Sosem állítottam, hogy mindenki hülye vagy és sznob aki ájfont vesz.
Ahogyan harlit meg béemvét is vesznek normálisak is (még ha kevesen is ).
Én a túlárazásról beszéltem s az ehhez kapcsolódó marketingről!
Mivel ugyanazt a szolgáltatást jelentős felárral adják, ezzel generálódik egy "prémium érzés" és az ár miatt nyilván nem elérhető mindenki számára, ez pedig hoz egy "irigység faktort".
Aki megtudja venni, az pedig részben az ár, részben a sugallt érzés miatt, bizony "különbnek" is érzi magát.
Nyilván nem lehet és nem is szabad ráhúzni mindenkire, de a jelenség ettől még tetten érhető s ezt tagadni nem vall nagy észre!
Miért vesz valaki lukas luivuton tatyót 8000 juróért, vagy 10milláért tolórudas V2-őt?
A minőség miatt?
Ugyan, ne röhögtessük már egymást!!
Amúgy tényleg, ha egy kollégának hirtelen az lesz akkor kevesen örölnek vele a többség fitymálva beszél mint itt és rögtön nagyképűzik pedig a figura ugyanaz maradt csak vett egy jó telót és persze a háta mögött is kibeszélik látható irigységgel.....és szép lassan elkezd begyűrűzni mert venni kezdik.
utazáskor mind eszi az elemet
szerintem az almás lekapcsol egy csomó dolgot azért jobb a készenlét
biztos megteszi a droid is csak nem mindegy higy 25 féle hardveren fut az az sw vagy 3000 gépen
emiatt a droid sosem lesz olyan alapból mint az ios
mondjuk ha a gyártó kicsit több gondot fordítana a sw optimalizálásra biztos sollal jobb lenne
Ezzel magadat győzködöd? mert engem nem kell i3, K1600 meg ájfon - biztos nincs benned sznobságnak nyoma se A jólét eleve determinál egy sznobságot, és a jólétet nehezen tudnád tagadni...
Lehet ezt ragozni napokig !
A droidosok a lefagyós és frissítés nélküli szarjaikkal ,mindig is irigykedtek az almásokra !
Ez régen is így volt ,most is így van !
Meg néha kap a szekrénye elé egy agregátort, egy powerbankot, töltőt.
Ahogyan harlit meg béemvét is vesznek normálisak is (még ha kevesen is ).
Én a túlárazásról beszéltem s az ehhez kapcsolódó marketingről!
Mivel ugyanazt a szolgáltatást jelentős felárral adják, ezzel generálódik egy "prémium érzés" és az ár miatt nyilván nem elérhető mindenki számára, ez pedig hoz egy "irigység faktort".
Aki megtudja venni, az pedig részben az ár, részben a sugallt érzés miatt, bizony "különbnek" is érzi magát.
Nyilván nem lehet és nem is szabad ráhúzni mindenkire, de a jelenség ettől még tetten érhető s ezt tagadni nem vall nagy észre!
Miért vesz valaki lukas luivuton tatyót 8000 juróért, vagy 10milláért tolórudas V2-őt?
A minőség miatt?
Ugyan, ne röhögtessük már egymást!!
2:30-nál az a csinos kis muff valami luxus prosti lehet - hogy lefitymálta az 5 rugós órabért a várakozásért 20 ezer, na azt már elfogadta
szerintem az almás lekapcsol egy csomó dolgot azért jobb a készenlét
biztos megteszi a droid is csak nem mindegy higy 25 féle hardveren fut az az sw vagy 3000 gépen
emiatt a droid sosem lesz olyan alapból mint az ios
mondjuk ha a gyártó kicsit több gondot fordítana a sw optimalizálásra biztos sollal jobb lenne
A droidosok a lefagyós és frissítés nélküli szarjaikkal ,mindig is irigykedtek az almásokra !
Ez régen is így volt ,most is így van !