Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Működik a mol limotól a GreenGo-ig több cég,de szerintem marginális a forgalomcsökkenésre a hatásuk.
ez a kölcsönzés nem feltétlen a 1000 lakosú falukban lesz szükséges
városokban van inkább gond a parkolással meg a kocsik tárolásával
amúgymeg mindjárt itt lesznek az önvezető autók jönnek-mennek igény szerint
Mert biztos nem akarsz majd bebuszozni Körösre vagy Kecsdókemétre, hogy átvedd a hétvégi járgányodat.
Nem Pestről volt szó, hanem mondjuk a Te kicsiny faludról. Az ottani kölcsönzősnek hány kocsija lesz szerinted?
Szép reggelt kívánok motorosok! Nem ilyen szrt mint ez a mai! No Allah növessze hosszúra Nektek!
akkor lesz neki 110 autója vagy 1110
amugymeg lassan a kenyérpirító is internet képes lesz előre le lehet foglalni mindent mint a szállásokat
és úgy gondolom nem 10 autó lesz egy városban kiváltani ezer autót
Van a kölcsönzőnek 10 db különféle autója, ebből kilencet már előtted kikölcsönöztek. Most vagy elviszed a tizediket (legyen az bármiféle) vagy nem mégy sehová azon a hétvégén.
ezek is okyan dolgok hogy ha nem jön a bkv busz akkor majd egy barkas jön majd helyette?
ugye hogy nem

aki minden nap használja vagy nagyon sűrűn az egyértelmű hogy nem fog bérelni
de aki évente 1x elmegy a tengerre meg 3 havonta a mátészalkai nagymamához az minek tartson kocsit ha lenne normális kölcsönzési rendszer?
Akkor mi van, ha azon a hétvégén a kölcsönzőnél csak egy Daewoo Matiz szabad? Abban fogsz aludni?
ha pl 30-50 ezet egy hétvége és évente 10 alkalommal vagyok kint akkor határeset egy 5 millás furgon megvételéhez képest
ha 30 hétvégét évente akkor megéri megvenni
ha 5 hétvégét akkor bérelni jobb
...vagy Karitól
Na de két méter széles lesz a motorod a 2 oldaldoboztól, mert a létező legrosszabb helyen van a két forró kályhacső, kénytelen vagy messze vinni a konzolokat.
Le kell.venni az üléspupot vagy konzolt tenni a motorra
Nem neked kell. Freelac akar előtted hajlongani
De lehet hogy csak ugyan az a fóbiátok...bár ő nem mondta hogy utálná az anyósa kutyáját
Erre igen, de nem ez volt a kérdés: az üléspúppal ellátott, felül lévő két kipufogós régebbi modellt hogyan lehet felcuccolni?
Azért megnézném hogy mész ki bérelt közösségi autóval horgászni éjszaka, és mennyire alszol benne nyugodtan, mikor tudod hogy ketyeg a percdíj
Á én olyat soha nem használok
Ja, es megtalaltam, siman lehet pakolni ilyen motorra.
Pontosan.
A fizetos parkolok arra valok hogy kurvagyorsan intezd el ami kell es huzz a picsaba, van mas is aki ugyet akar intezni.
Mondtam hogy lusta seggek nem?
Az emberek valamiért nem szeretik a fizetős parkolóhelyeket.
Karira kérjen bringát!