nem mondom hogy szar zene, mert valószínúleg jó, de számomra értékelhetetlen
nekem csak ezek a drogos gépzenék jönnek be
a balaton sound ami igazán megfelelne, csak olyan 25 évvel idősebb lennék mint az átlag tömeg
így inkább itthon hallgatom a szomszédok nagy örömére
szerencsére nem sok van, és erősebb is vagyok tőlük, meg ugye pitbillom is van
Én se vagyok ilyen találkozós, de tavaly voltam itt és nagyon tetszett, jó buli volt. Kell hozzá egy jó társaság, pia és már nagy baj nem lehet. Sajnálom, hogy idén ki kell hagynom
Ez nem ennyire egyszerű dolog....én se megyek el minden szarra... De Sirok az más...lát6od,hogy a galériáimban is csak az van.
Nem tudom voltál-e már itt de szerintem ez nem pont olyan amire gondolsz.Már a környezet szépsége is egyedi.Na meg a fő attrakció:a hill climb.Ez ugye pont azért itt van,mert van egy jó kis hegy....alföldön ez eleve kizárva
Szórványosan járok találkozókra,de Sirokra mindig elmegyek....sok embertől hallottam már,de én is ezt vallom:valahogy hangulata van....
Ja,és nagyon sok emberrel itt ismerkedtem meg a fórumról,persze sokan már nem irkálnak ide azóta.
Röviden ennyi.Persze ez az én saját érzésem...
Te szereted az ilyen "zsákbanfutás-lepényevés-búcsús" össznépi motoros találkozókat? Engem akkor sem tudnának ilyenekre elcsalni ha fizetnének érte....
Na,holnap reggel indulok Sirokra.... A cimborák már ott vannak,délután már telefonáltak,hogy kész vannak a sátrak...A hangjuk alapján ezen csodálkoztam is
- Nagyon szexi az új titkárnőd.
- Igen, de kiderült, hogy perverz. Azt akarja, hogy a farkamat a fülébe tegyem.
- Mondta?
- Nem, de amikor a szájába akartam tenni, elfordította a fejét.
Baziszerencsés vagy,én csak öres lapított sörösdobozokat meg üvegeket találtam nem wr400-at.