az asszony robogójába egy szünetmentes akku van 6 vagy 7 ah nem emlékszem
ezt 2009ben kukáztam amikor a rendszergazda kidobta mert nem volt neki már megfelelő
azóta vígan indítja a kis 50es berregőt minden tavasszra úgy lenullázza magát hogy meg se nyekkenti még a relét se aztán az első indítás után összeszedi magát és egész idényben indít
az akkunak nem kell ám fűtött szoba.......a hideg nem ellenség, jót tesz neki a hűvös,a hűtő alján jobban elvan
amikor jönnek az elemek-akkuk mind hűtőkonténerben jön +4 fokos hőmérsékletben
Ok. Azt hittem gyorsban kell és jó ez is.
Tény, hogy a Furukawa akkunak nincs párja, hisz a benne lévő desztviz eredetileg a fukushimai atomreaktorban volt hűtővíz! A belekerülo savat pedig Okinaván 3evet érlelik mielött elviszik Hiroshimaba az atomszelbe
Vegye Bannerr, Vartat, Boscht és dobald csak 5 évente, vagy valami szart amiről legalabb tudod, hogy szar és nincs meglepetés
Esetleg keress ilyet, ebből láttam már 13evesen még jót
http://motorsport.reblog.hu/ex...
Remélem ma egy vajda ingatlanát sasolod meg
Aztán ne batyogjá annyit, vagy válts ki a komp jegyet
Majd jó kirándulást a csavarossal
Fotót lőjé
Látom letelt... Ma is meglesek egy ingatlant...
Nincs teccik
Elveszett
Majd vissza jön
Tecik érteni
ezt 2009ben kukáztam amikor a rendszergazda kidobta mert nem volt neki már megfelelő
azóta vígan indítja a kis 50es berregőt minden tavasszra úgy lenullázza magát hogy meg se nyekkenti még a relét se aztán az első indítás után összeszedi magát és egész idényben indít
amikor jönnek az elemek-akkuk mind hűtőkonténerben jön +4 fokos hőmérsékletben
Tény, hogy a Furukawa akkunak nincs párja, hisz a benne lévő desztviz eredetileg a fukushimai atomreaktorban volt hűtővíz! A belekerülo savat pedig Okinaván 3evet érlelik mielött elviszik Hiroshimaba az atomszelbe
Vegye Bannerr, Vartat, Boscht és dobald csak 5 évente, vagy valami szart amiről legalabb tudod, hogy szar és nincs meglepetés
Esetleg keress ilyet, ebből láttam már 13evesen még jót