Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen? Hogyan, Te marharépa? Nem érted, hogy nincs facebook fiókom? Nekem a public link is elég. Gondolom ott is lehet olvasni a dumáját.
nincs már meg az oldala szerintem, amúgy gépé pájlot néven fent van, írj neki :D
Nyomjátok már a linket vazz.
Persze hogy nézi, nem tud meglenni nélküle, bármennyire is azt állítja hogy őt nem érdekli
De nézed? Vagy honnan tudod, hogy F.Levi ott járt? Mutassad má vaze!
Van.De én nem vagyok ott törzsvendég.
Szerintem te fordítva ülsz a gép előtt egyszer sem nyaltam neki, ha igaza van akkor igaza van ennyi az egész.
Van olyanja?
A facebook oldalán mit csinálsz? Itt csicska, ott meg nyalsz
Clam gyere vissza!! Gusztustalan ez a talpnyalas ami itt van !!
Ügyesek ezek a sajtbureszosok, több a vízhang mint az összhang!
Köszi, majd lövök...
Hali, le bizony! Má pattintottam az arcomba
Remélem ma egy vajda ingatlanát sasolod meg

Aztán ne batyogjá annyit, vagy válts ki a komp jegyet
Majd jó kirándulást a csavarossal

Fotót lőjé
Szevasz!
Látom letelt... Ma is meglesek egy ingatlant...
Reggelt
Nincs teccik
Elveszett

Majd vissza jön

Tecik érteni
Reggelt Egyszer látni a beállított kedvenceket, eccer+ nem
az asszony robogójába egy szünetmentes akku van 6 vagy 7 ah nem emlékszem
ezt 2009ben kukáztam amikor a rendszergazda kidobta mert nem volt neki már megfelelő
azóta vígan indítja a kis 50es berregőt minden tavasszra úgy lenullázza magát hogy meg se nyekkenti még a relét se aztán az első indítás után összeszedi magát és egész idényben indít
Mittomén eddig az "édász" nem jött levágni a vezetéket, amit kukázni kellet nem mai darab volt és digó a lelkem.
ló@ kell annak csepptöltés, ezt csak az találja ki aki árulja a csepptöltőt
A legjobb ha csepptöltéssel töltöd folyamatosan igaz én sem szoktam de van hogy 2 hétig is rajta van egy hónap alatt.
az akkunak nem kell ám fűtött szoba.......a hideg nem ellenség, jót tesz neki a hűvös,a hűtő alján jobban elvan
amikor jönnek az elemek-akkuk mind hűtőkonténerben jön +4 fokos hőmérsékletben
azért a yuasa se szar 4-5 évet hiba nélkül bír és a gagyikhoz képest nem is vészesen drága
Ok. Azt hittem gyorsban kell és jó ez is.
Tény, hogy a Furukawa akkunak nincs párja, hisz a benne lévő desztviz eredetileg a fukushimai atomreaktorban volt hűtővíz! A belekerülo savat pedig Okinaván 3evet érlelik mielött elviszik Hiroshimaba az atomszelbe
Vegye Bannerr, Vartat, Boscht és dobald csak 5 évente, vagy valami szart amiről legalabb tudod, hogy szar és nincs meglepetés
Esetleg keress ilyet, ebből láttam már 13evesen még jót