Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te csak maradj otthon
Egész kedvet kaptam a biciGlizéshez....
Az agyatlanság miatt utáljuk, nem a kerékpár miatt.
A végére eléggé belelendül
http://youtu.be/XZjddFmadQc
Na látod? Meg is van az értelme, jobban pörög a biznisz mint amikor fizetni kell a parkolásért
Az a két dolog együtt jár, mindkettő a homárság jelképe.
ez mekkora hülyeség... ha megszűntetik a zöld rendszámos autók ingyen parkolását, leszarom... meg fogják idő kérdése... pont addig használom a lehetőséget, amit azért kapok, mert nem szarom tele a szar levegőjű várost rákkeltő kipufogógázzal..... itt nem erről van szó, de ha nem érted, nincs időm elmagyarázni
Azt hittem, ez a homár fiú már csak villanyautóban biznyicel, de ezek szerint még az ájfónt is tolja Mindegy is, csak nézettség legyen!
Én is
Azon nem csodálkoztam, hogy Bogyó nem érti, de hogy te se Neked (és egy kis csoportnak) járt valami, ami másnak nem, és most mindenkinek jár - tehát egy előjogot MEGVONTAK
Ha meg az autósokat kedvelné, akkor a levegő szennyezettsége miatt gyűlölnék
Ha van kalap rajta azért.......
Döntsék már el melyik a jobb!
Akkor inkább ezért "gyűlöljék"!
Nem nézem meg most, de biztos ezért marad a 11 pro most.... meg azért mert tavalyi, majd 2-3 év múlva az akkori...
Gergelyünk minden autót gyűlöl,a fidesz szín csak halmazati tétel.
Átfényeztetem Inivel döglött szúnyogos (3D hatású) zöldre....
Megéri e nekem az F2 ingyen szifon 12-je?
Már amit átad nekem.

http://youtu.be/KsTrYwkp5ms
De nem nekem.
Amint karigeri lesz a minszterelnök bicikliország leszünk,szóval mehet a zúzdába.
Jól van járnak a kozteresek.... repkednek a bilincsek.... a várakozni és megállni tilos helyek is tele vannak parkoló autókkal
A Fidesz színű rettenetet sem túrták még ki a helyéről.
Én ma is tudtam.
Mindenkinek jár.... annyi zöld rendszámos auto van, hogy el is adnak belőle.... parkolni nem lehet....
Attól az ő jogai nem csorbultak - csak hát ugye az irígység....
Igen, tulajdonképp csorbultak a jogaid - most a plebs is megkapja ingyen azt, ami eddig csak neked járt !
Bogyó, kapcsolgattam a TV-t, és valami vitaműsor ment fideszes-dk- közt. Család támogatásról kérdeztek, azt mondja fidesz: "hirtelen össze se tudom számolni, hány féle családtámogatási és lakástámogatási konstrukció van... a gyurcsány kormányét viszont egy szóban is tudom: devizahitel" a dk-s csak nézett
Senkivel, ti húzgáljátoke gymás pechét.
Kivel vesztél össze?