De ezt a trükközést meg csalást miért nem bizonyítékokkal megtámogatva a rendőrségen vezeted elő? Egyébként pont ugyan úgy a másik oldal is a saját holdudvarának játszik minden nehezen "összelopott"(csak hogy jó baloldali liberális módon fogalmazzak) forintot.
A szerencse teljesen más kategória Viszont rengeteg autón látni, sőt az én vivaromon is pont ez volt a gond. Évek multán egyszer csak megindult aztán tenyérnyi felületeken fehéredett be és hullott róla ha megpiszkáltam.
nekem a boltos azt mondta a lakk keményebb mint a festék, nem értek hozzá
azt mondta erre a lakkra pakolhatja az asszony a bevásárló táskát 20 évig is akkor se jön fel mint a gyári
Ugyanmár Sajnálod a dk-tól hogy nem ők lopják el a dupláját na azok nem is hugyoznának csak a mi fejünkre, azóta már a te szomszédod is valami nepáli haramia lenne
Nem kell Gyurcsány. De a diktátorunk sokkal jobban járna (meg mi is...) ha nem akarna állandóan széllel szembe hugyozni, és kevésbé támogatná a korrupciót. Lehet egy év alatt kevesebb pénzt tudna elsíbolni a holdudvarának, de nem kellene aggódnia a következő választáskor, simán is nyerhetne, nem csak trükkökkel, csalással...
Nekem azt mondta a doki,ha tünetmentes vagyok,akkor bemegyek a táppénzes papírért azt lehet menni melóba.így hogy még krehálok,nem mentem be hozzá,maradunk itthon.
Hollandiaban nincs nepszavazas, van unios orszag ahol nincs alkotmanybirosag, stb.
Meg a Donath szerint is jogszabalyi lista szerint jok vagyunk, csak az osszkep.
cseszd meg ha minden jo hogy rosz.
a korrupcios lista ugy keszul hogy egy intezetben osdzeul 10 ember es leirja hogy ok ugy ERZIK magas a korrupcio.
Nem tenyek, ERZET.
ez olyan hogy ERZEM hogy te egy elkenseges bolsi kommenista vagy es utalsz engem nagyon.
ha szórsz rá 2k lakkot akkor sokkal strapabíróbb lesz a festés, nem is drága valami 4500 volt az egyik legjobb, másfél liter(1 lakk+0,5edző)
csak azt valami üres helyen fújd mert a lakknak kell vagy 4 bar aztán száll 10 méterekre, mindenhová bebújik
Míg az orvos vissza nem vonja.16-17.-én kezdett fájni a torkom,22.-én voltam teszten.A család többi részének ma járt volna le a karantén,de mivel vannak még tüneteim,így nekik is marad.Őket nem is tesztelték.A gyerekek is már kevésbé köhögnek.
A sarga DHL es mibd belul feher.
http://youtu.be/ddDd0nPCOC8