Aha, nálunk kulcsos autók vannak. Szerinted melyikbe szeretnék beleülni úgy, hogy nem tudom, milyen cigány hajtotta előttem, takarította, v agy mit szállított benne, mibe ültetetem a gyerekeket és mivel megyek a tengerre?
Soha, soha, és soha.
Ez nem pénz kérdése, ez az elvek, amiből csak kurva nagy erőszakra engedek, illetve nem is engedek, csak meghajolok.
De félreértesz. én NEM vitatkozom az elektromos hajtással.
Én a burkolat, cuccolás hiánya miatt nem a sárga, drótból hajtogatott DH-ra hajazóval járnék - kivéve amikor szórakozni akarok.
Ennyit írtam.
Itt is van előny és hátrány meg ott is. Amikor vettem a mostanit (a tolvaj remélem a húga, az öccse, a bátyja, a nővére, az anyja-apja temetésére ment amikor ellopta, akik egy borzasztó karambolban mind elevenen elégtek), akkor éppen azt találtam megfelelőnek, ami van, meg mint írtam tetszik is a kicsit nagyobb átmérő a váznál.
A vásárlásnál a boltos meg akart vezetni, ez abban csúcsosodott ki, amikor a kulacstartót akarta eladni. Amit kiválasztottam, az egy acélszálból van, mondjuk 3 mm átmérővel, míg valami kevlárt akart rámtukmálni a súlya miatt. Mondtam neki, nemár a pár gramm legyen a második helyezés az arany helyett... de, mert a 8-gramm helyett a 11 gramm sokat számít.
Persze, oké, azért én a tizedébe kerülő acélt választom.
Lehet rá, nem emlékezni
Soha, soha, és soha.
Ez nem pénz kérdése, ez az elvek, amiből csak kurva nagy erőszakra engedek, illetve nem is engedek, csak meghajolok.
Én a burkolat, cuccolás hiánya miatt nem a sárga, drótból hajtogatott DH-ra hajazóval járnék - kivéve amikor szórakozni akarok.
Ennyit írtam.
A vásárlásnál a boltos meg akart vezetni, ez abban csúcsosodott ki, amikor a kulacstartót akarta eladni. Amit kiválasztottam, az egy acélszálból van, mondjuk 3 mm átmérővel, míg valami kevlárt akart rámtukmálni a súlya miatt. Mondtam neki, nemár a pár gramm legyen a második helyezés az arany helyett... de, mert a 8-gramm helyett a 11 gramm sokat számít.
Persze, oké, azért én a tizedébe kerülő acélt választom.
Bár most nézem hogy nem is legális csak szarnak rá
SM van.