Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fix,alapozni kell.
Nyaron?
Farmer,polo,galos kabat.
Robogon szmokingban jarsz melozni?
a bicikli miért izzadós? én egy csomót jártam dolgozni vele 2x19km távot reggel sosem voltam izzadt, pedig dagadt vagyok mint jabba 117 évesen
hazaúton du kettőkor ha siettem akkor tényleg volt izzadás de csak ha ilyen 25+ fok volt
Ja hát az úgy persze.
Ha elég a hatótáv, akkor miért ne lenne jó közlekedni?
Töredéke probléma van vele mint egy belsőégésűvel.
Ezek meg ahogy nézem inkább terepre vannak, nem is közlekedésre.
Nekem egy oldscool bringám van. Japán gyártású CroMo vázas Raleigh országúti. Pár éve le akartam cserélni, de 250ezerért csak szarabbat kaptam volna, szóval maradt, kicsit felújítottam, így meg kielégíti minden igényemet.
1+4 ember nekik 10 a zsebbe, és már meg is van a 400
a jó számla a lényeg
Hát, aki olyan ruhában jár dolgozni, annak igen.
A lényeg az, hogy kurva drága így is. Főleg hogy a kedvezményt is csak akkor igényelheted, ha bizonyos (gondolom: erősen túlárazó) kereskedőktől vásárolsz. Nem tűnik nagy biznisznek....
Mi kell rá,kinai doboz meg kopogos idomok?
Biztos igazad van,de én nem látom hogyan.
ne gondoljátok már hogy okosabbak vagyok tőlem
4 kiló egy jó számlával simán megvan
Az elektromos hajtást tekintve kétségtelenül igen.
A formáját (kivitel?) tekintve ez maximum hobbyra az erdőben.
Pedig ez a jovo.
Mindegyik szélsőséges volt.
Az évek száma is, meg a rutin is. Mindegyik kevés.
Anya szomorkodik egy kicsit a mai nap.
...hiánya
Ezt sem értem annyira. Szórakozásnak meg ujjgyakorlatnak a műhelyben teljesen jó.
De közlekedni? Kell egy 125 4T robogó, minden szempontból megfelelőbb szerintem.
(Azért kipróbálnám.)
Nekem most egy Vedora Comp Pro van, nem gyári, hanem egy jobb telóval (ami nem biztos, hogy jó ötlet volt, de akkor annak tűnt), meg fékcsere után volt 140 ezer, közúti hobbyra szerintem teljesen megfelelő.
Egy könnyebbet el tudnék képzelni, de menőségben azok sem jobbak semmivel.
Egyszer a Balcsi déli oldalán mentem egy kölcsön Scott országúti kerékpárral, a srác nem merte megmondani mennyi volt, de az biztos, hogy a kisujjnyi méretű gumi miatt a gödrökre kellett figyelni és nem a tájra meg a forgalomra. Ahol a kerékpárutat utca keresztezte és a kerékpárút a járda is volt egyben, ott le kellett szállni róla és kézzel le- és felemelni a járdaszegélyen.

Szóval igen, drágák a kerékpárok, néha megmagyarázhatatlanul, de néha meg feleslegesen nem megfelelőt vesznek. mint amikor valaki több százezerért vesz bunkófont.
Süt a nap! Motor mosásra alkalmas az idö közbe meg teszt kör a zölddel
Aztán eltesz elcsomagol télire.. hacsak valami.napsütéses idö be nem esik még karácsonyig.....
Jó narancsos, kezd újra
A rutin.meg az évek.....
Állitolag szegény vagy, egyetlen kicsike lakásban.szorongsz hitelekkel terhelve. Akkor most hogy is van?
Miért? nem ott tartod az ajándékba kapott 800ezres iPhonokat?
Én csak a hóesés első napját hagyom ki. Megvárom míg összetörik magukat a mazsolák és hazaérnek, aztán lehet kilincsel előre csapatni minden kanyarban....mondjuk a Priusban csak ezt utálom az a szar még hóban is atom stabil és kézifék sincs rajta de szerencsére van fapados céges autó annak lehet adni
Egy ilyesmi jo lehet.
Melosjaratnak.

http://youtu.be/B1-vh3m6zI8