Hát most mit fojtassam veled? Ismerünk már téged, van egy véleményed amiből nem engedsz. Hát akkor legyen igazad. Nem vagy egy fontos ember hogy érdekeljen a véleményed
Na a véleményed látod a továbbiakban is pont ennyit fog érni. Eddig is ennyit ért és a KTM-es brigádé is ennyit ért. Eddig is, ezen túl is.
Szerintem megbeszéltük.
De én soha nem mondtam, olyat, hogy minden szar csak a K1 nem. Ezt csak Te fogod rám, nem tudni miért. Igy raktad össze, holott én ilyet nem mondtam. Ez a gond.
Többször leírtam már hogy leszarom ki milyen gyorsan motorozik. Stílusokkal van baj. Meg azzal hogy minden szar csak a k1 nem
Most ugyanúgy vetíthetem rád amit írsz, igazam van és ez baj....
Rendben. Tehát ha valakinek igaza van, de merészeli komolyan állítani és nem vicceli el, akkor nagy arcú és nincs is igaza. Értem.
(Az, hogy K5Oszi és FeherCapa380 figurája esetleg eltér az nem jelenti azt, hogy a két illető valódi véleménye is eltér. Nem tér el, elég komoly fedésben van. Én őszintén leírom, Ő meg elvicceli. Ez nem változtat a tényeken egyáltalán.)
Oszi meg közted az a különbség hogy ő műsorból kezdett leállni vitázni azon hogy csak a gsxr, Te viszont próbálod mindenkinek megmagyarázni hogy pedig mégiscsak a faragott k1-ed a legjobb. Rajta lehetett nevetni, rajtad nem. Te nagyképűnk tűnsz, ő meg nem. Te azértvagy nagyképű mert szerinted csak az a motorzás ha lepencén gyorsabb vagy mindenkinél, lenézed azokat akik nem tudnak vagy nem is akarnak gyorsan menni. Persze van egy határ, aki nem tud motorozni ne vegyen szupersport motort és ne dicsekedjen hogy az milyen fasza, ha nulla képessége van motorozni.
Nem érzem úgy hogy a k1-edre lett terelve a téma. Azt írtam hogy több minőséget raktak a bmw-be, ami meg is állja a helyét még akkor is ha eltúlzóan írtam.
És akkor most egyezzünk meg abban hogy ebből úgy sem fog senki engedni és felesleges tovább vinni a szálat.
Nem. Ez így ebben a formában nem igaz. Hozzá kell tenni, hogy egy ez egy olyan alacsony sebességtartományban helytálló, ami a magyar úthálózat annyira elenyésző százalékát jelenti, hogy arra általános állítást építeni a mondandó torzítását (gyakorlatilag hazugságot) jelenti. De "picit" egyoldalúan sohasem teszitek hozzá...
Nem tudom pontosan. Többen voltak (hárman ha jól értettem) és az összes lemaradt.
De nincs jelentősége a mondandóm tekintetében. A lényeg tudod, hogy lehet úgy is véleményezni a motorokat / alkatrészeket hogy az ember tud motorozni, meg lehet úgy is hogy nem tud. Én (vagy akár Oszi) bármilyen véleményt megfogalmazok a torzult elmém, a nagy arcom, vagy az anyagi helyzetem lesz a vitatéma - gyorsan elkanyarodunk a fő kérdéstől a legtöbbször. Mint ahogy általában kiderül azért történik ez, mert a vitapartnereknek annyira nincs fogalmuk arról, hogy én (vagy akár Oszi) miről beszélek, hogy még elképzelni sem tudják azt, hogy olyan is van és azt, hogy valójában ők köszönő viszonyban sem állnak a témával, csak képzelegnek róla. És mivel ilyen motorosból lényegesen több van, mint olyanból mint én (vagy akár Oszi), ezért a fórumon egyértelművé válki, hogy én (vagy akár Oszi) hülye vagyok és nagy arcú.
Mivel jobbat nem tudok én (vagy akár Oszi) hátradőlök és jót röhögök ezen. (Valójában egyébként bőgnöm kéne, mert ugyanez a kontraszt az élet más területein is megvan és ez nem sok jót vetít előre jövőre nézve, de ez már egy másik téma.)
Ennyi csak itt a bökkenő. De ezt csak azért mondtam el, mert volt kedvem ehhez ma. Egyébként a következő BMW cikknél is nyugodtan tereld el a témát az én K1-emre (amiről fogalmad sincs hogy milyen, csak beképzelsz dolgokat, mert a saját kis mikrovilágodban csak azt tudod befogadni, ameddig a Te tapasztalatod elér), akadj bele nyugodtan az arcomba, anyagi helyzetembe, stb. Nem zavar, ha humorral teszed még szórakoztat is. Bár meddő és unalmas, de nem bánom. A fent leírtakon úgysem lehet változtatni: Te is, mások is meg leszel győződve arról, hogy helyesen méred fel a helyzetedet. És igazad is lesz, ha az átlagot vesszük. Egyébként nem.
Te voltál a mindenem, kedvesem
Ha görbetükröt tartottam neked, sírtál kedvesen
Minőség, színvonal, ezt én nyújtottam neked
De ez nem kellet neked, céda vagy
Mocskos és gerinctelen, Olikák kellenek neked
VR46N-nek, V4Leonék, kik sötétek, ők a pórnép
De legyen tudatotokban ki a Legend!
Clam voltam vagyok és leszek
GP Pilot it is PROFESSÖNÖL
Nem érdekel mi van az üzenetben, nem személyeskedem, ne is nekem reagáljatok az üzenetre mert nem érdekel :D
Akkor mondjuk úgy, hogy lényegesen nagyobb volt közöttük a különbség a dombtetőn, mint induláskor. Aztán tettek még egy próbát hiszt az első menet azon a nyomon ment, ami a sportgépnek kedvezőbb (mi tudjuk, de ezzel is szoktak vitatkozni). Az eredmény ismét ugyanaz lett. (Nyilván ha motort cserélnek és Oszi mehetett volna a 690-nnel, akkor a ruha még nagyobb lett volna, mert ellentétben a gazdájával, Oszi tényleg gyorsul, amikor egy SM-re átül.)
De ezzel semmi gond nincs, az történt, amire eleve számítottunk. Nem az első ilyen alkalom volt, "mi" itt a környező falvakban már hozzászoktunk ehhez. Viszont azt a bizonyos nagy arc kérdéskört azért árnyalja az eset és azt a mihaszna fárasztó és meddő link dumát is amiről Te is ugyanúgy szoktál fecsegni meg még jó néhányan: Hogy az SM így meg úgy, a nyomaték így meg úgy, a KTM, a Brembo, a német, az olasz, az európai így meg úgy. Hát "egész véletlenül" nem jött be fiukák, de semmi baj.... Ha mondjuk a pestiek meggyőző fölénnyel nyernek, akkor azt mondom, hallgassuk meg a véleményüket a WP villáról. De így, hogy beleszürkültek a hegyoldalba, mint sajt az egérfogóba tudod a fosláda szövegük / szöveged / szövegetek kicsit más elbírálásban részesül, ha nem baj... Ezt én próba nélkül is így gondoltam, valahányszor leírtam az lett, hogy nagy az arcom. Nyilván most is az, de nem baj. Ahány ilyen esemény, annyi vidám délután egy-egy pilis-környéki kocsmateraszon.
Na most akkor az Oszi alázta be őket vagy mi volt ? Én azért nem hallottam ilyen sztorit hogy szanaszét alázta volna az Oszi őket, csak hogy jól motorozik az Oszi.
Én elmennék ilyen rendezvényekre, de nincs kedvem ahhoz a mesélésekhez hogy a 10km-en hányszor tudott volna megelőzni de csak azért nem előzött meg mert az első kanyarban megcsipte egy méhecske Elég hülyét kell elviseljek az életemben, nem hiányzik mégtöbb
Én semennyire, mert én nem voltam ott, Hozzád hasonlóan nem megyek el az ilyen eseményekre. Oszi érzékenyebb szociálisan, ezért Ő ott volt. Asztalt vertem a röhögéstől, mikor mesélte.
Egyre jobban kedvellek. Egészséges férfiemberbe faluhelyen illik egy kis önbecsülés.
Másoknak persze nem tetszik, ilyenkor kell a kocsmában megkínálni őket gránit hamutartóval és mindjárt helyre áll a rend.
Mennyire mentél el a fudejóvagyéktól? Vele mondjuk nem szerettem gyorsan menni, de ha a megszokott csapattal mentünk akkor a fudejóvagy tempóját simán tudtuk, a motor sem tudja már, én meg pláne nem tudom már azt a tempót.
Szerintem megbeszéltük.
Most ugyanúgy vetíthetem rád amit írsz, igazam van és ez baj....
(Az, hogy K5Oszi és FeherCapa380 figurája esetleg eltér az nem jelenti azt, hogy a két illető valódi véleménye is eltér. Nem tér el, elég komoly fedésben van. Én őszintén leírom, Ő meg elvicceli. Ez nem változtat a tényeken egyáltalán.)
Nem érzem úgy hogy a k1-edre lett terelve a téma. Azt írtam hogy több minőséget raktak a bmw-be, ami meg is állja a helyét még akkor is ha eltúlzóan írtam.
És akkor most egyezzünk meg abban hogy ebből úgy sem fog senki engedni és felesleges tovább vinni a szálat.
De nincs jelentősége a mondandóm tekintetében. A lényeg tudod, hogy lehet úgy is véleményezni a motorokat / alkatrészeket hogy az ember tud motorozni, meg lehet úgy is hogy nem tud. Én (vagy akár Oszi) bármilyen véleményt megfogalmazok a torzult elmém, a nagy arcom, vagy az anyagi helyzetem lesz a vitatéma - gyorsan elkanyarodunk a fő kérdéstől a legtöbbször. Mint ahogy általában kiderül azért történik ez, mert a vitapartnereknek annyira nincs fogalmuk arról, hogy én (vagy akár Oszi) miről beszélek, hogy még elképzelni sem tudják azt, hogy olyan is van és azt, hogy valójában ők köszönő viszonyban sem állnak a témával, csak képzelegnek róla. És mivel ilyen motorosból lényegesen több van, mint olyanból mint én (vagy akár Oszi), ezért a fórumon egyértelművé válki, hogy én (vagy akár Oszi) hülye vagyok és nagy arcú.
Mivel jobbat nem tudok én (vagy akár Oszi) hátradőlök és jót röhögök ezen. (Valójában egyébként bőgnöm kéne, mert ugyanez a kontraszt az élet más területein is megvan és ez nem sok jót vetít előre jövőre nézve, de ez már egy másik téma.)
Ennyi csak itt a bökkenő. De ezt csak azért mondtam el, mert volt kedvem ehhez ma. Egyébként a következő BMW cikknél is nyugodtan tereld el a témát az én K1-emre (amiről fogalmad sincs hogy milyen, csak beképzelsz dolgokat, mert a saját kis mikrovilágodban csak azt tudod befogadni, ameddig a Te tapasztalatod elér), akadj bele nyugodtan az arcomba, anyagi helyzetembe, stb. Nem zavar, ha humorral teszed még szórakoztat is. Bár meddő és unalmas, de nem bánom. A fent leírtakon úgysem lehet változtatni: Te is, mások is meg leszel győződve arról, hogy helyesen méred fel a helyzetedet. És igazad is lesz, ha az átlagot vesszük. Egyébként nem.
Kedves SM!
Te voltál a mindenem, kedvesem
Ha görbetükröt tartottam neked, sírtál kedvesen
Minőség, színvonal, ezt én nyújtottam neked
De ez nem kellet neked, céda vagy
Mocskos és gerinctelen, Olikák kellenek neked
VR46N-nek, V4Leonék, kik sötétek, ők a pórnép
De legyen tudatotokban ki a Legend!
Clam voltam vagyok és leszek
GP Pilot it is PROFESSÖNÖL
Nem érdekel mi van az üzenetben, nem személyeskedem, ne is nekem reagáljatok az üzenetre mert nem érdekel :D
De ezzel semmi gond nincs, az történt, amire eleve számítottunk. Nem az első ilyen alkalom volt, "mi" itt a környező falvakban már hozzászoktunk ehhez. Viszont azt a bizonyos nagy arc kérdéskört azért árnyalja az eset és azt a mihaszna fárasztó és meddő link dumát is amiről Te is ugyanúgy szoktál fecsegni meg még jó néhányan: Hogy az SM így meg úgy, a nyomaték így meg úgy, a KTM, a Brembo, a német, az olasz, az európai így meg úgy. Hát "egész véletlenül" nem jött be fiukák, de semmi baj.... Ha mondjuk a pestiek meggyőző fölénnyel nyernek, akkor azt mondom, hallgassuk meg a véleményüket a WP villáról. De így, hogy beleszürkültek a hegyoldalba, mint sajt az egérfogóba tudod a fosláda szövegük / szöveged / szövegetek kicsit más elbírálásban részesül, ha nem baj... Ezt én próba nélkül is így gondoltam, valahányszor leírtam az lett, hogy nagy az arcom. Nyilván most is az, de nem baj. Ahány ilyen esemény, annyi vidám délután egy-egy pilis-környéki kocsmateraszon.
Én elmennék ilyen rendezvényekre, de nincs kedvem ahhoz a mesélésekhez hogy a 10km-en hányszor tudott volna megelőzni de csak azért nem előzött meg mert az első kanyarban megcsipte egy méhecske Elég hülyét kell elviseljek az életemben, nem hiányzik mégtöbb
Másoknak persze nem tetszik, ilyenkor kell a kocsmában megkínálni őket gránit hamutartóval és mindjárt helyre áll a rend.