Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy én is idióta vagyok, de szerencsére (a munkám miatt) megtehetem, hogy az évi 4-5 nagyon havas, nagyon pocsék napon ne üljek autóba. Boltba 1 nappal később is el tudok menni, amikorra legalább latyakká olvasztotta a sózás a 10 centi friss havat. A vizes latyakon autózni egy minőségi téli- vagy négyévszakos gumival nem nagy kunszt.
vannak ilyen idióták
pl a szomszéd utcában is, nyugger banda a lányuk kecskeméten, aztán pl ha esik a hó vagy egyéb szar idő van akkor busszal megy a mami a lányához a kocsi meg a garázsban áll
Ütve csavarozóval vedd ki. Mással nem lehet, ha be van gyógyulva.
Tényleg egész jó!
Így legalább nem feledi, hogy kit öltek meg
Ha a hóban gyalogolsz, akkor tényleg hülye vagy, mert a tárgyak vannak értünk s nem mi a tárgyakért!
Lehet vigyázni a dolgainkra, de hogy azért vigyázzak valami használati dologra, hogy majd később többet érjen, de addig az én kényelmem csorbuljon,az az én olvasatomban agyrém.
Na tessék!
Megint nem vette le azt a k..va keresztet a nyakából!
Ez igaz. Devilbiss koppintas.
egy fasza pisztoly már fél siker
a 3 ezer forintos lidl festékszóróval a profi is szarul fest, nekem is egy egész drága cuccot adtak hogy avval maszatoljak
Elso proba, hobbi amator szint, garazsban fujva nem rossz, szerintem.
Így van,ezeknek általában a vedlő festék a legkisebb bajuk.
Na meg hát annak is örülni kell ha egyáltalán az olajat cserélikbennük.....
Céges esetén biztos nem jellemzö mert ott azért nagyon sok auto költsége lenne, ami már számottevö összeg
Amikkkel a sracok jarnak a cegnel azok full szigetelt hutos autok, a gyogyszer miatt.
kb 4-5 evesen 700e km van bennuk, az elso tulajnal, es nem olyan gyors a csere mert a hutos szigeteles alegkondira kotott huto es a kurvadraga dometic lada ami a kifejezett hutott cucchoz kell sem olcso.
igy neki nem lenne mindegy, de igy is lehaggyak, van vagy 50-60 auto.
Az első tulaj miért tenné?Bőven kitermeli az árát így is,belerak 6-700 ezret,majd eladja.Így is úgy is megveszik vagy beszámítják,pont leszarja.
Amúgy én nyáron öntöttem a tankba egy deci 2T olajat is, hóban-latyakban sosem használtam, évente olajcsere (pedig 5-7 ezret mentem vele általában), két évente dobfék takarítás-karbantartás.
Mindig basztattak, hogy milyen hülye vagyok, hóban gyaloglok, meg nem kell ilyen sűrűn olajcsere, meg izé.
Aztán amikor eladásra került, pontosan EGY nap alatt jött a vevő, mert a környezetemben MINDENKI tudta, hogy a hülye eladja az ilyen módon tartott autóját. És relatíve kurva jó áron adtam el, alku nélkül.
Amikkkel a sracok jarnak a cegnel azok full szigetelt hutos autok, a gyogyszer miatt.
kb 4-5 evesen 700e km van bennuk, az elso tulajnal, es nem olyan gyors a csere mert a hutos szigeteles alegkondira kotott huto es a kurvadraga dometic lada ami a kifejezett hutott cucchoz kell sem olcso.
igy neki nem lenne mindegy, de igy is lehaggyak, van vagy 50-60 auto.
Kevesen elörelátoak ilyen szinten. De tényleg az egyik legjobb megoldás.
Amíg dizelem volt, két évente kivetettem az év végén esedékes olajcsere alkalmával, befújták rézpasztával és mehetett vissza (kis tisztogatás után persze).
Tudom, használt autónál megette a fene az ötletet, csak írom.
Amugy nem sok pénz, pár tizezer ha csak az eleje kell szintelennel
Pedig én is.gondolkodtam rajta. Bár én a kavicsok miatt inkább. Aztán elmaradt mindig valami.miatt most meg mér mindegy
Az első tulaj azért fóliázza le sok pénzért, hogy majd az ötödiknek jó legyen?
Ne legyél már ennyire liberális gondolkodású....
Közbe eszembejutott a csodaszer neve würth rost off. Elég sok mindent szétszed, izzito kiszedésnél autoszerelöismwrös is ezt használja
Azokon nem latom.Az utakon, ugy mint a ducato, boxer, jumper harmasnal.
Ezert is mondtam hogy az elso tulaj spur, az elejet le kene foliazni szalon utan es nincs gond.