Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen?
Uristen.
Azt mondják hogy a xado használata után volt akinek nőtt a végnyomás. Próbált meg. De szerintem nem fog rajta segíteni. A 3henger nagyon közeli értéket mitat és az egyik nagyon elmarad?
Úgy kezdeném hogy újra ellenőrizném a szelephézagokat, lehet valami kosz miatt nem tömít rendesen, esetleg annyira enyult a szelep hogy felül bár ez nehezen hihető. Az ellenőrzés talán a legolcsobb ha magadnak meg tudod csinálni, utána kipróbálnám ezt a xado cuccot majd ha úgy sem javul akkor bontás.

Elbutíthatod a szinkronnal-keverékkel a hengereket de az nem megoldás csak kap egy fájdalomcsillapítót a motor.
Elvileg jók.Zárnak.
Esetleg valami trükk amivel lehet javítani rajta,hogy ne kelljen szétszedni az az egy henger miatt?
Nem. Több bar elteres az sok. Szivo oldalon rendben van minden? Szelepek biztosan jók?
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy egy 4hengeres motornak az egyik hengerjében több bar-ral kisebb a végnyomás azt lehet-e azzal korrigálni,hogy több üzemanyagot adunk annak az egy hengernek,hogy ne húzassa magát a jókkal,ne fogja vissza!
Lesz ha minden igaz 23.-án.
Bárhol a pipacsos mezőkön találkozót is lehet szervezni.
Én a csákvári fagyizót javaslom.
Sziasztok. Héreg elé van olyan motoros gyülekező pont mit Cseszneken a szerpentin büfénél? :) Jártam már párszor arra de mintha nem lenne annyira felkapott mit Csesznek pedig szerintem még jobb is.
Köszönöm! :)
Nincsen, motorral ingyenes.
Sziasztok!

Szlovákiában van autópálya díj motorra?
Valaki tudja, melyek a fizetős szakaszok?

Pl: E50 / D1 fizetős??

Előre is köszönöm!
...hogy a f@sz üsse ki a szemetek!
Igaz! ott találkozunk mindíg!
Háj' igaz a szóbeszéd, h idén ismét lesz fájternap berénybe?
Jó ezt értem, de amíg a nyilvános felületen - ahol tényleg lenne is értelme annak, hogy valaki bírálja mielőtt kikerül - egyből megjelenik az üzenet. A privátban meg meg kell várni, míg valaki elolvassa? Holott ahogy mondod mindkét típust el lehet bírálni utólag...

Ugyanolyan, mint a Clam vs. oldal téma. Clamnak voltak jó galériái és rossz hozzászólásai. A jó galériákat letörölték, a rossz hozzászólásokat meghagyták. A trollok elleni eredményes harc.
Ez igy egyebkent tok korrekt. Nem mintha a rendszer keszitoje ne tudna elolvasni az osszes privat uzenetet, hogyha nagyon akarna, de legalabb egy picit ringatnak az embert abba a hitbe, hogy a privat uzenet az tenyleg privat... de hat lof.sz a seggetekbe
Na ja. Egyébként a legviccesebb, hogy nem így van. A regisztráció a hirdetés megjelentetéséhez kell, a képcsomag felmegy enélkül is. Feltéve, ha az embernek a rohadék Firefoxja hajlandó a csatolást megcsinálni. Az enyém nem hajlandó ez a baj. Szét fogom verni bitbaltával.
Regisztrálni kell oda is.Tegnap szembesültem vele
Én most a pesti szemétégetőről írtam,a fóti útnál....
Esküszöm nem tudom mikor, milyen helyen volt ez, mert azért messze nem olyan a környékünk mint a 4-es út. És sosem volt olyan. Biztos, hogy józan voltál?
Nyáron párszor átszeltük a szemétégetőnél lévő türelmi areát,mikor arra vitt az utunk... Sűrűbben álltak a dolgozó nők,mint a villanyoszlopok
Azokat nem teszteltem, nem az én profilom. Mama 5 rongyért egész kisbusznyi dadi földtúrónak "leveszi a habot" (majdnem leestem a székről, mikor hallottam ezt a megfogalmazást), uh. köszi, inkább a kínhalál.