Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az igazán szar az, hogy ez még várhatóan sokkal rosszabb lesz.....
Az Argus iható, de ez a szar nem nagyon..... ....miért váltottál?
tudod mi a szar? nem amit linkelsz hanem az hogy anyámnak tegnap kértünk időpontot a reumatológiára
vagyis kértünk volna mert idén már nincs időpont mert betelt
jövő évre meg még nem is tudnak adni
Akkor erre iszunk. Utána meg arra.
A kicsiből nekem az Aldi-s van, 7 éve vettem és még bírja. Akkoriban 3990,- forint volt, manapság egy ezressel drágább szokott lenni.
2-3 havi cigi adagod
ha 10 évig bírja akkor 375ft/hó 2 sör ára
Én lehet benevezek a Lidl-este, ennyit tuti megér. A C-tek nem az én zsebemhez van árazva....
a vírusos fodrásznak letelt a 2 hét karantén
senkit sem betegített meg pedig a fodrász elég közel van a kuncsafthoz
2 évestől a 60+ évesig voltak nála vagy 40 vendég minimum volt
a ctek meg 45, szóval inkább az
Nem kell beszarni, mindenki mondja hogy nincs is virus, vagy tobben halnak infulenzia miatt.
A telex meg sehol sem....
A saját nevemet tartalmazó 2 webcímet viszont leradíroztam...
Meg a köcsög arckönyv.
Időkép után második a fejlécen zsindex.
Motorhoz "mindenkinek" meg van már a picike (gondolom), de autóhoz ez sokkal jobbnak tűnik. A kicsivel is fel lehet tölteni, de egész napos meló....
Pont motorhoz nem lesz jó ha jól olvastam mert 20A-től mükszik. .......,de amúgy jó cuccnak tűnik.
Hátha valakit érdekel: jövő hét csütörtöktől a szokásos és bevált Aldi-s /Lidl-es automata akkutöltőnek (ami ugye max. 3,8 ampert tud) a sokkal combosabb, 10 amperes változata lesz kapható, ez már bármilyen autó / teherautó akkuhoz is jó:
A dizel lomhoz keszulünk,kelleni fog.
azért a hamis opcom nem tud ennyit na de ahhoz képest hogy 5 ezer volt mindent tud amit egy felhasználót érdekel
hibakód, csomó mért érték, egr teszt,benzin szivattyú teszt, meg van pár amit sosem használtam
elméleileg az immo is kikapcsolható vele meg hasonló haladó dolgok amihez nem értek
nekem a lambda szarakodik benzinen van egy fordulat tartomány amikor dobja a lámpát
szerencsére nem járok sokat benzinen
Ez tobbet tud picivel.
Inyektor programozas kódra,le-fel kapcsolgatja egyenkent oket.
Kiszurta hogy tetmosztat hiba van a hastran.
Kulcsot betanit stb.
az opelos is méri a beszívott levegőt meg a vízhőfokot is, aztán 5 ezer volt az aliról
van opeles meg vw olvasó de egy hoki elm327 is kell mert az a toyotához tökéletes mindent mutat, csak amit haver rendelt kínából nem jött meg szerintem a gecik kidobták, egy időben feszegették hogy a hami elektronikus kacatokat megsemmisítik
Yarisban is csak az volt, a Ceed-ben (és a Clio-ban) viszont rendes mutatós műszerek.
nekünk csak egy lámpa van ha hideg kék ha fasza akkor nem világít ha meleg gondolom piros lesz