Én a pet palackos literes borsodit szeretem.Jobban mint a dobozost.Üvegest viszont már régen ittam,pedig az a legjobb.Lehet mennem kéne a kocsmába.Ha kimászok ebből a retek vírusból persze.Ma is,meg tegnap is jöttek a rendőrök ellenőrizni,hogy itthon vagyunk-e.
Nekem ott merülnek fel aggályaim az ásványvizet illetően, hogy mitől őrzi meg a minőségét egy évig akár napon tárolva. Ettől függetlenül megiszom, de otthonra próbálom kiváltani szűrt/tisztitott csapvizzel.
A mondeoban is van hőfokmérő óra,de csak dísznek jó.Elindulok hideg motorral.A mutató egyszercsak elmozdul 2mm-t,utána párszáz méter után negyedig mozdul ki,majd még párszáz méter,és tovalendül középre.Szóval 4 lépésből éri el az üzemi hőfokot plusz 10-12 fokban kb másfél km alatt az óra.
A baloldalnak sose jó semmi amig nincs hatalmon és nem lophatja el az összes lóvét, amit az uniótól kap. Nézd meg karigerit, minden második szavában a pénzt emlegeti, hogy mire nem ad a kormány pénzt neki.
Ez jó sör?.........hát kinek mi. ...az tény, hogy olcsó, nem vagyok valami gazdag, de azt a keveset amit megiszom inkább olyanból teszem ami ízlik íz alapján is nem csak árügyileg.
Eszembe sincs ez a 07-15ig szerelősegéd meló pont nekem való. De mehetek akármikor csak a 8órám legyen meg. Meg jobb fizu egy műszakban mint folyamatosban azt pótlék sincs.
Gondolom mert leszóltuk páran 1-2 hónapja............az ilyen minőségűt legfeljebb ha mennyiséget tervez valaki inni akkor az ára miatt érdemes, de ha csak napi 1-2 csúszik le akkor nincs mentség.
nekem ctek van kicsiből is mert egy csomó 2ah akkut kell töltenem
kocsihoz meg a régi tekerő gombos ruszki van annyi változtatással hogy egy 50amperes diódahíd van benne a gyári helyet
pedig sok embert ismerek aki csak ásványvizet iszik
kocsihoz meg a régi tekerő gombos ruszki van annyi változtatással hogy egy 50amperes diódahíd van benne a gyári helyet