Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkabb add az ingyen 12 t.
senkit nem vertek meg....
Jogilag teljesen rendben van ez.
buta de jelenleg ez van
megver a fekete sereg egy cigó hordát olyan ajvékolás van nemzetközi szinten is hogy hetekig erről beszél mindenki
Tőlem éhen is dögölhetnek. Amelyik megvadul le kell lőni. Amelyik meg élni akar, az elmehet dolgozni.
Az elég buta megoldás amit te mondasz. Azzal nem lehet megfékezni a patkány inváziót ha jóllakatjuk őket, csak még több patkány lesz.
mindig utólag változnak a szabályok visszamenőlegesen... ki érti ezt...
Teljesen jó ez így.Családit nem kap ha nem jár a pulya iskolába és családiadókedvezményt sem kap ha nincs bejelentett munkahelye.Elég sok cigány kiesik ebből,és ez külön jó hogy ráadásul önhibájából van ez így,ha így van.
Nem kaptam szifon 12.........visszatartom fenyegeteskent.
avval szarul megy a ktm, olyan 1/4-1/5 részt még elvisel az lc4 annyit észre sem venni
Nekem is van még Zolinál 5L
Dizelbol 200.
na de én kb ennyit is vettem
Nekem.még 80
nekem még mindig van vagy 40 liter a tavaszi olcsó benzinből, de most már lassan én is elkezdem a motorozást
De legalább mehetsz nyugodtan motorozni
olyan ötlet ami jogilag is jó ötlet.....
ilyen nekem is van, nem ok nélkül gyártom a kardokat
mesélheted a vaknak, hogy virrad
Ha nem jár iskolába,akkor családipótlék sincs.
És mi történne ha a kormány azt mondaná, innentől aki nem nem dolgozik ne is egyék? Ahogy megszüntetné/szigorítaná a segélyezést, a baloldal azonnal lecsapna rájuk. Rögtön beígérné Ferike a dupla segélyeket alanyi jogon, a szavazataikért. Szóval ez nem Orbáni találmány, ugyanúgy megcsinálná az ellenzék is.
Hogyne lenne ötlet, csak a libsik egyből ajvékolnak ha a fekete mellényes gárda elkezd sétálgatni a környékükön
ha a gazdaságot nem állítja le, akkor leszarom... csak még egy ilyen leállás, mint tavasszal és az ország leadja a szerelést.... most kaptuk meg a következő, több mint 180MRD Ft hitelt az eu-tól... sztem nem lesz botzár, nem tehetjük meg... legalábbis ebben reménykedem.....
vagy 15-20 éve pont ennek az ellenkezője volt végrehajtva
az addigi 5 ezer családi pótlék és az 5 ezer adókedvezmény helyett lett 10 ezer a családi pótlék
innentől ugrásszerűen emelkedett a cigány szaporulat

ha most elveszed a pénzt éhezni fognak és vadabbak lesznek mint a migránsok a jelenlegi jogállamiság nevű viccben
Legyen 8 kqrton,hetfotol seki-sebe.
Te sem vagy liberális. Amikor a szegény kisebbséget kell támogatni, meg a migriket símogatni, a buzikat puszilgatni, meg a biciGliseket kell védeni sehol nem vagy, pedig ez az igazi liberalizmus, nem az hogy az van amit te akarsz.
Akkor ma este még elrohanok a Lidl-be 2 karton Argusért....