Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja főleg nappal. Gondolom Devecserben is akkor voltál.
ott víztisztát nem láttam csak valami szivárványos színt meg sötétet
mondjuk ahol van sötét ott általában szokott lenni világos is
Ne bassz, hogy mán öreg vagy! Tuti még Józsinknak is elgurul a kamagra ókor-ókor...
Régebben egy izgága antiszociális faszi voltam.... Meg most is még1kicsit.... Aztán akkoriban mentünk Rétság-Vác felé Pestre a haverral motorokkal.És nem nagyon tudtuk lenyelni az indokolatlan "sebességkorlátozást" Aztán+beszéltük: jáccunk olyat,hogy összeadjuk a számokat amiket a fos piros karikában látunk a táblákon... Nem emléxem pontosan,de valahol a váci part ajjában 180körül járt a matek Hááá mi a faszt csinájjunk,ha a hülyék ennyi összeadandót kifüggesztettek.... De jó vót fiatalnak lenni és még meg se hóttunk...
""60at mutat az órám lak.teren belül"
Mint ahogy az enyém is , és akkor még nem kell félni!
Gugli szerint az Imet is: http://imetshop.hu/index.php?c...
Ha jól tudom, a Shiro-t a Shox forgalmazta. Őket kellene felhívnod holnap.
60at mutat az órám lak.teren belül ami ugye valamivel kevesebb gépéess szerint ami teljesen jó. Azon kívül meg a izé é mikor hogyan...
Üdv!
Shiro Sh-853-hoz lehet új plexit beszerezni valahol? Tudja valaki? köszi
Lábujjhegyen fogunk motorozni! De nincsen akkora baj! 50-nél lehet menni 63-al ha jól emlékszem, ezért külön tetszik amikor a fotószakkörös oszlopnál lelassítanak a birkák 40-re!! Van itt egy olyan nem messze , ma 2x is átmentem alatta, és konvoj volt! 40-el B+!!!!
Már Zsóttika linkelte köszi. Akkor óvatos motorozás lesz a napokban.
Lekéstél.....ezt mán Estvánnal kitárgyaltuk a gyorshajtósban....
De , ne örüljetek annyira!
Pénzbehajtó akciót tartanak az utakon keddtől csütörtökig Sebességmérő akciót tartanak az utakon keddtől csütörtökig - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon vasárnap. Azt írták, hogy az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján Magyarország egész területén vizsgálják a közúti forgalomban részt vevők sebességét.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/162845/
Ha egyszer szórja mint egy mágnás!
Így is van. Van pénz majomra legyen bánónra is!
Az millimojos.
Ne gondold: Ducati, Béjemvé viszi a pénzt....
Agyon keresed magadat! Ha véletlenül nem vigyázol, még milliomos leszel!
No igen, főleg mióta arra mennek amerre akarnak?! Pedig ezek régen is így jártak, csak azt nem értettem, hogy hogyan mert akkor még kemény volt a határvédelem! "65 -körül. Kiszedték a dögkútból a disznót.
Nem számít ma is menek iccakára, lesz pénz nekik segíjjre! Tegnap is voltam...
Nem az a baj,hogy Te ott jártál.... Hanem az,hogy ezek itt járnak
Jártam Erdélyben , láttam! Igazad van!
Az olácigányasszonyoknak van szép magas homlokuk A szemöldökük fölött kezdődik a hajuk 2centivel Be lehetne tenni a képüket a történelemkönyvbe az előemberekhez Csak előbb PS-sel el kell tüntetni a futtatott arany karika fülbevalót
Bocsánat a tükörért, de eltévesztettem.
Én attól függetlenül, hogy nem sok értelmét látom , mert tudom milyen a népesség átlagos IQ-ja. Amennyit csak tudok ide teszek, ha csak egy is nem hal meg, akkor szerintem már megérte!