Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Versenyezni, veled? Miért akarnék?
Volt rá példa olyankor is.
Fene tudja, most oda-vissza napi 70km a meló és azelőtt is 60-91 volt és engem nem zavart mert szeretek vezetni. Tény, hogy sokba kerül jelenleg havi 40 rugó körül van a melóbajárásom.
10 km? Kisvárosban ilyen kérdés fel sem merül... ezért nem lakom Bpesten Itt lakom a kertvárosi részen, csendes, nyugodt, és bármit elérek a városban 5 perc alatt
Szabadidőben, nyaralásban, munkaidőben és munkakörülményekben meg ne próbálj velem versenyezni - hidd el, nem jól jönnél ki belőle
Akkor erre térjünk vissza egy hónap múlva, ha -4 fok lesz, és hóesés
Egyébként meg valami szarul csinálsz ha neked közel kell laknod a munkahelyedhez hogy elmehess 3 hétre nyaralni.
Én csak 85 napot dolgozok. Mindjárt más a matek. És ki az a hülye aki házvásárlásnál 10km-en szarakodik? Nekem biztos nem az lenne a szempont. Nálunk nincs olyan hogy ügyelet, szóval nem tudok ott ülni.
Nekem sincs,főleg motorral,a top időm 9 perc,és még élveztem is.
Tudom, hogy a butapestit nem zavarja napi 1-2 óra ki-bejárás sem de ti szeretitek az orált Mi, vidéki suttyók, hozzá vagyunk szokva, hogy a mh 3 km-en belül van és persze sosincs dugó.
Menj napi 40 percet nyaralni.
Mind2ben. Napi 40 perc, átlagosan, az évi 200 munkanappal 3 hét évente... ennyivel többet dolgozol... én ez idő alatt inkább nyaralni mennék
de megértem, hogy neked nem számít, hisz te a munkahelyre is nyaralni jársz, csak ültök ott ügyeletben, és várjátok a pénzt. Tudod, mint a háziorvosok

Én egy évig jártam be, hetente 2-3x, 55 km-re. A fél év után már a faxom tele volt vele nagyon. Pedig jó autó, kis forgalom, de akkor is untam. Elpocsékolt idő...
2x11 Km.Nem vészes.
Persze, lakhatna bárhol, majd eldönti. Ez a távolság nekem ennyi, füredről. Egyébként meg nézőpont kérdés, egy fővárosi örülne ha csak ennyi lenne. Én sem tartom soknak a 15perces munkába járást.
10 évente ko lesz egy középkategóriás 5-6 éves kocsi még ennyi ingázás mellett is
nekem 6 év akatt lényegesebben többet romlott az állapota mint előtte 2x ennyi idő alatt
Miben szopós, időben vagy távolságban? Nekem háztól házig 19km.
Azért minden nap 2x15-20 km-t autózni... nem tűnik soknak, de hosszú távon xopás. Veszprém kertvárosi részén is lakhatna...
De ott. Ki az?
Köszi, errefelé néztem én is, akkor nem lesz gáz. Azt ne mondd hogy Veszprémben vagy tűzoltó, mert akkor lesz közös ismerősünk
Nemesvámos, Veszprémfajsz, Felsőörs,Alsóörs, Csopak de B.füred is csak 15-20 perc kocsival, Szentkirályszabadja, de ott megint több egy kicsit a cigány a kelleténél.
Udvarolsz homár ?
vigyen a mentő melózni az elég gyors
nem ezt mondtam
hanem általánosságban
hol kerek hol szögletesek az élek-formák kis lámpa nagy lámpa stbstb
bár azt nem kétlem hogy a japó tervezők figyelembe veszik az európai-usa-stb saját gyártásokat hiszen ők csak jobban érzik mi kell a népüknek
20 éve egy prius az usában kb olyan volt kint most nálunk buzinak lenni
de pl a lexus is eladhatatlan lett volna toyota névvel
Felcsapsz egyx sátrat a kórház udvarán,oszt problem solved.
Mivel a kétlábú veszprémi és ha minden jól megy a veszprémi kórházban fogok dolgozni ezért és a Balaton miatt lenne Veszprémtől délre preferált, persze nem kell a parton lennie. Csak viszonylag könnyű legyen a kórházba bejutni.
Márkó nem rossz, csak hideg, télen nem szerencsés. Mindig hidegebb van pár fokkal. Déli rész, nem tudom mit takar, de az elvileg már a Balatonpart. Az végi jó, kivéve Balatonfűzfő, az büdös a gyárak miatt. Én a környékét is hanyagolnám. Az összes többi balatoni település jó, de az árban is látszik. Ami mindenképpen felejtős az Pápa,Ajka, Devecser, Szentgál, Berhida, Várpalota, Hajmáskér és környékük. De ha vannak kiszemelt helyek, nyugodtan kérdezz rá. Elmondom milyen,csak így nehéz az összeset ismertetni. Meg hogy mik az elvárások, kb.