Az "én barátaim" nem sokat - ők eddig még nem voltak igazán hatalmon (nem a Gyurcsány a haverom - félreértések elkerülése végett, bár ő is sokkal szimpatikusabb a mostani rezsimnél).
OK, akkor legyen más téma: szerintetek másfél napja (tegnapelőtt este óta egész pontosan) miért nem változik az elektorok száma az amerikai választásban? Tegnap egyetlen szavazatot se számoltak meg? https://index.hu/kulfold/usa/f...
A főni már adja a taktikai tanácsokat a Trump(li)nak:
Én nem szeretnék integrálódni ahhoz a feljett nyugathoz ahol naponta szurkálják/fejezik le az embereket az iszlám nevében.Ahol komplett városok/városrészek állnak bandák kezében,ahova a rendőrök sem mennek be.
Lehet hogy ez neked a saját valós érdeked(most jól lebuktattad magad),de nekem valahogy semmi hasznomat nem szolgálná.
Ez az egész maradjunk-menjünk téma kissé uncsika, csináljunk egy népszavit oszt legyen amit a többség akar oszt jónapot, kár itt egymást győzködni meg sértődésig vitatkozni.
Hihetetlen, hogy valaki azt gondolja az unió egy jótékonysági intézmény, önzetlenül megsegít minket mindenféle ellenszolgáltatás nélkül mert mi mindig is jó haverok voltunk az összes világháborúban...
ágyat húzni, meg hozni-vinni a laborba az anyagokat nem kell diploma.... anúgy a segédápolói okj képzéshez is elég a 8 általános, a kórházban legalább kitanítják...
Egyik lányom ápolónőként végzett, de a minimálbéres foglalkoztatás nem vonzotta így most teljesen mást csinál. Meg kéne tán fizetni azokat akik a szart vakarják le a seggünkről éjjel-nappal, egy bolti eladó keres csak nappal kb 150-180-at, az ápolónő 3 műszakban ünnepnapokon stb. talán ennyit.
Szerintem csak te vagy egy fekély. Hihetetlen hogy mennyire el tud butítani embereket az ha beragadnak a lakásba és csak az interneten látják a világot.
Jelenleg egy gennyes, fekélyes seb vagyunk Európa seggén, amit hiába tömnek pénzzel, csak nem akar meggyógyulni. Most elgondolkodtak egy "másfajta" gyógymódon...
Nem haladtam a hírekkel, először május 6.-án írták, hogy a nissan kivonul amit 7.-én a nissan cáfolt és pár hónapra rá jelentették be, hogy a mitsu elkezdi a kivonulást eu-ból szeptemberben. Bennem csak a nissanos első hír ragadt meg.
Beszélgetni meg szabad, nem?
A sértődősek meg így jártak:)
A főni már adja a taktikai tanácsokat a Trump(li)nak:
Lehet hogy ez neked a saját valós érdeked(most jól lebuktattad magad),de nekem valahogy semmi hasznomat nem szolgálná.