Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint a szar
Mas furgonrol az orrarol nem mallik le ennyire, jo a sprinterek nagyon szarok, a tobbi nem annyira.
Bele fog szakadni
Mér pont utánna? Azt akármikor beletörheted
Nameg utana ha kesz, jon egy kibaszott izgi dolog.
Izzito gyertya csere.
Mindegyiken vékony fos. Azzal is sporolnak. Miota ez a robotizált meg sztatikus festékfelhordás van épp hogy csak takar.
Nem fog annyit menni nalam.
Amugy a ducatok gyari fenyezese egy hatar fos, vekony gyatra cucc.
De bizony az már a 100%
Ideális,de nem a 100%.
Ez sima fényezö cucc, vagy aládolgozos anyag?
Az csak az ezüst calciumnál nyerö, egészpontosan ott is 14.8 v. Sima olom akku ott már károsodik. Cellánkénti 2.4 v az ideális, az 14.4 v.
https://magyarnemzet.hu/ahelyz...
Ha már szóba került geri pénznyivákolása.....mer szóba hoztam
De,tökéletesen jó rá.A pur annyival másabb hogy ellenálóbb, a teherautókat munkagépeket kishaszonjárműveket ezzel festik.
Az nem a 100% amire azt hiszi a nép hogy az.
A 100% valahol 14,9-14,95 magasságában van,nem emlékszem pontosan.
Pedig azok a gyári habosodos gumiszerü cuccok kurva jok. Ha fujnának mindenhová nem csak pár tenyérnyi kritikus helyre biztos jo lenne
10 A 1mm2- ren már el megy stabilan.annyi meg biztos van......legalábbis vastagabbnak tünik mint a kistesoján lévö
Ja, azok igen trehanyak.
ha csak felhanytuk volna a gyari fekete ecoat cuccot es kivulrol letusszentettuk volna mar reg kesz lett volna.
de ket ev es lerohad, van aki a bardis matricat se veszi le.
Vezettem ilyen berlos autot, kilog a labam a lukakon ha rosszul lepek.
Ja 10A azon a vékony vezetéken...
Baszki több energiát belefektetsz mint a gyár
De szereti az, olomakku esetében mindenképp
A femtisztara megy egy besa F294/2epoxy primer, majd Dynacoat dyna filler 5+1hb erre megy egy Dynacoat topcoat pro autofestek,ha ez nem jo akkor nem jo.
De nem is szereti az akksi a 100%-ra töltést.
Ez nem igaz. A generátor sose fog 100%-ra tölteni.
Attól még a generátor feltölti azt az akksit.Tehát akár mekkora az az akksi az a generátor megteszi azt amit egy akksitöltő. Sőt,ahogy a villamosságis barátom szokta mondani,a generátornál jobb töltő nem létezik.
nem mondtam hogy raptort kell venni,én pur-t írtam.