Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah es öcsem beujitott egy ancel x6-ost.
OBD diagnosztika.
Megmeri a vizhofokot valos idoben.
Emagon csunyan draga.

https://m.emag.hu/ancel-x6-aut...
Remélem nem. Mindig pont középen áll a vízhőfok mutatója (90 fokon), persze lehet hogy nem is mér semmit. Fhansziáktól kitellik....
A minap kinyirtam a faszantos lidli orrfureszemet,de sebaj azon melegeben vettem masikat,ha gondolod siman le tudom a renyot is kompaktálni elvezhető 180 kilos sulyra.
Bonusz hogy siman nem marad rajta fidesz szin.
Felfözi a vizet?
Háááát, AZ. De ha nyomod neki rendesen, akkor jön mellé egy shhhhh is.
Attol még kerregő varrogep.
Akor az triumph....
Sor3, öcsém S-O-R-H-Á-R-O-M!
Ezre turbos benzines varrogeppel?
Nem, ez rönyós.
Ez nem o1g-s? mi van veled?
A fene azt a lágy szívemet....
Oszi nem ir ide. Amugyis azt mondtad amnesztia csak ujévkor van
A féltető a legjobb az autónak. Egy zárt garázs sokkal rosszabb, pláne ha még fűtött is.
Tuja kuka,amugyis az a rohadt noveny a kert pestise a hullo leveleivel.
Nem bántjuk a tujákat, 22 éve nevelgetem őket.
Ő volt az első Clio-m, itt még garázs nélkül. Egy évvel később (kb. 15 éve) neki épült....
Ki kell vágni a tujákat és keresztbe építeni egy 3oldaláról burkolt féltetőt. Aztán egyenesen be lehet ugratni
Egyébként meg teljesen jól van ez így, semmi keresnivalója egy nagy tégla garázsnak egy 12,5 x 20 méteres, zsebkendőnyi telken. A növényeket többre tartom ennél.
Honnan? Körbe házak és téglakerítés.... A motort hátra tolni is művészet - ezért sem veszem elő 150-200 km-nél kevesebbre (az itt van hátul, a fáskamra előtti nyitott tető alatt - jobbra lenne....)
Picsanak nem ide allsz be?
Nem emberi tartózkodásra szolgáló építmény építése, átalakítása, felújítása, valamint bővítése, amelynek mérete az építési tevékenység után sem haladja meg a nettó 100 m3 térfogatot és 4,5 m gerincmagasságot
simán elfér ebben egy garázs.... még egy nagyobb suv számára is
Nono! A ház mögött is vannak ám óriási területek!
Ezen az udvaron sem kell füvetnyírni