Régebben egy izgága antiszociális faszi voltam.... Meg most is még1kicsit.... Aztán akkoriban mentünk Rétság-Vác felé Pestre a haverral motorokkal.És nem nagyon tudtuk lenyelni az indokolatlan "sebességkorlátozást" Aztán+beszéltük: jáccunk olyat,hogy összeadjuk a számokat amiket a fos piros karikában látunk a táblákon... Nem emléxem pontosan,de valahol a váci part ajjában 180körül járt a matek Hááá mi a faszt csinájjunk,ha a hülyék ennyi összeadandót kifüggesztettek.... De jó vót fiatalnak lenni és még meg se hóttunk...
Lábujjhegyen fogunk motorozni! De nincsen akkora baj! 50-nél lehet menni 63-al ha jól emlékszem, ezért külön tetszik amikor a fotószakkörös oszlopnál lelassítanak a birkák 40-re!! Van itt egy olyan nem messze , ma 2x is átmentem alatta, és konvoj volt! 40-el B+!!!!
De , ne örüljetek annyira!
Pénzbehajtó akciót tartanak az utakon keddtől csütörtökig Sebességmérő akciót tartanak az utakon keddtől csütörtökig - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon vasárnap. Azt írták, hogy az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján Magyarország egész területén vizsgálják a közúti forgalomban részt vevők sebességét.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/162845/
No igen, főleg mióta arra mennek amerre akarnak?! Pedig ezek régen is így jártak, csak azt nem értettem, hogy hogyan mert akkor még kemény volt a határvédelem! "65 -körül. Kiszedték a dögkútból a disznót.
Az olácigányasszonyoknak van szép magas homlokuk A szemöldökük fölött kezdődik a hajuk 2centivel Be lehetne tenni a képüket a történelemkönyvbe az előemberekhez Csak előbb PS-sel el kell tüntetni a futtatott arany karika fülbevalót
Én attól függetlenül, hogy nem sok értelmét látom , mert tudom milyen a népesség átlagos IQ-ja. Amennyit csak tudok ide teszek, ha csak egy is nem hal meg, akkor szerintem már megérte!
mondjuk ahol van sötét ott általában szokott lenni világos is
Mint ahogy az enyém is , és akkor még nem kell félni!
Shiro Sh-853-hoz lehet új plexit beszerezni valahol? Tudja valaki? köszi
Pénzbehajtó akciót tartanak az utakon keddtől csütörtökig Sebességmérő akciót tartanak az utakon keddtől csütörtökig - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon vasárnap. Azt írták, hogy az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján Magyarország egész területén vizsgálják a közúti forgalomban részt vevők sebességét.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/162845/