Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek mit szenvedtek egy sima feher DPD matricaval.
A sarga DHL es mibd belul feher.

http://youtu.be/ddDd0nPCOC8
Jon a jo oreg polt peterezes az ugyeszseggel.
Erre egyszeru a cafolat, vinne ki brusszelbe, ugy kell nekik mint egy falat kenyer, de nem.
Az indexre nehéz hivatkozni a bíróságon telexre is......
Ez konkrétan nem tom, a magyarországi autóik azok.
De ezt a trükközést meg csalást miért nem bizonyítékokkal megtámogatva a rendőrségen vezeted elő? Egyébként pont ugyan úgy a másik oldal is a saját holdudvarának játszik minden nehezen "összelopott"(csak hogy jó baloldali liberális módon fogalmazzak) forintot.
Ez fólia lenne? Nagyon állat,nekem bejövős.
nekem is olyan volt a tető, és most már az ajtók is meg a sárvédők is
de ezt már nem fogom lefesteni mert geci munka lecsiszolni
Matricázzak, fóliázzák mindet. Belül többnyire fehérek
A szerencse teljesen más kategória Viszont rengeteg autón látni, sőt az én vivaromon is pont ez volt a gond. Évek multán egyszer csak megindult aztán tenyérnyi felületeken fehéredett be és hullott róla ha megpiszkáltam.
Ehhhh... A UPS bezzeg tudja, hogy hogy néz ki egy rendes furgon.
hát ha nekem nem jött le akkor másnak se fog olyan kibaszott profi vagyok hogy ez volt az első autó fújásom
keményebb, ez igaz. Ebben nem mondott semmi valótlant.
Furgonra az dukál.....
Nem gyöngyházmetál fehér, csak a sima prosztó?!
nekem a boltos azt mondta a lakk keményebb mint a festék, nem értek hozzá
azt mondta erre a lakkra pakolhatja az asszony a bevásárló táskát 20 évig is akkor se jön fel mint a gyári
Ráadásul ha elbaszod a lakkot táblástól pereg le.
2k akril nem kell lakk.
Ugyanmár Sajnálod a dk-tól hogy nem ők lopják el a dupláját na azok nem is hugyoznának csak a mi fejünkre, azóta már a te szomszédod is valami nepáli haramia lenne
Forgalmi. Es varosi rejtoszin.
Nem kell Gyurcsány. De a diktátorunk sokkal jobban járna (meg mi is...) ha nem akarna állandóan széllel szembe hugyozni, és kevésbé támogatná a korrupciót. Lehet egy év alatt kevesebb pénzt tudna elsíbolni a holdudvarának, de nem kellene aggódnia a következő választáskor, simán is nyerhetne, nem csak trükkökkel, csalással...
Nekem azt mondta a doki,ha tünetmentes vagyok,akkor bemegyek a táppénzes papírért azt lehet menni melóba.így hogy még krehálok,nem mentem be hozzá,maradunk itthon.
Hollandiaban nincs nepszavazas, van unios orszag ahol nincs alkotmanybirosag, stb.
Meg a Donath szerint is jogszabalyi lista szerint jok vagyunk, csak az osszkep.
cseszd meg ha minden jo hogy rosz.
a korrupcios lista ugy keszul hogy egy intezetben osdzeul 10 ember es leirja hogy ok ugy ERZIK magas a korrupcio.
Nem tenyek, ERZET.
ez olyan hogy ERZEM hogy te egy elkenseges bolsi kommenista vagy es utalsz engem nagyon.
ha szórsz rá 2k lakkot akkor sokkal strapabíróbb lesz a festés, nem is drága valami 4500 volt az egyik legjobb, másfél liter(1 lakk+0,5edző)
csak azt valami üres helyen fújd mert a lakknak kell vagy 4 bar aztán száll 10 méterekre, mindenhová bebújik
Míg az orvos vissza nem vonja.16-17.-én kezdett fájni a torkom,22.-én voltam teszten.A család többi részének ma járt volna le a karantén,de mivel vannak még tüneteim,így nekik is marad.Őket nem is tesztelték.A gyerekek is már kevésbé köhögnek.
Most is demokrácia van, csak a balosok sokkal demokratábbak akarnak lenni. Kizárólag csak egymás közt.