Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És hiányzik még melléjük pár tízezer szaracén?Nem elég ezeket eltartani?
Feri szimpatikusabb? uhhhhhhh van gond azért.....
Az "én barátaim" nem sokat - ők eddig még nem voltak igazán hatalmon (nem a Gyurcsány a haverom - félreértések elkerülése végett, bár ő is sokkal szimpatikusabb a mostani rezsimnél).
mondjuk ez nem mentesít, azokat is el kell picsázni....
Mert a te barátaid nem loptak el egy forintot sem!
Intézd!
Beszélgetni meg szabad, nem?
A sértődősek meg így jártak:)
A vidéki életet jobban szeretem.
Gondolom akkor költöznél azonnal valamelyik párizsi elővárosba!
Nem hinném, hogy Te tartasz el engem - én tartom el az adómmal ezt az egész rohadt korrupt bagázst.
oloyan mint a bankok.... azokkal is csak akkor nincs gond, amikor el kell fogadni a pénzt....
Mert az jobb, ha Borsodban a cigányok szurkálnak meg?
Mi is sajnos! Téged és társaidat!
OK, akkor legyen más téma: szerintetek másfél napja (tegnapelőtt este óta egész pontosan) miért nem változik az elektorok száma az amerikai választásban? Tegnap egyetlen szavazatot se számoltak meg? https://index.hu/kulfold/usa/f...

A főni már adja a taktikai tanácsokat a Trump(li)nak:
Én nem szeretnék integrálódni ahhoz a feljett nyugathoz ahol naponta szurkálják/fejezik le az embereket az iszlám nevében.Ahol komplett városok/városrészek állnak bandák kezében,ahova a rendőrök sem mennek be.
Lehet hogy ez neked a saját valós érdeked(most jól lebuktattad magad),de nekem valahogy semmi hasznomat nem szolgálná.
Ez az egész maradjunk-menjünk téma kissé uncsika, csináljunk egy népszavit oszt legyen amit a többség akar oszt jónapot, kár itt egymást győzködni meg sértődésig vitatkozni.
Nehéz úgy beszélgetni, hogy csak a neked tetsző témákra válaszolsz:)
Hihetetlen, hogy valaki azt gondolja az unió egy jótékonysági intézmény, önzetlenül megsegít minket mindenféle ellenszolgáltatás nélkül mert mi mindig is jó haverok voltunk az összes világháborúban...
ágyat húzni, meg hozni-vinni a laborba az anyagokat nem kell diploma.... anúgy a segédápolói okj képzéshez is elég a 8 általános, a kórházban legalább kitanítják...
Egyik lányom ápolónőként végzett, de a minimálbéres foglalkoztatás nem vonzotta így most teljesen mást csinál. Meg kéne tán fizetni azokat akik a szart vakarják le a seggünkről éjjel-nappal, egy bolti eladó keres csak nappal kb 150-180-at, az ápolónő 3 műszakban ünnepnapokon stb. talán ennyit.
Szerintem csak te vagy egy fekély. Hihetetlen hogy mennyire el tud butítani embereket az ha beragadnak a lakásba és csak az interneten látják a világot.
Jelenleg egy gennyes, fekélyes seb vagyunk Európa seggén, amit hiába tömnek pénzzel, csak nem akar meggyógyulni. Most elgondolkodtak egy "másfajta" gyógymódon...
Nem haladtam a hírekkel, először május 6.-án írták, hogy a nissan kivonul amit 7.-én a nissan cáfolt és pár hónapra rá jelentették be, hogy a mitsu elkezdi a kivonulást eu-ból szeptemberben. Bennem csak a nissanos első hír ragadt meg.
Lásd lentebb!
az a mitsubishi....