Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te ne mászkálj.....
Ahogy ezt a hülye picsát és a pereputtyát ismerem, ezek fognak mászkálni, minden lelkiismeretfurdalás nélkül...
Ne mászkálj ha fosol, mindenhol vannak segitő szervezetek akik a véneknek bevásárolnak
Mondom hogy zárd magadra az ajtót.....
Előrelátó vagy
De voltam a Lidl-ben, így már van petpalackos Argus-om dögivel! 2021 február végén jár le a szavatossága, direkt megnéztem.
Bajban vagy Csupi
Na, közelít a dögvész rendesen. Az előbb jött a kék-fehér csíkos nínó a szembe szomszédhoz, és kiragasztotta a bejáratra a piros dögvész-címkét....
Nono.... Főniék nem ezt mondták.... simizni kell őket meg pátyolgatni... támogatni és elfogadni
a legtutibb az lenne bezárni mind a régi laktanyákba és amelyik normális az jöhet kifelé
csak sajnos már olyan lepusztultak lettek a laktanyák hogy semmire sem jók
Nekem volt már két cigány alkalmazottam, így már van utóítéletem is:))
Amúgy ilyen alja munkákra felveszik őket, másra meg nem is jók.
az a baj ha akar akkor se igen tud elmenni dolgozni akkora az előítélet, igaz nem ok nélkül
Adókedvezményyt felőlem kaphat a cigó is. Kevés megy csak emiatt dolgozni
Nem az volt a felvetés. De amelyik dolgozni se akar ne kapjon pénzt a semmért
Tőlem jöhetne.
Az nem szar...... ha fehér kapja.
Nekik azt kell beleverni a fejükbe, hogy ne szaporodjanak!
alkalmazd őket
Nem szar az. Annak jár aki dolgozik.
Gyerekekutáni adókedvezmény mért szar?
...csak az lenne a jó, ha a fehéreknél is hasonló lenne az eljárás - de az sokaknak fájna
Van, de ahhoz le kellene rúgni ezt az igát.
Családalapú támogatás nuku, simogatás nuku, alapszakmaiképzés (földmunkák, culágerkedés, ilyesmi) és azt kicsit segélyezni, apróbb lopás fájjon, mert abból ért, nagyobb bűnnél sterilizálás, stb.
Igazából pedig de. Az élőlény jólétben nem szaporodik erre volt már kísérlet patkányokkal - meg látjuk, a merkel féle németek elöregszenek, a buzi beneluxok nem tudnak szaporodni, Afrikában meg minden felemás párra jut 10 purdé - amiből ha 6 éhenhal, akkor is marad 4.
hivatalosan
nálunk se csak körbe kett hordva a tanya gázolajos szalma bálákkal és körbe lett gyújtva
utána nem volt hond avval a családdal
ez jó régen volt igaz se volt.....
de most már nem terem ilyen tökös gyerek minden bozótban
Az már mást téma, de ezért nem kell hizlalni őket.