Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találtad?
Baziszerencsés vagy,én csak öres lapított sörösdobozokat meg üvegeket találtam nem wr400-at.
Akkooo vedd le róla a rücskös gumit!
Találtam egy yamaha wr400-at-
Vélemények?
Csak közúton használnám.
Mennyi az árad?
Miért kellett moderálni a galériámat kedves modik ?
letámadna 4-5 nagycsöcsű tizenéves lány aztán még egy hét múlva is rezegnének a lábaid
jó szar lenne mi?
Én meg ilyen soundon félnék... Drogot tennének a piámba és megdugnának.... Mert ugye jóképű is vagyok... Ááááá,simán leverném az összeset...
nem mondom hogy szar zene, mert valószínúleg jó, de számomra értékelhetetlen
nekem csak ezek a drogos gépzenék jönnek be
a balaton sound ami igazán megfelelne, csak olyan 25 évvel idősebb lennék mint az átlag tömeg
így inkább itthon hallgatom a szomszédok nagy örömére
szerencsére nem sok van, és erősebb is vagyok tőlük, meg ugye pitbillom is van
Ja se diploma osztón... sőt Maiden koncerten sem láttam morét.
Én se vagyok ilyen találkozós, de tavaly voltam itt és nagyon tetszett, jó buli volt. Kell hozzá egy jó társaság, pia és már nagy baj nem lehet. Sajnálom, hogy idén ki kell hagynom
Én legutóbb a jobbik majálison a hajógyári szigeten...Kárpátia,Lord.... Mondjuk nem sok cigány láttam... Ezeket baz+ tényleg kirekesztik...
Így van jó zene, de rég voltam koncertjükön.
Holnap pl. Lord... 5évig éltem Szombathelyen a 80as években,megszerettem őket.De ezzel szerintem nem vagyok 1edül...
ha volna valami rendes zene én is mennék....
párszor hívtak már de sosem volt nekemvaló program
Há itt. Nem kicsiny falumban az asztalnál a monitor előtt.
Hol....
Amúgy milyen felszabadult vidámság van itten, még az Isaurában sem volt ilyen.
Ez nem ennyire egyszerű dolog....én se megyek el minden szarra... De Sirok az más...lát6od,hogy a galériáimban is csak az van.
Nem tudom voltál-e már itt de szerintem ez nem pont olyan amire gondolsz.Már a környezet szépsége is egyedi.Na meg a fő attrakció:a hill climb.Ez ugye pont azért itt van,mert van egy jó kis hegy....alföldön ez eleve kizárva
Szórványosan járok találkozókra,de Sirokra mindig elmegyek....sok embertől hallottam már,de én is ezt vallom:valahogy hangulata van....
Ja,és nagyon sok emberrel itt ismerkedtem meg a fórumról,persze sokan már nem irkálnak ide azóta.
Röviden ennyi.Persze ez az én saját érzésem...
Te szereted az ilyen "zsákbanfutás-lepényevés-búcsús" össznépi motoros találkozókat? Engem akkor sem tudnának ilyenekre elcsalni ha fizetnének érte....
Érezzétek jól magatok meg nem egymást hanem egy másikét. Faja buli lesz csinálj sok képet aztán kérjük a beszámolót...
Na,holnap reggel indulok Sirokra.... A cimborák már ott vannak,délután már telefonáltak,hogy kész vannak a sátrak...A hangjuk alapján ezen csodálkoztam is
Estéket... akkor most már tökéletesen kiveséztük a kis csenevészkém teljesítményét.
- Nagyon szexi az új titkárnőd.
- Igen, de kiderült, hogy perverz. Azt akarja, hogy a farkamat a fülébe tegyem.
- Mondta?
- Nem, de amikor a szájába akartam tenni, elfordította a fejét.
Ja télleg! Vérből is van jó is meg rossz is....Deák Bill Gyula is énekelte:Rossz vér!
az a jó koleszterin
a genya koleszterin meg az életünkre tör
így van ez.....