Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mint a vicccben a fogpiszkáló
"Bontott alkatrészek sürgősen eladók" című hirdetés.
Ja értelek. Mi lesz belőle, ha elkészül?
Minimalis a kuzdes,csak olyan ini fele neha dolgozgatok picit ha van kedvem,bar jelentos a haladas,csak az idővonal hosszu ha ini a peldakep.
ugye? ilyen az élet....
S
Z
É
P

A
Z

I
D
Ő
!
De minek kellett ahhoz a rozsda? Ugyanazokból az új elemekből egy ponthegesztővel zsírúj kasznit építhetett volna - ha már egyszer ez a hobbija.

(Bár szerintem a vége előtt fel fogja adni, mint anno a Honda projektet. Aztán majd bérelhet autómentőt drága pénzért, hogy kivigye a MÉH-telepre....)
vett 3 tonna rozsdát azt cseréli lemezre
Ilyesféle?
Te amúgy mifene projekttel küzdesz ennyit? Valami félig megsemmisült járművet építesz újjá?
geci az az f2 nekem se akarta odaadni az ingyen 12-est
inkább nem kap ingyen csak ne kelljen odaadni másnak
Addig is hobbibol kompaktálok.
Valamit?
szifon 12-t...................az olyan 4 kiló.
Már mondtam hogy megvesztegethető korrupt alak vagyok én is kérem a szifon 12-t.
Pedig F2 tényleg sajnáltra méltó. Aki találkozik vele, mindig ad neki.ingyen valamit, a puszta látványtól összeszorul a szivük a bmw-nél is mikor meglátták adtak ingyenszervizt, ingyen assistancet, ingyen olajcserét
Akinek hobbija van, az nem lehet szegény. Itt mindenkinek hobbija a motorozás, ami nem is a legolcsóbb. Szóval ezt a szegény kérdést hagyhatjuk.
Ez most rosszul esett
Azééééé na...
Esik
Én
~n egy tök rendes kis csóró vénülő hadibarom vagyok.
Én vagyok itt a legcsóróbb.... se nagy ház, se új autó, még hitelem is van
Csak ámulok és bámulok itt
A gazdag barmot is gondolom a fejedben tévesen általánosítottad, hogy minden gazdag barom...ejjj, ejjj, szövegértés és máris nem kellene cirkuszolnod.