás is olyan, hogy addig képzeled magad jónak, amíg kezdők között körözhetsz...ott is van egy réteg, akik időt, pénzt, technikát nem kímélve, rendszeresen pályáznak. Na azok olyan szinten gyorsabbak, hogy a legjobb köröd náluk még gumit melegíteni is lassú lenne...
Szóval igen, a gumi határait mi mazsolák, még pályán sem feszegetjük.
Meg nem árt még mellé egy villanymotor is ,ami mozgatja az ablakot !
Te se vagy egy bonyolult személyiség Lacikám...
De azért pipálgass a szoftverben nyugodtan ,hátha sikerül motor nélkül.....hülyegyerek !
Én is a 40 éves Skoda 120-al járok mert 100ezerért vettem, így soha nem térülne meg semmi más, még a te túlárazott F Astrád sem....ja várj, nem is így van
Megérni soha nem éri meg egy lepukkant szarhoz képest, a lepukkant szar meg a kerékpárhoz képest is drága.
Aztán valahogy mégis elfogy a 7-es BMW is, pedig az pláne nem éri meg, ahogy az alu felni és a metálfényezés felára sem éri meg, mégis népszerü.
A villany hajtás legalább nyújt is valamit a felárért, nem csak egy mesterségesen fenntartott árú extra, mint az automata ablakemelő amit 150ezerért számolt a VW közben csak egy pipa a szoftverben, vagy 500forint áramkör ha analóg módon oldja meg valaki.
új autó vásárlás esetén kurva sok városi használatkor érdemes a villanyon gondolkodni
főleg ha van naperőmű a háztetőn
ilyenkor jó eséllyel megéri
olcsó használt autónak nincs ellenfele villanyos téren
pl ha nekem fizetnének megtett kilométerenként 100 ft ha villanyossal megyek akkor se hozná az árát vissza 30 év alatt se
ezért van az astra, ha szétrohad kesz egy másik 3-500ezer körüli bármi helyette, alhambra-galaxy aki épp kapható benzinesben
...beleszámoltam a jövőbeni áremelkedést, mert az neked nem menne de nyugi, jól csinálod, én szurkolok
Fiad majd huszonévesen megörökli és felteszi rulettre - aztán, ha nem nyer: "easy come easy go"
olcsóbb volt mint a villany kocsi
Mer akkor kerek egyet.
Vagy bemész veszel egy villany autót, ingyen töltés van még, nincs gépjármű adó, ingyen parkolsz…. Nulla fenntartás, hiszen neked csak ez számít tehát sokkal olcsóbb a fenntartása, mint a fastranak
ha pinát akarok fogni akkor persze hogy a 7-es bmw a favorit
ismerettségi körben egy autó sem volt olcsóbb fenntattású mint az astra, após corsa kocsiján kívül, de az nem ment évi 1000km
Szóval igen, a gumi határait mi mazsolák, még pályán sem feszegetjük.
kb ez az egyetlen szempont az újabb autó vásárláskor
Te se vagy egy bonyolult személyiség Lacikám...
De azért pipálgass a szoftverben nyugodtan ,hátha sikerül motor nélkül.....hülyegyerek !
Megérni soha nem éri meg egy lepukkant szarhoz képest, a lepukkant szar meg a kerékpárhoz képest is drága.
Aztán valahogy mégis elfogy a 7-es BMW is, pedig az pláne nem éri meg, ahogy az alu felni és a metálfényezés felára sem éri meg, mégis népszerü.
A villany hajtás legalább nyújt is valamit a felárért, nem csak egy mesterségesen fenntartott árú extra, mint az automata ablakemelő amit 150ezerért számolt a VW közben csak egy pipa a szoftverben, vagy 500forint áramkör ha analóg módon oldja meg valaki.
Teljesen mindegy milyen gumival jártok szerencsétlenek !
főleg ha van naperőmű a háztetőn
ilyenkor jó eséllyel megéri
olcsó használt autónak nincs ellenfele villanyos téren
pl ha nekem fizetnének megtett kilométerenként 100 ft ha villanyossal megyek akkor se hozná az árát vissza 30 év alatt se
ezért van az astra, ha szétrohad kesz egy másik 3-500ezer körüli bármi helyette, alhambra-galaxy aki épp kapható benzinesben
Fiad majd huszonévesen megörökli és felteszi rulettre - aztán, ha nem nyer: "easy come easy go"