Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltak ott látványosságok az út mellett is...
Fel akartam hívni a figyelmed nem mindennapi látványosságokra. A megfelelő szórakoztatóipari egységbe kell betérni és máris tudni fogod miért jöttél.
Micsodaaa? Elbíráljátok a privát üzenetet, a nyilvánost meg ne? Há mibajotokvannektek, tökhülyékvagytok? Vazze.... Haszálja akkor akinek hat anyja van....
Aztán miért kérded? Amúgy kb.10éve jártam arra szerintem,haverom teherautóval hordta innen északról a szélvédőket a Sutyuki gyárba aztán mentem vele sokszor arrafelé...
Mikor jársz legközelebb Piliscsabán?
Ne aggódj,én is voltam már így... Mentem egy szálloda folyosóján,ki volt írva,hogy:NŐK.... Benyitottam...és csak WC-kagylók voltak
Egy kurvát sem találtam. Rossz helyen keresem?
Minek akarsz oda képet feltölteni? Van ott már kurva sok!
Jó, már megvan. Ezért...
http://www.gyakorikerdesek.hu/...
Tudja valaki, hogy mi a vérveretest csináljak, hogy a tepedék jófogásra esetleg fel is tudjak tölteni egy képet?
Nekem is! Én is erre gondoltam.
Sziasztok! Valaki nem lakik Páli helyiség környékén? Aki meg tenne egy szívességet.
Hali.Kapott egy felújjítást a motorom(suzuki gs250fw 4hengeres).Nagyon jó lett,de a gyertya szine az szürkés!Vannak fokozatok ahol gázadásra picit megtorpan utánna szépen húz.Pl 6-ban megyek 90km/h-val gázadás és 2-3 másodpercig mintha a elvenném a gázt ugy viselkedik.Mi a véleményetek?Mi lehet a hiba?Vagy csak járódnia kell még?
Nyerítek a röhögéstől.
Nagyjából az első 2hozzászólás szólt az R-ről
Na, megírtam a válaszom Neked, Te bénult hering, olvasd el és köss bele valami apró részletbe, vagy hozz fel egy N+1. új témát, ami sehogy nem kapcsolódik az S1000R-hez. Tied a pálya.
Ezt aztán megmondtad
Őt most hagyd, a teleleveres válaszon izzad. Holnapra csak összehoz valamit, majd reggel megnézem. Addig vigadjatok.
Nema,ott van f.levi
Biztos gyógyszerezi magát aztán vett be fogalmazásgátlót és attól van Neki ilyenje!!
Nem lehet, mert agyhalottakkal nem szórakoztat. És sajnos a héten csak beléjük sikerült botlani "egészen véletlenül".
De idén már megvolt!
Arra lusta vagyok,hogy következtessek,viszont hiányoznak jó kis szófordulatok,eszmefuttatások!
Akkor fűrgyé le.
Ma még nem.