Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Üzenőfal
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
ini
mint a vicccben a fogpiszkáló
Ddddddd
"Bontott alkatrészek sürgősen eladók" című hirdetés.
Laligator
Ja értelek. Mi lesz belőle, ha elkészül?
Zoli32
Minimalis a kuzdes,csak olyan ini fele neha dolgozgatok picit ha van kedvem,bar jelentos a haladas,csak az idővonal hosszu ha ini a peldakep.
F2
ugye?
ilyen az élet....
Sidious
S
Z
É
P
A
Z
I
D
Ő
!
Ddddddd
De minek kellett ahhoz a rozsda? Ugyanazokból az új elemekből egy ponthegesztővel zsírúj kasznit építhetett volna - ha már egyszer ez a hobbija.
(Bár szerintem a vége előtt fel fogja adni, mint anno a Honda projektet. Aztán majd bérelhet autómentőt drága pénzért, hogy kivigye a MÉH-telepre....)
ini
vett 3 tonna rozsdát azt cseréli lemezre
Ddddddd
Ilyesféle?
Laligator
Te amúgy mifene projekttel küzdesz ennyit? Valami félig megsemmisült járművet építesz újjá?
ini
geci az az f2 nekem se akarta odaadni az ingyen 12-est
inkább nem kap ingyen csak ne kelljen odaadni másnak
Zoli32
Addig is hobbibol kompaktálok.
Zoli32
Valamit?
szifon 12-t...................az olyan 4 kiló.
Már mondtam hogy megvesztegethető korrupt alak vagyok én is kérem a szifon 12-t.
kawa70
Pedig F2 tényleg sajnáltra méltó. Aki találkozik vele, mindig ad neki.ingyen valamit, a puszta látványtól összeszorul a szivük
a bmw-nél is mikor meglátták adtak ingyenszervizt, ingyen assistancet, ingyen olajcserét
H_von_T
Akinek hobbija van, az nem lehet szegény. Itt mindenkinek hobbija a motorozás, ami nem is a legolcsóbb. Szóval ezt a szegény kérdést hagyhatjuk.
Zoli32
F2
Ez most rosszul esett
Laligator
Azééééé na...
Zoli32
http://youtu.be/SkqV5T4fYFk
Sidious
Esik
Pocses
Én
Pocses
~n egy tök rendes kis csóró vénülő hadibarom vagyok.
Zoli32
F2
Én vagyok itt a legcsóróbb.... se nagy ház, se új autó, még hitelem is van
Csak ámulok és bámulok itt
Laligator
A gazdag barmot is gondolom a fejedben tévesen általánosítottad, hogy minden gazdag barom...ejjj, ejjj, szövegértés és máris nem kellene cirkuszolnod.
❮❮
❮
…
7409 / 13253
7408
7407
7406
7405
7404
7403
7402
7401
7400
…
❯
❯❯
Z
É
P
A
Z
I
D
Ő
!
(Bár szerintem a vége előtt fel fogja adni, mint anno a Honda projektet. Aztán majd bérelhet autómentőt drága pénzért, hogy kivigye a MÉH-telepre....)
inkább nem kap ingyen csak ne kelljen odaadni másnak
szifon 12-t...................az olyan 4 kiló.
Már mondtam hogy megvesztegethető korrupt alak vagyok én is kérem a szifon 12-t.
Csak ámulok és bámulok itt