Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép, hosszú románc volt.

Lehet rá, nem emlékezni
Végülis: Zoli és Clam felejthetetlen dolgaira emlékeztet.... {os8
Jó helyen van az itt is.
Nemide, viccekbe....
Nem az a buzi, hanem aki ... nem lőtt célba.
Mindig lesznek egyenlőbbek, akiknek megjár a saját.
Aha, nálunk kulcsos autók vannak. Szerinted melyikbe szeretnék beleülni úgy, hogy nem tudom, milyen cigány hajtotta előttem, takarította, v agy mit szállított benne, mibe ültetetem a gyerekeket és mivel megyek a tengerre?
Soha, soha, és soha.
Ez nem pénz kérdése, ez az elvek, amiből csak kurva nagy erőszakra engedek, illetve nem is engedek, csak meghajolok.
De félreértesz. én NEM vitatkozom az elektromos hajtással.
Én a burkolat, cuccolás hiánya miatt nem a sárga, drótból hajtogatott DH-ra hajazóval járnék - kivéve amikor szórakozni akarok.
Ennyit írtam.
Itt is van előny és hátrány meg ott is. Amikor vettem a mostanit (a tolvaj remélem a húga, az öccse, a bátyja, a nővére, az anyja-apja temetésére ment amikor ellopta, akik egy borzasztó karambolban mind elevenen elégtek), akkor éppen azt találtam megfelelőnek, ami van, meg mint írtam tetszik is a kicsit nagyobb átmérő a váznál.
A vásárlásnál a boltos meg akart vezetni, ez abban csúcsosodott ki, amikor a kulacstartót akarta eladni. Amit kiválasztottam, az egy acélszálból van, mondjuk 3 mm átmérővel, míg valami kevlárt akart rámtukmálni a súlya miatt. Mondtam neki, nemár a pár gramm legyen a második helyezés az arany helyett... de, mert a 8-gramm helyett a 11 gramm sokat számít.
Persze, oké, azért én a tizedébe kerülő acélt választom.
Nem fáraszto egy kattintás meg pár betü leütés az egész
Azt tudom, nekem sincs. De a viber jó dolog
Oké köszi mindenki nevében!
Majd holnap, most antiszockodok.
Pedig várnánk páran...
Had ne kelljen,letapadtam mit az iszap. Kutyasetaltatas volt. Huz mint a mozdony.
Telepíccsé fő egy vibert na.
https://mlzphoto.hu/2015/05/25...
Bár most nézem hogy nem is legális csak szarnak rá
Faszbukom sincs.
SM van.
Köll az óccsó sezlony.
Ja értem a problémát, ha nincs szín, nincs mit megváltoztatni, ha meg nagyon rányomom a kontrasztot, akkor meg nem élethű.
Elég szar lehet az a csoport, ahová zolira van szükség
Pedig tök jó. Ne légy maradi, ott nem akadnak rád mint. a fészen