Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mit kaptál karira? Rücsis alvázvédőt?
Na,amíg ti ölitek egymást én meglátogattam szeretett fővárosunkat.
Tapasztalat,szegénység nincs,mindenki szarni is kocsival jár,parkolni lehet,de utána gyalogolsz,és megvan a karácsonyi ajándékom.
Az álca része... TITKOSÜGYNÖK!
Igen, ők fizették. De a szemetek jól kibaxtak velem, és fidesz-színűre fényeztették.
Az utolsó 5-8 év termése... elvicceskeded, pedig ez nagyon komoly... voltál mostanában Bécsben, Grazban? És 20-25 éve? Látnád az eltérést...
Olvasgatva az elmúlt 3 oldal kommenteket, megszilárdult bennem, hogy Bogyó nem véletlenül ilyen hülye, hanem direkt
Vigyázzatok vele, sztem egy DK Agent! lehet, azok fizették az új autóját?
hol van az ellopott pénz?
ha tudsz ilyenről be kell jelenteni
úgy gondolom amire te gondolsz az jogilag teljesen tiszta, egy bíróság sem fogja tudni megtámadni
és ha jogilag tuti akkor kár is evvel foglalkozni
amúgy amikorva kervenc gyurcsányod " megvette" a motim-ot akkor az ottani dolgozók szerint akkora aluminium készlet annál a cégnél még sosem volt
szóval szért ott se minden ment úgy ahogy te képzeled hiszen akár az is lopás.....
ha egy tündérke csettintene egyet és eltűnne a tisztességtelen politikus akkor a földön alig maradna néhány, kb annyi maradna mint ha csak a szűz kurvák élnék túl a mai napot
Ezek azok a migránsok, akiket mi vonatoztattunk és buszoztattunk át hozzájuk, vagy újak vajon?
Te roppant naív vagy (vagy ezt már mondtam? ) ha azt hiszed, hogy a "fejlett nyugat" integrálni akar téged A nyugati polgár pont leszarja, hogy veled mi van - ő csak munkaerőt és piacot lát benned, ami az ő jólétét segíti nyilván a vezetőik is így gondolkodnak...
Szerinted a bécsi úriasszonynak - aki kiöltözve kávézna a hilferen, ahogy 100 éve is teszi - mennyire tetszik a sok igénytelen feka, akik fürtökben lógnak az utcán? Csak jó képet vág hozzá, mert az a PC, de "integrálni" sosem fogja őket. Főleg, ha még lőnek is rá
Széles utat!
Na, tényleg léptem.
Még annyit Bogyó, hogy szerinted trump a rossz s nem azok akik több bűnöző nigger miatt felgyújtották Amerikát!?
Hááát, érdekes egy értékrended van neked.
Demokrácia pedig még soha, sehol nem volt a bolygón.
Talán egy-két Izraeli kibucban, ideig-óráig, még az elején.
amatőrök.....
hajrá....
Süt a nap, megyek motorozni!
Sokan így vélik, nem véletlen szavazott sok halott, meg nem létező személy. Ez a levélszavazás egyértelmű hogy a manipuláció lehetősége miatt volt nagyon fontos.
Amelyik kutya ugat az nem harap vagy valami ilyesmi mondásféle van......aki sokat beszél nem csinál semmit.....
USA belügye és mi belügyekkel ugye nem foglalkozunk mondjuk ugye mi már a választások napjának elején tudtuk, hogy Trump nyert.... bejelentette.... nagyjából úgy tudom őt elképzelni, ha veszít, hogy húzzák kifelé a lábánál fogva, de még kapaszkodik a fehér ház küszöbébe és közben hangosan hisztizik..... mint anno a tv székházban...
Trump rossz. Az amerikaiak többségének is, és az egész világ számára is. És nem azért rossz, mert a jobboldalt képviseli - hanem mert egy hazug, sz@r ember. Olyasféle, mint a mi vezérünk....
Az enyém is!
De akkor tényleg egypárt rendszer lenne megint,mert ez a mostani ellenzék kompletten mehetne a dunába!
Igen, ez kemény!
Az én VÁGYAIM szerint ki kell söpörni a szemetet, visszavenni az ellopott pénzeket, és "tiszta lappal" egy jobb, sokkal demokratikusabb országot csinálni.
Félelmetes vagy öreg.
A napnál világosabb, hogy rácsalják a demens buzira az eredményt, de még ezt is úgy tálalod, hogy trump a rohadék és van benne egy kis o1g:))))))