Azt mondják hogy a xado használata után volt akinek nőtt a végnyomás. Próbált meg. De szerintem nem fog rajta segíteni. A 3henger nagyon közeli értéket mitat és az egyik nagyon elmarad?
Úgy kezdeném hogy újra ellenőrizném a szelephézagokat, lehet valami kosz miatt nem tömít rendesen, esetleg annyira enyult a szelep hogy felül bár ez nehezen hihető. Az ellenőrzés talán a legolcsobb ha magadnak meg tudod csinálni, utána kipróbálnám ezt a xado cuccot majd ha úgy sem javul akkor bontás.
Elbutíthatod a szinkronnal-keverékkel a hengereket de az nem megoldás csak kap egy fájdalomcsillapítót a motor.
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy egy 4hengeres motornak az egyik hengerjében több bar-ral kisebb a végnyomás azt lehet-e azzal korrigálni,hogy több üzemanyagot adunk annak az egy hengernek,hogy ne húzassa magát a jókkal,ne fogja vissza!
Sziasztok. Héreg elé van olyan motoros gyülekező pont mit Cseszneken a szerpentin büfénél? :) Jártam már párszor arra de mintha nem lenne annyira felkapott mit Csesznek pedig szerintem még jobb is.
Jó ezt értem, de amíg a nyilvános felületen - ahol tényleg lenne is értelme annak, hogy valaki bírálja mielőtt kikerül - egyből megjelenik az üzenet. A privátban meg meg kell várni, míg valaki elolvassa? Holott ahogy mondod mindkét típust el lehet bírálni utólag...
Ugyanolyan, mint a Clam vs. oldal téma. Clamnak voltak jó galériái és rossz hozzászólásai. A jó galériákat letörölték, a rossz hozzászólásokat meghagyták. A trollok elleni eredményes harc.
Ez igy egyebkent tok korrekt. Nem mintha a rendszer keszitoje ne tudna elolvasni az osszes privat uzenetet, hogyha nagyon akarna, de legalabb egy picit ringatnak az embert abba a hitbe, hogy a privat uzenet az tenyleg privat... de hat lof.sz a seggetekbe
Na ja. Egyébként a legviccesebb, hogy nem így van. A regisztráció a hirdetés megjelentetéséhez kell, a képcsomag felmegy enélkül is. Feltéve, ha az embernek a rohadék Firefoxja hajlandó a csatolást megcsinálni. Az enyém nem hajlandó ez a baj. Szét fogom verni bitbaltával.
Esküszöm nem tudom mikor, milyen helyen volt ez, mert azért messze nem olyan a környékünk mint a 4-es út. És sosem volt olyan. Biztos, hogy józan voltál?
Azokat nem teszteltem, nem az én profilom. Mama 5 rongyért egész kisbusznyi dadi földtúrónak "leveszi a habot" (majdnem leestem a székről, mikor hallottam ezt a megfogalmazást), uh. köszi, inkább a kínhalál.
Úgy kezdeném hogy újra ellenőrizném a szelephézagokat, lehet valami kosz miatt nem tömít rendesen, esetleg annyira enyult a szelep hogy felül bár ez nehezen hihető. Az ellenőrzés talán a legolcsobb ha magadnak meg tudod csinálni, utána kipróbálnám ezt a xado cuccot majd ha úgy sem javul akkor bontás.
Elbutíthatod a szinkronnal-keverékkel a hengereket de az nem megoldás csak kap egy fájdalomcsillapítót a motor.
Esetleg valami trükk amivel lehet javítani rajta,hogy ne kelljen szétszedni az az egy henger miatt?
Én a csákvári fagyizót javaslom.
Szlovákiában van autópálya díj motorra?
Valaki tudja, melyek a fizetős szakaszok?
Pl: E50 / D1 fizetős??
Előre is köszönöm!
Ugyanolyan, mint a Clam vs. oldal téma. Clamnak voltak jó galériái és rossz hozzászólásai. A jó galériákat letörölték, a rossz hozzászólásokat meghagyták. A trollok elleni eredményes harc.