Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt egy hülye haver. Mini Cooperje volt. Volt amikor bement vele a sorok közé
Nekem riasztos abus van. Azt nem felejtem rajta, mert visít.
Biztos tied az a gyerek?
Hát biztosan.
Én csak azt tudom, hogy nyáron az összes ilyen szerelvényekkel, meg a nagy bagger vasakkal mind ott állnak a kocsik között.
Ezt a példányt meg elkezdtem méregetni s nekem kb. olyan 140cm szélesnek tűnik, anno az első swift 1590mm volt.
De simán lehetsz te az ügyes kivétel.
Én személy szerint nem szeretem ha nem a kormány a legszélesebb tartozék a motoromon.
Én meg Kupectől vettem anno egy Abus tárcsazárat harmadáron (bolti ár kb. 35 ezer pénz volt, 11-ért lett az enyém), szerencsére még nem felejtettem el indulás előtt kinyitni.
https://www.abus.com/hu/Bizton...(variant)/44670
Ja és egy blöki szarul fotózva.
F2 től mielőtt kibujna az elírás miatt.
Eddig mindenki baszttott hogy mé csak így.................
lassan kézbe tudom venni az ájfón 12-est, amit majd megkapok 2-3 év múlva
gyerek rendelni akar egyet, azt mondja inkább telefonra költ mint szifiliszes kurvákra
nekem egy huszonezres multlilock lakatom van és a lánckerékre pattintom fel ha kell
kb mint a féktárcsa zár csak nem bassza szét a féket a buzija

Akkor mostantól MI11 ultra-t kérek F12-től.
INGYEN.
Motoros barátomnak a hajdani kis (125-ös!!!) Varaderoja nézett így ki, de azon volt hátsó doboz is!
Úristen
Nem sokkal keskenyebb a zzr givi lommal. El lehet vele boldogulni. Nyilván nem lendületböl megyek be a sorok közé, de egy két telefonálos picsán kivül nem szokott gond lenni. Azokkal meg egyébként se könnyü ha sikerül faszul megállniuk
Az tuti.
Azért nem értem, mert ezt főleg akkor követik el ha nyaralnak, jól akarják érezni magukat, erre agyig beöltözve, egy idegen helyen, ácsorog a tűző napon, a dugó végén mert így senki sem képes előre menni.
2 es az also villahidhoz fűzom,pont felér a sisakhoz,es a tankra rakott kabat ujjan at a lakathazhoz.
Ez nagyobb pakk.
Tényleg! Az meg csak 920 Ft!
Akkor meg nem lenne egyszerűbb letakarni törölközővel, mint a strandon?
Ja! Arra mondjuk elég.
A feledékenységre gyógyszer kell nem lakat.
Itt most a sisakok, kabátok felfűzéséről volt szó, ami jól jön ha tele a doboz.
Most miért? Gondold el milyen jó, nem borul fel a motor, mert szépen feltámaszkodik a dobozokra
Na de komolyan. Szerintem ezt lazán le lehet tenni egy hajtűkanyarban
Így már "csak" annyira széles mint egy swift:)))
Ha fizetnének érte sem motoroznék ilyen módon.