Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Buszra én sem ülnék, gyalogolni meg már vagy 10 éve baromi lusta vagyok. Ha KELL menni, akkor én sem ijedek meg, de ha egy-két nappal halogatható a dolog, akkor minek kockáztassak? A nyárigumis, belém csúszó, "régi Swiftes" mazsoláktól félek leginkább...
Ilyenkor reggel általában taxival megyek, mert egy évben az a 6-5 alkalommal 900 forint (mínusz amennyiben az autózás lenne maga) pont megér ennyit.
Mehetnék gyalog is, akkor 40 perccel előbb kellene felkelnem, amit azért nem teszek meg, mert soxor éjszaka hullik a hó, és reggel amikor a szokásos időben ébredek, akkor szembesülök a tényekkel.
A bringa? Nem akarok izzadtan ülni egész nap az irodában, másrészt mindig bemegyek valamelyik boltba joghurtért a boltba (vagy valamiért), és a bringán cuccolni sem szeretnék, másrészt a bringát nem hagyom kinn a bolt előtt, martalékul a cigányoknak.
Nyugavér csikánó!
Csak pont előtte olvastam ezt az ökörséget, hogy mikre rá nem érnek emberek.
Engem nem zavar a keresztje.
Ifjú titánként imádtam!
Jelenleg már túl nagy a forgalom az ilyesfajta élvezetekhez, meg az ember "feje lágya" is benőtt - drága a kocsi javíttatása egy rosszul sikerült "játszás" esetén. Szóval nem.
Szerintem brutálisan túlárazottak ezek. Igaz már egy sima bringa is túlárazott.
Max 150 ezret vagy max 50%-ot adnak!Amelyik a kevesebb.
Szegő Péter
hvg.hu
Megvan nekünk is a saját Trianonunk. Mindenkinek a magáé. Még a zsidóknak is.

„Megvan nekünk is a saját Trianonunk. Mindenkinek a magáé. Még a zsidóknak is. (...)

Szlanicát, a mi Bözödújfalunkat ne keressék a térképen: a negyvenes-ötvenes évek fordulóján épült Árvai-víztározó fenekén van, akárcsak részben vagy egészben öt másik falu: Hámri és Oszada teljesen, Bobró, Námesztó és Usztye részben. Ezeknek a falvaknak a szinte teljesen szlovák lakóit – ja, igen, arrafelé főként a zsidók voltak a magyarok, de ők a negyvenes-ötvenes évek fordulójára valahogy meghaltak – kitelepítették, főleg a Felvidék magyarlakta déli sávjába az etnikai arányokat megreformálandó.

Alajos ükapámat Námesztón jegyezték be, nyilván ott volt a legközelebbi hitközség. Kilencvenhat évvel később, 1940-ben történelmileg úgy alakult, hogy nagypapámnak be kellett szereznie a származását igazoló dokumentumokat, ő pedig törvénytisztelő állampolgárként bebizonyította az államnak, hogy echte zsidó. (Hírcsárdára és a Vakkomondorra már akkor sem lett volna szükség: volt nekünk valóságunk, mellyel a média említett szegmensei már akkor sem lettek volna versenyképesek, sőt.) E bizonyítási folyamat részeként Námesztóból kért ki nagyapjáról, az én ükapámtól születési anyakönyvi kivonatot, melyeket meg is kapott, Reich József rabbi aláírásával.”

Van még kérdés?
Amit tekerni vagy löködni kell izombok az ki van csukva.
Amugy a szekularizacio az EGYHAZ es az allam szetvakasztasa,nem a hivek baszogatasa.
bár motorosok vagyunk(kivéve pipi) ha nem tudnátok lehet pályázni pedelec biciklire 50% támogatással
így sem olcsó de azért nem mindegy hogy 800 vagy 400......
bár motorosok vagyunk(kivéve pipi) ha nem tudnátok lehet pályázni pedelec biciklire 50% támogatással
így sem olcsó de azért nem mindegy hogy 800 vagy 400......
amúgy ha azt a pár napot tudsz gyalogolni úgy gondolom nem nagy a táv és kb egész évben lehetne biciklizni
Inkabb szereznej egy bazinagy keresztet,csak hogy ne legyen igaza
Te nem olvasol? Ez elfogadhatatlan! Szegény vallásilag elnyomott muszlimok hiába ölik a papokat?
"Lehet, hogy tök mellékesnek tűnik, mindenestre ha én lennék a miniszterelnök, megkérném a Nemzet Cilikéjét, hogy közszereplései alkalmával legyen kedves levenni a keresztet a nyakából. Szekularizáció mint olyan

- írta Szegő Péter újságíró közösségi oldalán"
azért ez nem teljesen ugyanaz
pl nekünk is úgy volt hogy ha épp esett a hó akkor nem mentünk mert tökmindegy hogy hétfő vagy szerdán vagy szombaton megyünk a teszkóba
de ha menni KELL és inkább megyek gyalog-busszal-stb mint kocsival a hó miatt na az az idiótaság
szegény öreglány is baktat egy km távot 2-3 nagy táskával, felszáll a buszra zsötyög egy órát és még kecskeméten is baktat másfél kb távot
persze hóesésben csúszós úton, mert ha a kocsi csúszik akkor a cipő is
És az élvezet, amit a hó adta autózás nyújt? Sajnos már egyre ritkábban.
De hagyjuk, hadd legyen Neki is valami kis öröme!!
Aham.... gyanús vagy te nekem
https://index.hu/belfold/2020/...

Ez a suttyó pont 50-el ment? Min csodálkozott, amikor jött az oszlop?
májnagyobbodás
Nem én voltam. A 13 az különben is szerencsétlen szám.
Évi 3-5 napról beszélünk.
Amúgy meg az a baj, hogy a sok büdös proli pontosan így gondolja, ahogy írod, és a nyári, lerajázott gumival indul útnak rossz viszonyok között is, és én hiába megyek a befizetett biztosítással, akár szöges gumival lépésben, ha a buzija oldalról érkezik egy kereszteződésben állóra fékezett kerékkel a régi koszladékával.
Esetleg ha megkérdezném ilyenkor, mégis miért?, azt felelné, jaj, hát anyukám nagyon beteg, kell neki sürgősen a gyógyszer mert az alkohol miatti májnyabbodás miatt már végstádiumban van...
De ez engem nem nyugtatna meg, meg esetleg téged sem ilyen szituációban.

Hát ezért.

(Az egyéni okokat most le sem írom, hogy zsákutca jellegű utcában lakom, ami a kijárat felé emelkedik, amit SOHA nem tolnak le, mert a hótoló sem tud kimenni, ezért minden ilyen időszakban jégpáncél van az úton még akkor is, amikor a szomszéd utcában már SZÁRAZ az út.)
Nnnna melyikőtök próbált betörni a 13. kerületi lakásomba? most jelentkezzen.....
Sőt kitette a ruha alól, hadd látsszon!