Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem inkább szomjasak? Jó reggelt kívánok!
Talán ki birom
Majd csak este fogok az egészségünkre kortyolni
Aztán majd délután jól megbeszéljük a részleteket, hogy mikorra vágd a disznót
Éhesek leszünk
Jól teszed egészségedre! De holnap ne igyál mert reggel indulsz kis falunkba...
Reggelt! Már nekem is letelt
Szerintem drága, de képről nézve egybe van

És már öblitem amit kell
Ez most olcsó vagy drága reggelt...
Azzal én TV nélkül is tökéletesen tisztában vagyok....
A DUNA TÉVÉN LÁTNIVALÓ MOST!!! MUTATJÁK A ZSIDÓ-BOLSEVISTA MOCSKOK SZEMÉTSÉGÉT!!
Komolyak a Senna fényezés is tetszik nem csak ezek.
Az a baj nekem is csak az van. Köszi drága.
Makett nekünk is van.
Egészségedre.
És még az is van a pohárban agrár sör.
Had csússzon
Egészségedre
Ma már nem, de holnap majd én is öblitek az arcomba

Pénteken meg ami belefér
Egészség!
Szadó közben meg nő a vérnyomás.
Akinek van kedve azt az Rbiker csapat szívesen látja Szombaton.
Az esemény leírásában szereplők betartása kötelező !!! NIncs száguldozás a ringen. EZ NEM ERRŐL SZÓL !!!

https://www.sportmotor.hu/esem...
Javítani ilyen módszerrel nem fogsz tudni. Sőt csak rontani lehet vele a helyzeten. Meg kell keresni mi a hiba forrása. Ha az elszabaduló alkatrészek beékelődnek valahova a komplett blokkot ki lehet majd dobni. Tudom hogy fájó pont de én nem kockáztatnék a helyedben. Ha melóba járó motor akkor sem. Akkor keresnék a helyedben egy kis olcsó rotyogót aztán télen meg a Sor 4-est meg lehet csinálni.
akkor gyors kezd el spórolni, mert magától nem lesz jobb, és költeni kell majd rá inkább többet mint keveset
melós motornak meg inkább valami 1 hengerest válassz
Igen elindulok mert ez a munkaeszközöm még télen is használom mert nélküle nincs meló.Hosszabb időre letenni lehetetlen!Nekem ez keresi a megélhetésre valót nem pedig szezonális motoros vagyok!
itt csak homkosivatag van, ahol épp lenne némi érdekesség teli van baszva natura 2000 meg nemzeti park táblával.....
már szelidre se tudok úgy elmenni földúton hogy szabályt ne sértsek.....
évek óta nem megyek sehová a környéken
Ini, felétek merre lehet "szép" helyen endurózni? Könnyű terep érdekes számunkra csak a túrazsiráfokkal
Mindig azt a lovat kell ütni amelyik húz it momentán megdöglött
És Te egy ilyennel elindulnál?? Nem zár a szelep? Törött a gyűrű? Lukas a dugattyú? "A Négylovas hintómban az egyik ló megdöglött!
Mit tegyek vele, hogy húzzon?"
Légy türelemmel mindenkihez!